Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Jo

Benim ingiltere'de yaşayan bir arkadaşım bugün Jo'nun bütün gün haberlerde söylendiğini söyledi. Büyük olasılıkla bu transfer gerçekleşmiş. Arkadaşım bunun yanında dedikodu olma ihtimali olmasına karşın Roman Anatolyeviç Pavlyuchenko'nun da kiralık (satın alma opsiyonuyla birlikte) Galatasaray'la görüştüğünün orada yayınlandığını söyledi ne kadar doğrudur bilemem ama ligtv'de ki haber bunu destekler nitelikte

Sadece A.Madrid maçında oynayamayacak Jo.. Artı yaşı genç ve yetenekli. M.City ne paralar dökmüştü bu adama. Jo'ya neden gereksiz diyebiliriz ki? Bunun önümüzde ki sezonu da var..

Gelmesi halinde Everton'la avrupa liginde oynadığı için oynayamayacak deniyor Ömer.

Neill geldi yetmiyor mu?

Beni anlamamakta ısrar edip haklı olduğunu kanıtlamaya çalışıyorsun...

Ben Jo'ya kalitesiz mi dedim,bu sezon için lüks ve gereksiz olur.Zaten 8 yabancı var.Birde niye Avrupa Ligi'nde oynayamayacak adam alalım ki diyorum.Lüsk olur diyorum.Kaliteli diyorum ama zaten ligi rahat götürürüz diyorum....

Parayı sen mi veriyorsun? ayrıca 19 milyon poundluk bir oyuncuya 8 milyon euro bonservis ödemek lüks mü? ayrıca bu adam tam bi forvet. şut,denge,fizik,kafa ne arasan var.

Jo'yu sanırım kiralık alacağız,sene sonunda bonservisi için hele bide bizde adam eski günlerine dönerse,anasının nikahlarını isterler:)

Sene sonunda kafalarına göre bonservis pazarlığı olmuyor dostum, şimdiden görüşülüyor o sene sonu bonservis miktarı felan, ona göre sözleşme yapılıyor. Bizde 15 maçta 50 golde atsa arttıramazlar o fiyatı, sözleşmedeki geçerli olur, seve seve vermek zorunda kalırlar :) .

Allah Allah ya burada ben Jo'ya karşıymışım gibi,Jo'yu beğenmiyormuşum gibi bir ortam oluştu bir anda....

Şu anda alınabilecek başka oyuncu varsa onu tercih ederim.Avrupa Ligi'nde oynayabilecek başka bir yabancı...

Ayrıca sütten ağzımız yandı,ikinci bir Lincoln vakası 2 yıldır yapılan herşeyi yok eder.

Jo 'yu hic begenmezdim tıpkı Elano gibi, adı olupta sahada ne yaptıgı belli olmayan populer ama faydasız oyuncular kategorisindedir gozumde.

Cska normal piyasa ederi olan 5m euroya almıstı ve isine yaramıstı. Sonrasında Arap destekli sonradan görme M.City, tıpkı 7m euroluk Elano'yu 12m euroya aldıgı gibi, Jo'ya da kalkıp 20 kusur m euro verdi. Eder falan degildi bu paralar? Araplarda para coktu o kadar. Zaten ne Elano'dan ne de Jo'dan bi fayda gormediler. Ki satıyolar şimdi.

M.City M.Topal'da da 10m euro, Barıs Ozbek'e 5m euro Arda'ya 30m euro verir. :)

Bece 9m euro bile cok, zaten adam karaktersiz. 1.90m ama nokta santrfor falan degil.

Jo gelsin gelmesine de Atletico Madrid maçlarında da oynayabilecek bir forvet almamız lazım.Bence Nonda gitmeli ve yerine Jo ile birlikte bir forvet oyuncusu daha alınmalı.

anonsçu : galatasarayımızın golüü, x numaraa, joo...

taraftar : ????

:asd:

Jo 'yu hic begenmezdim tıpkı Elano gibi, adı olupta sahada ne yaptıgı belli olmayan populer ama faydasız oyuncular kategorisindedir gozumde.

Cska normal piyasa ederi olan 5m euroya almıstı ve isine yaramıstı. Sonrasında Arap destekli sonradan görme M.City, tıpkı 7m euroluk Elano'yu 12m euroya aldıgı gibi, Jo'ya da kalkıp 20 kusur m euro verdi. Eder falan degildi bu paralar? Araplarda para coktu o kadar. Zaten ne Elano'dan ne de Jo'dan bi fayda gormediler. Ki satıyolar şimdi.

M.City M.Topal'da da 10m euro, Barıs Ozbek'e 5m euro Arda'ya 30m euro verir. :)

Bece 9m euro bile cok, zaten adam karaktersiz. 1.90m ama nokta santrfor falan degil.

Eğer bu düşünceye göre hareket edersek o halde Milan Baros'a da öldü artık diyolardı Lyon'dayken.Kazıklandığımızı iddaa edenler vardı ama gördük.Keita için de aynı şeyler söylendi Kewell için de .. Unutma ki Galatasaray sönmüş yıldızların yeniden parlatıldığı bir yer..

Allah Allah ya burada ben Jo'ya karşıymışım gibi,Jo'yu beğenmiyormuşum gibi bir ortam oluştu bir anda....

Şu anda alınabilecek başka oyuncu varsa onu tercih ederim.Avrupa Ligi'nde oynayabilecek başka bir yabancı...

Ayrıca sütten ağzımız yandı,ikinci bir Lincoln vakası 2 yıldır yapılan herşeyi yok eder.

bırak şimdi sütü,ağızı? ne bu agresiflik? niye kalın puntoyla yazıyorsun.

Haldun gidiyor 23 yaşında süper bi adam alıyor. Ona bile kulp takabiliyorsun.

Gözünün üstünde kaşı var diye eleştirlmez bi adam. Lincoln sorunlu çıktı diye bütün brezilyalılar sorunlu mu olucak illa? Nedir şu eleştri hobisi ?

Jo ' yu bulmuşsunuzda ... şişmanını arıyosunuz :D:D . Harbiden geldımı ya Jo :D ??

Geldiyse harbıden şahane . Bide Jo yu tartışmayın lütfen. A.Madrid macını oynıyamıcak ama diger maclarda olucak. Çünkü listeler yenılenıcek;)

Yahu iyi güzelde....elimizde bir linderoth var ne ligde nede avrupa kupasi maçlarında oynuyor.....Jo gelsin sadece ligde oynasın yeter..

Jo gelsin gelmesine de Atletico Madrid maçlarında da oynayabilecek bir forvet almamız lazım.Bence Nonda gitmeli ve yerine Jo ile birlikte bir forvet oyuncusu daha alınmalı.

Nedir şu avrupa takıntısı? Duruşumuz,ismimiz yeter. Galatasarayın ilerdeki her oyunsu forvet. hala bunu göremedin mi?

gider kewell oynar forvette . gerekirse nonda gider yenisi gelir.

Jo ' yu bulmuşsunuzda ... şişmanını arıyosunuz :D:D . Harbiden geldımı ya Jo :D ??

Geldiyse harbıden şahane . Bide Jo yu tartışmayın lütfen. A.Madrid macını oynıyamıcak ama diger maclarda olucak. Çünkü listeler yenılenıcek;)

Geldi aslanım geldi. Sen kafanı yorma. ha yormak istiyorum diyorsan 2. adama yor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt