Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da

Kadroya bak hizaya gel

---------------------------Leo Franco-----------------------------------

--Sabri-------------Neill---------------Servet-----------Hakan-----------

---------------------------Topal----------------------------------------

----------------Elano---------------Sarp--------------------------------

--Keita-------------------------------------------------Arda(Kewell)-----

-------------------------Jo(Baros)---------------------------------------

oba.

Topal'ın yerıne Lassana Dıarra gıbı bı adam alsak tamamdır. Hatta dırek onu alırsak bıle sasırmam :D Haldun Abi pazarlığa oturunca karşısındaki yöneticinin içkisine ilaö katıyo sanki :D Cidden merak ediyorum bi transfer pazarlığını gizli kamerayla cekse kendisi :D

neill 800 bin euro jo 800 bin euro fenere ........ paha biçilemez

G.Ünal vs Jo .....muhahahah hahah hahhaa......akıla bak.....

Karşılamayı cekecek olan yokmu aranızda siteye koysa ya 22:30 da yokum evde ağlamak üzereyim :D

forma numarası 32 beyler .satın alma opsiyonu bizde ve toplam değer 9 milyo euro.bende en kısa zamanda store gidip alıcam kırmız formayı arkasınada jo:D

Haldun üstünel gelmezse bir bomba daha gelecek :D

hosgeldinjo.gif

Ön liberoyu yazın alırız şimdiden Kewell'ın alternatifini alacağız sezon sonu Dünya kupası var beyler,Dos Santos çok genç bir de bu tarafından bakın!

Haldun baba inşallah gelmez o uçakla

JOnun tezahüratı ne beyler :asd:

Ne oldu antu kaldırmış haberi:D

Beyler öncelikle şunu belirteyim, Jo stil olarak tam aradığımız, ihtiyacımız olan, ayaklarına hakim, gezen, bitiriciliği fena olmayan, top tutabilen, ve de kafa toplarında çok iyi bir adamdır,

fakat,

Şahsi düşüncem 1 senede kiralık olarak 2 takım değiştiren bir futbolcu problemlidir, ve de Lincoln olayından sonra takımımda isterse Messi olsun problemli futbolcu görmek istemiyorum, biliyorum Jo sorunlu olmasa Türkiyeye gelmez, haklısınız, şansımızı denemek gerek belki de ama benim şüphelerim var, fakat şu yönden çok sevindim,direk balıklama almadık, opsiyonlu almamız çok önemli, 6 ay bakılır huyuna suyuna disiplinine, sonra F.R onay verirse alınır, Lincoln olayı gibi olacağını pek sanmıyorum çünkü o zamanlar takımda bu kadar kaliteli futbolcu aynı anda yoktu ve de alternatifsizdi...

Şimdi ise Jo yoksa Baros var Elano yoksa Arda var Kewell yoksa Caner var O yoksa Bu var o yüzden kimse bulunmaz hint kumaşı değil bu da takımda bu tarz şımarıklıkları önleyecek bir sistemdir, kısacası Jo hakkında temkinliyim fakat umutluyum.

Ayrıca Elano'nun performansını da çok yükselteceğini tahmin ediyorum, zira tam olarak Türkiyeye yerleşemediğini düşünüyorum Jo sayesinde bu mümkün olabilir, bu da diğer bir +sı transferin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt