Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da

Opsiyonu alınamadı galiba.Gs tv birşey bilmiyor.Adam daha jo'nun avrupada oynayıp oynayamayacağını bilmiyor.opsiyon olayınıda bilmez.Haldun'un gelmeme sebebide bu bence bu opsion olayını halletmeye çalışıyor.Basındada geçiyor opsiyon problemi,klüpten resmi bir açıklama yok.Opsiyon olsa açıklarlardı...

bugünkü hürriyette 7.5 milyon € bonservis opsiyonu ile alındı yazıyor, dün lig tv ile GS tv'de aynı şekilde açıklama yaptılar...

sen nerden duydun yada gördün opsiyonsuz alındığını?

Linde sanırım gerçekten diretiyor.Yoksa çoktan yollanıp Jo'ya imza attırılırdı.Ondan beklemezdim açıkçası.

bugünkü hürriyette 7.5 milyon € bonservis opsiyonu ile alındı yazıyor, dün lig tv ile gs tv'de aynı şekilde açıklama yaptılar...

sen nerden duydun yada gördün opsiyonsuz alındığını?

Abi hiçbiryerde göremiyorum problemde bu zaten...Gstv izleyebiliyorsan altta geçen yazılara bak;

GALATASARAY Manchester City'nin gölcüsü João Alves de Assis Silvayı sezon sonuna kadar kiralamıştır... Diye geçiyor hala.Bilmiyorum bence Haldun üstünel bu problemi halledebilmek için orada kaldı.Opsiyon olsa yazılı olarak mutlaka belirtilirdi...

Abi hiçbiryerde göremiyorum problemde bu zaten...Gstv izleyebiliyorsan altta geçen yazılara bak;

GALATASARAY Manchester City'nin gölcüsü João Alves de Assis Silvayı sezon sonukadar kiralamıştır... Diye geçiyor hala.Bilmiyorum bence Haldun üstünel bu problemi halledebilmek için orada kaldı.Opsiyon olsa yazılı olarak mutlaka belirtilirdi...

ntv sporda da altyazı geçti dün yarım saat boyunca ama orda da belirtmemişti... bu tip ayrıntıların belirtilmemesi normal her ne kadar çok önemli ayrıntılar olsa da...

dün bütün haberlerde satın alma opsiyonu ile alındı dediler hem ligtv hemde gstv'de, ayrıca bugün hürriyet'te de aynı şekil yazıyor girip bakabilirsin web sayfasından...

GALATASARAY Manchester City'nin gölcüsü João Alves de Assis Silvayı sezon sonuna kadar kiralamıştır... Diye geçiyor hala.Bilmiyorum bence Haldun üstünel bu problemi halledebilmek için orada kaldı.Opsiyon olsa yazılı olarak mutlaka belirtilirdi...

Gs TV de opsiyonlu diye söylendi

.

Opsiyon konusunda anlaşılmasa gelirmiydi Jo. Jo opsiyonlu olarak geldi diyorlar hala inat ediyorsun.

Haldun adamı kiralarda opsiyonunu yaban ellere mi bırakır allah aşkına :asd:

caner de aynı şekilde Jo da aynı şekilde satın alma opsiyonları ile alındılar, zaten öyle olmasa o futbolculardan nasıl performans beklenebilir?

ntv sporda da altyazı geçti dün yarım saat boyunca ama orda da belirtmemişti... bu tip ayrıntıların belirtilmemesi normal her ne kadar çok önemli ayrıntılar olsa da...

dün bütün haberlerde satın alma opsiyonu ile alındı dediler hem ligtv hemde GStv'de, ayrıca bugün hürriyet'te de aynı şekil yazıyor girip bakabilirsin web sayfasından...

ntvsporda da GStv de de opsiyonlu olduğunu söyledi. hatta GStv de 10 kere söyledi. bence tartışmak yersiz artık.

Opsiyonlu yada opsiyonsuz. Taraftar olarak biraz da amacınızı bilin. Size nedir anlamıyorum ki ? Sanki Jo çıktı 50 gol attı sene sonu oldu buna üzülüyorsunuz. Gidin forma alın, GS Store'u boşaltın hadi.

Ntvspor dediyse doğrudur tamam rahatladım şimdi.

Gs TV de opsiyonlu diye söylendi

Gstv'de aletico maçı hariç avrupa'da oynayabiliyor dedi.Bu da yanlış.Yani Gs tv birşey bilmiyor.Caner transfer edildiğinde neden özellikle belirtiliyorda bu adamda belirtilmiyor?Diyorum ya olsaydı kesinlikle yazılı olarak belirtilirdi.Ve hala altyazı da sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katmıştır diyor.Umarım Haldun Üstünel halleder bu problemi.

Arkadaşlar yazılarımızda ''gs''yi ''Gs veya GS'' yazmaya gayret gösterelim;)

Sergen Yalçın: Galatasaray çok iyi bir transfer yaptı

“Bana göre Galatasaray çok iyi bir transfer yaptı. Ben Jo’yu hem City’de hem de Moskova’da takip ettim. İnanılmaz yetenekli bir oyuncu. Nasıl ikna edip getirmişler şaşırdım doğrusu. Eğer bizim izlediğimiz Joe burada aynı şekilde devam ederse, Galatasaray çok iyi bir transfer yaptı. İstenilen verimi alabilirlerse, ilerki dönemde de devam edebilirler.”

ntvspor.net

Gstv'de aletico maçı hariç avrupa'da oynayabiliyor dedi.Bu da yanlış.Yani Gs tv birşey bilmiyor.Caner transfer edildiğinde neden özellikle belirtiliyorda bu adamda belirtilmiyor?Diyorum ya olsaydı kesinlikle yazılı olarak belirtilirdi.Ve hala altyazı da sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katmıştır diyor.Umarım Haldun Üstünel halleder bu problemi.

renktaş kusura bakma ama ortada bir problem yok, sen yarattın bu problemi... herkes aynı şeyi söylüyor, bir tek sen inat ediyorsun...

hadi GS tv bilmiyor demişsin, ntvspor, ligtv, hürriyet... bunlarda mı bilmiyorlar???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt