Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Jo

ya üzülüyorum linderoth a ben onda yetenek olduğunu ve başarılı topcu olduğunu düşünüyorum ama sakatlıklar bir türlü bırakmadı peşini belkide sakat olmasaydı defansata transfere gerek kalmazdı şuda bir gerçek 2 senedir oynamıyor Jo nun gelmesi içinde kontejan açılması gerekli eğer gönderilirse bol şanslar kendisine bu buyuk taraftar soğuk adamı unutmaz

avrupa liginde atl madrid'i geçtiiğimizde oynayabilecekmiş ama atl madrid'i golcü olmadan nasıl geçmeyi düşünüyorsunuz?

her türlü yeni alınacak adamın tabi alınacaksa atl madrid maçlarında oynaması lazım...

Onur kardeşim sen Galatasaray felsefesini bilmiyorsun önce git felsefemizi öğren..

Ali Samiyen niçin kurmuş bu takımı, biraz araştır..

Biz Galatasaray lılar için en önemli hedef avrupadır,bunu iyi bil ve kendi adına konuşma bence..

Ben bu yorumundan bir renkdaşın olarak utanç duydum..

Değil arkadaşlar CLye katılmanın bile ayak bastı parası var sen istediğin kadar Europaya takviye yap hoca yeni hazırlık dönemi var bu işin eleme uslü bi turnuvada kazara yediğin golle bile elenebilirsin CL daha önemli bu sene

Onur kardeşim sen Galatasaray felsefesini bilmiyorsun önce git felsefemizi öğren

Ali Samiyen niçin kurmuş bu takımı, biraz araştır..

Bizim Galatasaray lılar için en önemli hedef avrupadır,bunu iyi bil ve kendi adına konuşma bence..

İşine bak sen öyle o alınsın bu alınsın bu tutu geçecez böyle yapacaz demek kolay hazırlık olmadan bu iş olmaz

Jo gelse kesin CL olacak yani öyle mi???

ne güzel ya böyle 1 adama endeksli planlar yapmak...

İşine bak sen öyle o alınsın bu alınsın bu tutu geçecez böyle yapacaz demek kolay hazırlık olmadan bu iş olmaz

Senin gibi küçük düşünenler yüzünden bir yere varamıyoruz zaten.

Senin futbol bilginden ciddi şekilde şüphe duydum.

Tartışacak değilim senle çünkü kale almıyorum.

Saygılarımla

Hedef belli bu sene ligte şampiyonluk ve cl'ye girmek.uefa yı isteyen yok şuanda

Uefa yı isteyen yok mu size gülüyorum, bu yorumunuzu dışardaki 70 yaşımda ki Galatasaraylı dedem de görse size güzel bir cevap verir.

Adamlar hedefleri belirlemiş,helal olsun Adnan başkanla ortak mı çalışıyosunuz.?

Uefa istemiyorlar mış ,hadi ordan be hadi ordan, siz gidip kitap okuyun zihninizi açın..

puhahaha

Uefa yı isteyen yok mu size gülüyorum, bu yorumunuzu dışardaki 70 yaşımda ki Galatasaraylı dedem de görse size güzel bir cevap verir.

Adamlar hedefleri belirlemiş,helal olsun Adnan başkanla ortak mı çalışıyosunuz.?

Uefa istemiyorlar mış ,hadi ordan be hadi ordan, siz gidip kitap okuyun zihninizi açın..

puhahaha

Mesajları okumadığın belli öyle mi demişim ben?:rolleyes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt