Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Jo

oyunu çift yönlü oynayan adam bulmak kolay değil arkadaşlar devre arası olmaz

geniş zamanda yapılması lazım

Topal ve Sarp'ı toplasan yarım futbolcu etmezler..

birisi her ayağına aldığı topu önce ezer, sol ayağından sağ ayağına geçirir sonra anca pasını atar, diğeri zaten sadece küçük adımlarla koşar, formasını yırtar falan filan..

O bölgede oynayabilecek olan Sarp-Topal-Barış-Ayhan..

Bu 4 adamın 2 tanesinin birden aynı gün formda olup iyi oynama olasılığını hesaplamaktan bıktım artık..

İleride Baros'lar, Kewell'lar, jo'lar, Elano'lar olacak.. geride Sarp ile Topal ile Barış ile oyunu şekillendireceğiz..

Olmaz o iş..Kandırmayın bence kendinizi..

Sarpı savunmuyorum ama Mehmet Topal için söylediklerin gerçekten çok yanlış..Ben Topalın ön liberoada Türkiyenin en iyisi olduğunu düşünüyorum..Önüne Elano ve bahsettiğimiz Deco tarzı oyuncuyu koy hallaç pamuğu gibi atsın Senin dediğin M.Diarra tedavülden kalktı...:D

Ülen oyunu çift yönlü oynayan adam zaten kadromuzda ; Elano.Allahtan belanızı mı arıyorsunuz daha ? Ön libero alalım dersiniz anlarım da ne bu çift yönlü olayı.Sanki ağaçta yetişiyor çift yönlü orta sahalar. :D

Topal Türkiyenin en iyi ön liberolarından birisidir,ne alaka cimşir mimşir valla sen kusura bakma..futboldan anlamadığın bariz ortada..

mehmet topalın türkiyenin en iyi ön liberosu olduğu aldatmacasına kanarak,futboldan anladığını,benim ise anlamadığımı mı söylüyorsun? polemiğe girmiycem gece gece.sen biliyorsun bu işi.biz bilmiyoruz

Avrupa Liginde oynamayacak olan bir adam niye transfer edilir anlayabilmiş değilim.Diyarbakır'ı,Ankaragücü'nü Nonda'yla da yenebiliriz zaten. Önemli olan Ateltico Madrid'i ve sonrasındaki Everton-S.Lizbon galibine goller atabilecek bir adamı getirmek.Jo iyi futbolcu olabilir ama Jo'dan daha kalitesiz ama Uefa'da oynama hakkı olan birini transfer etmelerini tercih ederim..

mehmet topalın türkiyenin en iyi ön liberosu olduğu aldatmacasına kanarak,futboldan anladığını,benim ise anlamadığımı mı söylüyorsun? polemiğe girmiycem gece gece.sen biliyorsun bu işi.biz bilmiyoruz

:2_thumbs_up_-_anima kendin için en iyisini seçtin.

NOT:TOPAL stoperdede oynar,sağ bektede,sol bektede ayrıca iki ayağınıda mükemmel kullanabiliyor....Böyle çok yönlü bir futbolcu bulmuşsun allahından belamı istiyosun.demezlermi adama :D

Avrupa Liginde oynamayacak olan bir adam niye transfer edilir anlayabilmiş değilim.Diyarbakır'ı,Ankaragücü'nü Nonda'yla da yenebiliriz zaten. Önemli olan Ateltico Madrid'i ve sonrasındaki Everton-S.Lizbon galibine goller atabilecek bir adamı getirmek.Jo iyi futbolcu olabilir ama Jo'dan daha kalitesiz ama Uefa'da oynama hakkı olan birini transfer etmelerini tercih ederim..

İbbye son dk golüyle puan kaybet me diye yapılıyor bu transfer;)

Satın alma opsiyonuda bizdeymiş seneyede bizde kalacak büyük ihtimal;)

:2_thumbs_up_-_anima kendin için en iyisini seçtin.

NOT:TOPAL stoperdede oynar,sağ bektede,sol bektede ayrıca iki ayağınıda mükemmel kullanabiliyor....Böyle çok yönlü bir futbolcu bulmuşsun allahından belamı istiyosun.demezlermi adama :D

sen kendini kandırmaya devam et

afedersinde sen kimsin benim hakkımda böyle konuşabiliyorsun.(zavallı,eski çağda kalmış vs) kimsin ?

2.ortaçağın arena kültürünü bugüne taşıyan tek spor olan futbolu anlamayan,sonuç itibariyle çağının gerisinde kalmış zavallı biri olarak görüyorum seni Arda cım :D

afedersinde sen kimsin benim hakkımda böyle konuşabiliyorsun.(zavallı,eski çağda kalmış vs) kimsin ?

Jo için disiplinsiz falan deniliyor.Bu konu hakkındaki görüşleriniz neler?.

Videolarda izlenildiğinde gerçekten çok kaliteli bir oyuncu olduğu görülüyor.Buna diyecek lafım yok tabi.Ama Lincolnde yaşanan disiplin sorunları tekrar olursa çok yazık olur takımımıza.

Jo mu gelcek kim gelcekse gelsin de millet su sacma sapan kavgalari biraksin.

Siz kimsiniz birbirinizi yargılıyosunuz ?

Tartışmayın lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt