Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Jo

Gidip nistelrooy u getirsek max. 5 sezon oynar giderdi.

jo ve santos biri 20 diğer 22 yaşında genç yetenekler.

bunların basına neeskens ve reijkard gibi takım ve şımartmayacak bir klup oldumu görün bakın ardadan beklediğimiz parayı onlardanda görebiliriz.

Gidip nistelrooy u getirsek max. 5 sezon oynar giderdi.

jo ve santos biri 20 diğer 22 yaşında genç yetenekler.

bunların basına neeskens ve reijkard gibi takım ve şımartmayacak bir klup oldumu görün bakın ardadan beklediğimiz parayı onlardanda görebiliriz.

Nistelrooy sakatlanmış tekrardan:asd:

Ayrıca 34 yaşındaki adamıda 5 sezon oynatmak entersan

RVN 40 yaşında da aynı performansı gösterir. Yaptığı iş tek vuruş.

İlk topiklerde herkes şunları söylüyordu :

--Bu adam sorunlu.

--2.Lincoln vakası olur.

--Avrupa 'da maçlarında oynayamaz.

--İstemez , geçiniz , yalan vs vs...

Halen de söylediğimin arkasındayım , Jo tam anlamıyla kapalı kutu.Avrupa maçlarında oynayamacak olması bile almamak için iyi bir neden.Ayrıca gelirse Elano 'yu da gruplaşma içerisine girip bozacağını düşünüyorum.Benzer şeyler City de yaşanmışdı.

Anlaşma haberş çıktı diye Jo 'yu bağrına basanları görüyorum.Çok erken.

Tam anlamıyla benim için hayal kırıklığı olur bu transfer.

--Bu adam sorunlu.

--2.Lincoln vakası olur.

Halen de söylediğimin arkasındayım , Jo tam anlamıyla kapalı kutu.Avrupa maçlarında oynayamacak olması bile almamak için iyi bir neden.Ayrıca gelirse Elano 'yu da gruplaşma içerisine girip bozacağını düşünüyorum.Benzer şeyler City de yaşanmışdı.

Yine de anlaştık diye Jo 'yu bağrına basanları görüyorum.

Saçma o zaman Neille Kewell da gruplaşmaya girer

--Bu adam sorunlu.

--2.Lincoln vakası olur.

Yine de anlaştık diye Jo 'yu bağrına basanları görüyorum.

Keita ile alakalı da aynı şeyler söyleniyordu ;)

barosun sakatlığının bitmesi ve tekrar performansını yakalamasının epey zaman alıcağını vede sadece nondanın baroş gelinceye kadar her maç gününde olması riskini göze alamayacağı için haklı olarak ligi düşünerekten alınıyor.vede 800.000 eoro,ya devre arası yıl sonu beğenirsen 8milyon opsiyonlu,genç daha 22 yaşında,inamotolardan,pintolardan,tamaslardan jo,ları beğenmediğimiz günlere gelmişiz.adnan polat gerçekden sınıf atlatıyor Galatasarayımıza.ha birde alınmayıp 2-3 sene sonra ribery gibi piayasası patlarsa yine ah vah çekeriz.:rolleyes:

ben yönetime ve haldun üstünele güveniyorum transfer konusunda.

Santos fırtına gibi esecek sinyalleri veriyorsa Caner neler veriyor merak ediyorum.

Santos'u bozan falan yok. Santos kendisi bozuk bi tip zaten. Tipik Brezilya'lı..

Jo'da sütten çıkmış ak kaşık değil. Zaten o yüzden kiralama yoluna gidilmiştir. 6 ay bakarsın, adam sorun çıkartıyorsa, oynamıyorsa sonra güle güle.. Barusso örneği var çok da uzaklarda dğeil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt