Cevap: Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da
Beyler öncelikle şunu belirteyim, Jo stil olarak tam aradığımız, ihtiyacımız olan, ayaklarına hakim, gezen, bitiriciliği fena olmayan, top tutabilen, ve de kafa toplarında çok iyi bir adamdır,
fakat,
Şahsi düşüncem 1 senede kiralık olarak 2 takım değiştiren bir futbolcu problemlidir, ve de Lincoln olayından sonra takımımda isterse Messi olsun problemli futbolcu görmek istemiyorum, biliyorum Jo sorunlu olmasa Türkiyeye gelmez, haklısınız, şansımızı denemek gerek belki de ama benim şüphelerim var, fakat şu yönden çok sevindim,direk balıklama almadık, opsiyonlu almamız çok önemli, 6 ay bakılır huyuna suyuna disiplinine, sonra F.R onay verirse alınır, Lincoln olayı gibi olacağını pek sanmıyorum çünkü o zamanlar takımda bu kadar kaliteli futbolcu aynı anda yoktu ve de alternatifsizdi...
Şimdi ise Jo yoksa Baros var Elano yoksa Arda var Kewell yoksa Caner var O yoksa Bu var o yüzden kimse bulunmaz hint kumaşı değil bu da takımda bu tarz şımarıklıkları önleyecek bir sistemdir, kısacası Jo hakkında temkinliyim fakat umutluyum.
Ayrıca Elano'nun performansını da çok yükselteceğini tahmin ediyorum, zira tam olarak Türkiyeye yerleşemediğini düşünüyorum Jo sayesinde bu mümkün olabilir, bu da diğer bir +sı transferin..