Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da

Gstv'de aletico maçı hariç avrupa'da oynayabiliyor dedi.Bu da yanlış.Yani Gs tv birşey bilmiyor.Caner transfer edildiğinde neden özellikle belirtiliyorda bu adamda belirtilmiyor?Diyorum ya olsaydı kesinlikle yazılı olarak belirtilirdi.Ve hala altyazı da sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katmıştır diyor.Umarım Haldun Üstünel halleder bu problemi.

Yahu sen ne yapacan daha ne karıştırıyorsun boşver yönetim senden benden fazla düşünüyor bu işleri

lig radyo dinliyorum.

''GALATASARAY ın neill ve jo transferi o kadar fayda sağlamaz. ama gökhan ünal isabetli doğru bi transfer:)''

yorum bile yapmıycam:)

Sergen Yalçın: Galatasaray çok iyi bir transfer yaptı

“Bana göre Galatasaray çok iyi bir transfer yaptı. Ben Jo’yu hem City’de hem de Moskova’da takip ettim. İnanılmaz yetenekli bir oyuncu. Nasıl ikna edip getirmişler şaşırdım doğrusu. Eğer bizim izlediğimiz Joe burada aynı şekilde devam ederse, Galatasaray çok iyi bir transfer yaptı. İstenilen verimi alabilirlerse, ilerki dönemde de devam edebilirler.”

ntvspor.net

Herkes BJK yada FB değil Sergen. Brezilya'dan "çıkma" oyuncu getircek kadar vizyonlu o insanlar yada Anadlo kulüplerini zengin etcek kadar. Korkun, GALATASARAY geliyor ! Efsane geri döndü.

renktaş kusura bakma ama ortada bir problem yok, sen yarattın bu problemi... herkes aynı şeyi söylüyor, bir tek sen inat ediyorsun...

hadi GS tv bilmiyor demişsin, ntvspor, ligtv, hürriyet... bunlarda mı bilmiyorlar???

Ya inşallah yoktur.İnsan huzursuzlanıyor böyle bir açıklama görmeyince.

Sergen Yalçın: Galatasaray çok iyi bir transfer yaptı

“Bana göre Galatasaray çok iyi bir transfer yaptı. Ben Jo’yu hem City’de hem de Moskova’da takip ettim. İnanılmaz yetenekli bir oyuncu. Nasıl ikna edip getirmişler şaşırdım doğrusu. Eğer bizim izlediğimiz Joe burada aynı şekilde devam ederse, Galatasaray çok iyi bir transfer yaptı. İstenilen verimi alabilirlerse, ilerki dönemde de devam edebilirler.”

ntvspor.net

sergenin ilk defa bir adamı beğendiğini duydum.adam kimseyi beğenmiyor arkadaş:D

Lucas Neill’ı kadrosuna dahil edip, Brezilyalı Jo Alves’i kiralayan Sarı-Kırmızılılar, finali Tottenhamlı Dos Santos’la yapmak üzere...

ÜSTÜNEL YOĞUN MESAİDE

Dün akşam saatlerinde Jo’ya imza attırdıktan sonra İngiltere’de kalan başkan yardımcısı Haldun Üstünel, Frank Rijkaard’ın Barcelona’dan öğrencisi olan Dos Santos’un işini bitirmek için yoğun mesai harcıyor.

MENACERİYLE EL SIKIŞTI

Manchester’dan Londra’ya geçen Üstünel, bir kez daha Tottenham yöneticileriyle buluştu. Ada ekibinde yeterince şans bulamayan Dos Santos’un Galatasaray’a sıcak bakması, genç idarecinin elini güçlendiriyor. Meksikalı hücum oyuncusunun menaceriyle el sıkışan Üstünel’in, Tottenham’la da son pürüzleri halletmek üzere olduğu kaydedildi. Genç yöneticinin, en geç pazar gününe kadar Dos Santos’la birlikte Türkiye’ye dönmesi bekleniyor.

DİĞER YOLCU NONDA

Neill ve Jo transferlerinde olduğu gibi resmi sözleşme imzalanır imzalanmaz Dos Santos transferinin de resmi siteden duyurulması bekleniyor. Bu arada Jo transferi sonrası Linderoth’un sözleşmesini fesih işlemlerine başlayan Sarı-Kırmızılılar, Dos Santos’la mukavele imzaladığında da Shabani Nonda’yla yollarını ayıracak.

Haldun sizce 5 aylık oyuncu alır mı üstelik bu kadar uğraştan sonra?

Bir düşünün ya!

19847_262618228866_527738866_3388605_1034481_n.jpg

İnat etmiyorum yalnızca korkuyorum.Daha önce kaçkere jo kadar genç ve kariyerli adam aldık? Sağlam basalım istiyom.

İyide burada 20 kişi opsiyonlu aldık diyor. Jo opsiyonlu olarak gelmiştir. Korkmana gerek yok. Daha oyuncunun performansını görmeden niye korkuyorsun onuda anlamış değilim.

Arkadaşlar transferin tadını çıkarın lütfen, Yönetimsel işler bunlar vardır bir bildikleri. Niye taktınız bu kadar anlayamıyorum. Sene sonu daha iyisi alınabilir de. Kulübe maddi destek olalım, maçlara gidelim, Store'u muzdan alışveriş yapalım. vs..

haldun abide yoruldu. yazın bi tatil yapıyım diyo:D bütün yabancıları ara transferden hallediyo:D:D

lig radyo dinliyorum.

''GALATASARAY ın neill ve jo transferi o kadar fayda sağlamaz. ama gökhan ünal isabetli doğru bi transfer:)''

yorum bile yapmıycam:)

Abi Gökhan Ünal,Güiza,Mehmet Topuz ve Özer Hurmacı asrın transferleri bunlar tabiki fayda sağlıcaklar...

Jo kim Neill kim Kewell,Rijkaard kim,Keita,Elano,Baros kim bunlar altı üstü Şampiyonlar Liginde kupa kaldırmış,Premier Ligde yıllardır oynamış,Barcelonayı çalıştırmış,altı üstü Drogbanın arkasında oynayan,Brezilya Milli takımının orta sahaları falan filan ne ki yani bunlar

Opsiyon var, 9 milyon Euro.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt