Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Jo

martın sonuna kadar tek santrafor nonda oynayalım jo lüksse fenerbahçe acaba kaç puan farkı yapar bu fikstürlerle?şampiyon olmak istiyorsak jo ve hatta bir santrafora daha ihtiyacımız var.birbirmizi kandırmayalım bizim bu seneki hedefimiz şampiyonluktur en başta uefa kupasındaki takımlarda belli kalite belli.şampiyon olup şampiyonlar ligine direk gitmeliyiz biz artık kaç senedirr gidemiyorz kendimizi hatırlatmalıyız.bizim önceliğimiz lig arkadaşlar bu açıdan bakınn...

Kuşlar Gökhan Ünal'a fit oluyor,Gs taraftarı Jo'ya burun kıvırıyor.İşte Gs ile Fb arasındaki en büyük farkta bu:)

Jo'yu hayatinda izlememis adamlar gelip ahkam kesip kendilerince taraftarlik dersi veriyolar, ben de bu ise sag lobumla guluyorum.

Bu oyuncunun yeteneklerine diyecek lafım yok ama m.city'de bu oyuncu disiplinsiz hareketleri nedeni ile everton'a kiralandı dolayısı ile bizde ,büyük taraftarın coşkusu ve gazıyla istanbul gecelerini gündüz edebilir onun için futbolu ile değilde şahsi sıkıntıları yüzünden mesafeli davranıyorum,daha doğrusu fenerdeki kazım vakası yaşarmıyız korkum var hepsi bu.Yoksa bize mutlaka bir faydası dokunacakdır,genç ve kaliteli bir oyuncu ama birde bunun profosyonel yaşam durumu var,benim çekincem bu sadece..

Bu oyuncunun yeteneklerine diyecek lafım yok ama m.city'de bu oyuncu disiplinsiz hareketleri nedeni ile everton'a kiralandı dolayısı ile bizde ,büyük taraftarın coşkusu ve gazıyla istanbul gecelerini gündüz edebilir onun için futbolu ile değilde şahsi sıkıntıları yüzünden mesafeli davranıyorum,daha doğrusu fenerdeki kazım vakası yaşarmıyız korkum var hepsi bu.Yoksa bize mutlaka bir faydası dokunacakdır,genç ve kaliteli bir oyuncu ama birde bunun profosyonel yaşam durumu var,benim çekincem bu sadece..

varsın eğlensin. st.joseph klisesine rahip mi alıyoruz. töbe töbe..

jo yu begenmeyen adama gulerim, adam bu sene kiralik oynarsa ve de seneye bonservisini de alirsak guzel olur, ister oynasin ister oynamasin uefa da bu sene ama çok dehset bir yatirim olur seneye,

varsın eğlensin. st.joseph klisesine rahip mi alıyoruz. töbe töbe..

kiliseye rahip değil,takıma profosyonel mantıkla oynayacak adam arıyoruz arkadaşım.Bir lincoln vakası yaşadık,ikincisini kaldıramayız diyorum.

Gelirse çok dikkat edilmeli bu oyuncuya,yapılacak kontratta ciddi yaptırımlar konulmalıki bu oyuncu nerede oynadığını anlasın.Bİz transfer yapmak için transfer yapmak istemiyoruz,yaparsakda zaten boşa dökülen paralara yenilerini ekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt