Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Jo

1 :Bak kardeşim prestijli olmak istiyorsan katıldığın her platformda kaliteni göstereceksin,istikrar abidesi olacaksın ,yok öle bu sene uefadan elenelim seneye cl ye gidelim,buna deli saçması derler.

2.Uefa da takıma ciddi bir şekilde kazanç sağlar ,ayrıca o yeni yapılan stadımıza uefa şampiyonu apoletiyle çıktığımızı düşün bir bakalım(tabi o düşünme potansiyeli varsa)

3.Aynı zaman da uefa kupasını ve Türkiye ligini yürütemeyeceğimiz kim söyledi

sen kahin miisn futbol uleması mısın yoksa?

2000 de ki kupada da şampiyonluğa inanmadığın için Galatasaray ın her dalda şampi olduğunu hatırlayamıyosun?

komiksin komiksin komiksin

:):boohoo:

Dayı CL daha önemli dedim ikisi yürümez demedim anla artık yahu

Şuan Lig tvde JO galatasaray'in yeni transferi olarak lanse ediliyor

Kesinleşti mi bu transfer ?

hoşbulduk kardeş:) forvet hattını bukadar güçlendirirsek demekki baros'u gözden cıkardılar baros yedek oturmak istiyecegini sanmıyorum gelen transverleride kesemiyecegine göre büyük ihtimal gidici:)

Jo ile ilgili umutlar tükeniyor...

Ama bu kadro da yeterli zaten.

Hatta belki gelmemesi daha iyi. Çünkü bir takıma en zor uyum sağlayan adam forvet oyuncusudur. Tüm hücum organizasyonunun üzerine kurulu olduğu adam. Sezon ortasında bize ummadığımız ve haketmediğimiz puan kayıpları yaşatabilir ve şampiyonluktan edebebilir. Tabi tam tersi de olabilir ve mükemmel bir performans da sergileyebilir. Ama sonuçta gelmezse bir eksiklik yada sıkıntı yaşamayız. Forvet hattını götürmeye Baros, Nonda, Kewell, Keita yeter.

Baros 1 ay yok. O dönemde Nonda idare eder diye düşünüyorum. Formda olduğu zaman herkes bağrıyordu Nonda diye. Tekrar form tutmasına bakar iş.

sadece nonda,nın eline kalmak pek mantıklı değil bence ya iyi oynuyo adam ayada yokları topları eziyo boyuna.yani sadece nondanın eline kalırsak 2 maçtan birinde puan kaybı yaşarız bence.

jo gelmezse crouch gelir oda olmazsa muadili gelir burası Galatasaray burada umut tükenmez.

ben kadroyu tam kuramadım jo ve santos gelirse kimler yedek kalacak:)

sadece nonda,nın eline kalmak pek mantıklı değil bence ya iyi oynuyo adam ayada yokları topları eziyo boyuna.yani sadece nondanın eline kalırsak 2 maçtan birinde puan kaybı yaşarız bence.

jo gelmezse crouch gelir oda olmazsa muadili gelir burası Galatasaray burada umut tükenmez.

:2_thumbs_up_-_anima

hoşbulduk kardeş:) forvet hattını bukadar güçlendirirsek demekki baros'u gözden cıkardılar baros yedek oturmak istiyecegini sanmıyorum gelen transverleride kesemiyecegine göre büyük ihtimal gidici:)

nonda gözden çıkarılıyor barosla ne alakası var.siyahla beyaz kadar net bu konu.:rolleyes:

maç içinde değişmelide maçına göre ikisinide aynı anda(jo ve baros)sürülebilir sahaya.

Jo gelmeden Baros'u bile yolladık iyi mi :allaalla6vr:

nonda gözden çıkarılıyor barosla ne alakası var.siyahla beyaz kadar net bu konu.:rolleyes:

maç içinde değişmelide maçına göre ikisinide aynı anda(jo ve baros)sürülebilir sahaya.

dos santos baros jo bu üçlüden biri oynar 2 si yedekmi oturacak yada cift forvet oynarsa hangisi yedek oturacak yada oturmayı isteyecek? nonda zaten gözden cıktı baros gider yerinede gelecekte yıldızlaşabilecek bir türk alınabilir bekleyebilecek mustafa pektemek gibi.

Bu gece açıklanır artık. Ya da Fenerin transferinin açıklanaması bekliyorlardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt