Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Jo

Lig tv çok kesin konuşmuş hayırlısı..Umarım reyting için yapmıyodur..

Eğer bu düşünceye göre hareket edersek o halde Milan Baros'a da öldü artık diyolardı Lyon'dayken.Kazıklandığımızı iddaa edenler vardı ama gördük.Keita için de aynı şeyler söylendi Kewell için de .. Unutma ki Galatasaray sönmüş yıldızların yeniden parlatıldığı bir yer..

Baros hakikaten riskti. Adam zaten iyi bitirici degil. Oynadıgı hiç bi kulupte Banık ostrava hariç 10 gol barajına bile ulasamadı. Ama tuttu. Her seferinde tutacak diye bir kosul yok. Keita risk degildi bence. Keita 18m euroluk beklentinin altında kaldı Lyon'da o kadar.

Jo oyle uzun seneler istikraralı oynayabilecek biri degil, Lincoln gibi, Elano gibi.

Jo'yu sanırım kiralık alacağız,sene sonunda bonservisi için hele bide bizde adam eski günlerine dönerse,anasının nikahlarını isterler:)

Caner 'e 3,5MEU verip vermeyeceğimizi düşünürken bu adamın bonservisini almamız hayalden öte duruyor.

Umarım kiralık sözleşmesi 6 aylık değil de, 1,5 yıllık olur diyorum.

atletico maçlarından sonra baros gelio zaten Jo oynasa ne olur oynamasa ne olur...

Baros hakikaten riskti. Adam zaten iyi bitirici degil. Oynadıgı hiç bi kulupte Banık ostrava hariç 10 gol barajına bile ulasamadı. Ama tuttu. Her seferinde tutacak diye bir kosul yok. Keita risk degildi bence. Keita 18m euroluk beklentinin altında kaldı Lyon'da o kadar.

Jo oyle uzun seneler istikraralı oynayabilecek biri degil, Lincoln gibi, Elano gibi.

Hangi şeye dayanarak Lincoln ve Elano'yu bir tutuyorsunuz hala anlamış değilim ! Bu iki adamın tek farkları milliyetleridir, pozisyonlarından karakterlerine ve işe saygıları herşeyi farklıdır... Lütfen bir daha dikkat ediniz bu tip şeylere.

Jo ' yu bulmuşsunuzda ... şişmanını arıyosunuz :D:D . Harbiden geldımı ya Jo :D ??

Geldiyse harbıden şahane . Bide Jo yu tartışmayın lütfen. A.Madrid macını oynıyamıcak ama diger maclarda olucak. Çünkü listeler yenılenıcek;)

Bunun listelerin yenilenmesiyle bir alakası yok ki! Listeler transfer döneminin sonunda yenilenecek zaten. Everton ile Avrupa Liginde forma giydi diye oynayamayacak bizde.

Kelepir buldularsa fiyati hemen alsinlar. Aksi taktirde Ligi Nonda ve Kewell'da götürebilir.

Ben Jo'ya kalitesiz mi dedim,bu sezon için lüks ve gereksiz olur.Zaten 8 yabancı var.Birde niye Avrupa Ligi'nde oynayamayacak adam alalım ki diyorum.Lüsk olur diyorum.Kaliteli diyorum ama zaten ligi rahat götürürüz diyorum....

Ligi nereye rahat götürüyorsun? Baros'un 1 ay sonra iyileşiyor, ayrıca form tutması gerek. Nonda desen bir maç iyi, iki maç kötü. Fener 17 maçın 12'sini Saraçoğlu'nda oynuyor. Hey yavrum hey.

1'i sakat olmak üzere 2 forvetin var, Jo lüks olur diyorsun. Aferin.

jo.jpg

Bizim İcin fenerle besiktasa:ciftetelli::ciftetelli:

ko_ko.jpg
[/IMG]

Bide santos gelseee varyaa havalimanını yıkarız yıkar:D

jo'nun biraz ardına geçelim, linderoth'la birlikte bir yabancısını daha gönderip, bir hafta içinde bir bomba daha patlatacak

(tek ihtimali olan insanlarin hikayesi, 20.01.2010 17:37)

2.adam acaba kim ve hangi mevkide acaba?

Bunun listelerin yenilenmesiyle bir alakası yok ki! Listeler transfer döneminin sonunda yenilenecek zaten. Everton ile Avrupa Liginde forma giydi diye oynayamayacak bizde.

Ya öleyse kötü olur ya :/ Peki Milan Baroş nezaman düzelcek acaba?? A. madridi geçersek Baroş yetişirmı acba o güne kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt