Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da

antu da bi eleman yazmis dikkatimi cekti paylasmak istedim:

One Minute ya

Yahu koskoca Antu´ya Jo gibi siradan bir adam icin 50 sayfa yorum yapmak yakisiyormu? Ben Ingiltere´de yasiyorum ve Premier ligi yakindan takip ediyorum su adam icin 2 kelime edelimde tanimiyanlar bomba momba sanmasin.

Bakin arkadaslar bu adam 2008-2009 sezonunda Manchester City formasini sadece 9 mac giyebildi ve sadece 1 gol atip Everton´a postalandi. Everton´da 12 macta 5 mac gol atip sezoniu kapatti.

Esas bomba simdi geliyor hazirmisiniz.. Everton 21 lig maci oynadi 2009-2010 sezonunda ve Jo denen adam‚ Everton gibi siradan bir Premier lig takiminda‚ sadece sadece 6 tane lig macina cikti! Kac gol attiginida yaziyimda tam tirsin

21 macin 6 tanesinde forma giyebilien Jo muthis performansla 0 (sifir) gol atabildi

Durun daha bombalar bitmedi yilbasinda izinsiz Brezilya´ya kacti ve Everton hocasi hemen sildi onu. Kim olursan ol Ingiltere´de hocalar boyle disiplinsiz bir futbolcuya taviz vermez hele hele 21 macta sadece 6 kere forma bulup 0 gol atan bir adamin gozunun yasina kimse bakmaz.

Yani bu Jo denen adam bomba falan olsaydi ne Manchester City nede Everton gibi siradan bir takim onu birakirdi.

Yani bu istatistiklerden sonra bu adam Turk futboluna hala bomba diye lanse ediliyorsa Turk futbolu zaten bitmis demektir. Bu Jo´nun oldugu takimi zaten Sampiyonlar liginde parcaladik.

Bu Jo denen adam cakma bombadir ve disiplinsiz oldugu icinde ikinci Lincoln´dur olay bu kadar basittir bu tur siradan futbolcular icin 50 sayfa yorumada yaziktir

it ürür kervan yürür....

Arkadaşlar antu forumdan çıkınız ve angutların yazdıklarını burada paylaşmayın Haluk Murtezaoglu isimli üyenin mesajınıda silinmesini talep ediyorum

Gelmeden önce Baros a da aynılarını yazmışlardı ne olduğunu gördük. Uyumla alakalı bir durum bu yetenekle ya da başka birşeyle değil.

Of ulen ya dun gece sabahladım açıklanmadı. 2 saat antrenman vardı oraya gittim geldim açıklanmış. :D

Arkadaşlar lütfen büyük fontla yazı yazmayın !

Bu takımın orta sahasına Hamit lazım

antu da bi eleman yazmis dikkatimi cekti paylasmak istedim:

One Minute ya

Yahu koskoca Antu´ya Jo gibi siradan bir adam icin 50 sayfa yorum yapmak yakisiyormu? Ben Ingiltere´de yasiyorum ve Premier ligi yakindan takip ediyorum su adam icin 2 kelime edelimde tanimiyanlar bomba momba sanmasin.

Bakin arkadaslar bu adam 2008-2009 sezonunda Manchester City formasini sadece 9 mac giyebildi ve sadece 1 gol atip Everton´a postalandi. Everton´da 12 macta 5 mac gol atip sezoniu kapatti.

Esas bomba simdi geliyor hazirmisiniz.. Everton 21 lig maci oynadi 2009-2010 sezonunda ve Jo denen adam‚ Everton gibi siradan bir Premier lig takiminda‚ sadece sadece 6 tane lig macina cikti! Kac gol attiginida yaziyimda tam tirsin

21 macin 6 tanesinde forma giyebilien Jo muthis performansla 0 (sifir) gol atabildi

Durun daha bombalar bitmedi yilbasinda izinsiz Brezilya´ya kacti ve Everton hocasi hemen sildi onu. Kim olursan ol Ingiltere´de hocalar boyle disiplinsiz bir futbolcuya taviz vermez hele hele 21 macta sadece 6 kere forma bulup 0 gol atan bir adamin gozunun yasina kimse bakmaz.

Yani bu Jo denen adam bomba falan olsaydi ne Manchester City nede Everton gibi siradan bir takim onu birakirdi.

Yani bu istatistiklerden sonra bu adam Turk futboluna hala bomba diye lanse ediliyorsa Turk futbolu zaten bitmis demektir. Bu Jo´nun oldugu takimi zaten Sampiyonlar liginde parcaladik.

Bu Jo denen adam cakma bombadir ve disiplinsiz oldugu icinde ikinci Lincoln´dur olay bu kadar basittir bu tur siradan futbolcular icin 50 sayfa yorumada yaziktir

Baros da Lyon da kadroya bile giremiyordu.

Keita nerdeyse sezonn boyu yatıyordu..

Kewell hep yedekti..

Nonda hep yedekti

Sonuç ???

Baros Gol kralı 35 gol tüm sezonda

Kewell hayatının zirverisini yaptı

Nonda o dizine rağmen satısız golleri en önemlisi şampiyonluk golü..

kısaca JO nun kalitesi var. Onu parlatcak takım biziz, bizde baskı yok sevgi ve müthiş bir taraftar desteği var.

e uefada oynayamacaksa ne diye aldık bunu.uefa da oynayacak adam lazım bize.Yanlış mı düşünyorum.Valla Nonda'yla olacak iş değil bu.

Gökhan ve Guiza varken Jo kim sorarım sizlere ?

Yönetimimize ayrıca teşekkür ediyorum. Ülkemizde hala futbolu bilmediğimizi canlı canlı görüyoruz :D

Yav gozumle GSTV'de Jo'nun arkaplanini gormeme ragmen inanamamistim. Gercekten muthis oglu muthis ya :D

Yalnız ırkcılık yapamyalım :D :boohoo: ben uyarmaktan bıktım siz ypmaktan bıkmadınız :evilsmile: :ciftetelli: :ciftetelli: :ciftetelli:

babacım zenci kelimesi türkçemizde ırkçılık havası veren bir kelime değildir, zira bizim güzel kültürümüzde ırkçılığın ı'sı yoktur o yüzden merak etmeyelim :D

Jo'nun kalitesini tartışanlara "zavallı" diyorum sadece. Everton'ın parası yetmediği için 2. kez kiraladığı bir adamdır Jo. Geçen sezon izlediğim kadarıyla da çok çok fayda sağladı.

Yahu anlamıyorsunuz daha çok ihtiyacımız olan bir mevki var .Sorun Santos´un kalıtesi değil

evet evet anlıyorum.fakat hocamız istemiyor oraya adam.ısrarlan hızlı kanat oyuncuları istiyor. zaten oynadıgımız sistemde kanatlar çoook önemli demişti gecen gün GSTV deki röpörtajında.ayrıca topu kanatlara çok hızlı bir şekilde taşıyacak ve diyagonal paslar atabilen elimizde Elano gibi bir silah,Barış gibi bir hırs küpü ,Topal, Sarp gibi gibi dinamolarımız var.Arda gibide bir teknik var .:ciftetelli::ciftetelli:

Bu adam adebayoru mu kessin tevezimi robinhoyu mu yoksa bellamy mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt