Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da

Wow bunu hic kimse dusunmemisti!!! Tabi hafizasi 2 mactan fazla olan bizler haric, Tobi'nin oynadigi maclarda hic siritmadigini, sakatliktan cikali aylar oldugu ve iyi bir kamp doneminden sonra oynayabilecegini idrak edebilen bizler haric :o :o :o

O senin idrak ettiğin Linderoth 33.sakatlıktan çıkıp 33. hazırlık kampını geçiriyor...Gerçi şu muhteşem beyzade tarzınla,bak sanada laf sokar bozarım bakışınla,ayrıyeten birşeye benzediğini düşündüğün aslen 4 yol kahvesinde hergün rastladığımız tipik ben olmasam bu dünya dönmez duruşunla seninle birşeyleri tartışmak ne kadar doğru bilemiyorum...Neyse ben seninle aynı tarzda biri değilim,birdaha birbirimize yokmuş gibi davranalım...Beni anladığını ümit ediyorum...Senle birşeyler tartışmak için biraz önceki girişimim içinde ayrıca kendimden utanıyorum...

Uykusuzluk aci birsey olsa gerek?

ali turanı almışız haberler gördüm.anlaşılmış yani kayseri ile.

bize top kapan ve iyi pas yapan bir orta saha yada önlibero lazım ayhan la barıs la olmuyor artık bu kadar iyi takım kurmuşken bir orta saha şart artık...

O senin idrak ettiğin Linderoth 33.sakatlıktan çıkıp 33. hazırlık kampını geçiriyor...Gerçi şu muhteşem beyzade tarzınla,bak sanada laf sokar bozarım bakışınla,ayrıyeten birşeye benzediğini düşündüğün aslen 4 yol kahvesinde hergün rastladığımız tipik ben olmasam bu dünya dönmez duruşunla seninle birşeyleri tartışmak ne kadar doğru bilemiyorum...Neyse ben seninle aynı tarzda biri değilim,birdaha birbirimize yokmuş gibi davranalım...Beni anladığını ümit ediyorum...Senle birşeyler tartışmak için biraz önceki girişimim içinde ayrıca kendimden utanıyorum...

Hayatinin lafini ettin bravo. Yanliz saatlerdir ben ceza alayim diye ugrasman, arada kendince dolayli olarak laf soktugunu gormesem birbirimizi gormemis gibi davranalim lafini yutucaktim az kalsin. Sen aslinda dua ediyosun ki bu adam bana cevap versin diye, cunku senin mesajlarini bilincli olarak umursamadim. Ama benim iyi niyetim olsa gerek Tobias mesajima duzgunce tartisacagini sanarak cevap verdim ve birden saatlerdir aklinda kurdugun laflari tek bir mesajda gormus oldum. Ha, soylediklerin de birsey olsa yine iyi, ici bos, sacma sapan laflar. Seninle ayni tarzda olup olmadigini bilmiyorum cunku gercekten seni ilk defa goruyorum forumda ama emin ol ki burda birbirimize yokmus gibi davranmamizi isteyen varsa o da benim cunku saatlerdir Hayri bana cevap versin diye didinen sensin.

O yuzden sana IYI GUNLER.

hayri ve ali lutfen beyler yaaaaa

baska seyler tartisalim hadi gelin

Hayatinin lafini ettin bravo. Yanliz saatlerdir ben ceza alayim diye ugrasman, arada kendince dolayli olarak laf soktugunu gormesem birbirimizi gormemis gibi davranalim lafini yutucaktim az kalsin. Sen aslinda dua ediyosun ki bu adam bana cevap versin diye, cunku senin mesajlarini bilincli olarak umursamadim. Ama benim iyi niyetim olsa gerek Tobias mesajima duzgunce tartisacagini sanarak cevap verdim ve birden saatlerdir aklinda kurdugun laflari tek bir mesajda gormus oldum. Ha, soylediklerin de birsey olsa yine iyi, ici bos, sacma sapan laflar. Seninle ayni tarzda olup olmadigini bilmiyorum cunku gercekten seni ilk defa goruyorum forumda ama emin ol ki burda birbirimize yokmus gibi davranmamizi isteyen varsa o da benim cunku saatlerdir Hayri bana cevap versin diye didinen sensin.

Korkma o kurduğum cümle bir anlıktır,gerçi kendinden yola çıktığın için böyle birşey düşünmeni yadırgamadım...Anlamamanıda yadırgamadım,son cümlendeki o muhteşem tarzını anlatmaya çalışmıştım kısacası ancak sen yine kendini tekrarladın...Son olarak EGO aslen psikolojik bir hastalık terimidir,övünülecek birşey değil yani...Neyse senin birşeyleri tartışmak için yeterli gördüğün tarz benim cümleme verdiğin cevapsa olay bitmiştir zaten...

hayırdır basghan ne oluyor yav ne bu şiddet bu celal sorun ne sabahın bu saatlerinde :boohoo:

Sözlesme ayrıntılarını bilen varmı?

Bu yuzde 75 olayı ne kadar dogru?

Opsiyon fiyatı?

gio nun gelmesini çok isterim ama orta sahaya birini almak daha mantıklı olmaz mı arkadaslar

Opsiyon kesindir inşallah Gerci H.üstünel yaş tahtaya basmazda su yuzde 75 maas ödeme olayı biraz fantezi gibi geldi

Korkma o kurduğum cümle bir anlıktır,gerçi kendinden yola çıktığın için böyle birşey düşünmeni yadırgamadım...Anlamamanıda yadırgamadım,son cümlendeki o muhteşem tarzını anlatmaya çalışmıştım kısacası ancak sen yine kendini tekrarladın...Son olarak EGO aslen psikolojik bir hastalık terimidir,övünülecek birşey değil yani...

Cumlelerinin ici cok bos, gercekten cok bos. Laf sokmaya calisir gibi bir halin var ama emin degilim cunku soyledigin seyler o kadar komik ki anlam cikarmak zor yazdiklarindan.

oooo çok da asabiiii :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt