Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da

..............kewell...............jo...............keita

........................arda.........elano..................

................................m.topal.........................

Balta..........servet...........neill.........sabri

.......................u. ceylan..........................

evet en ideale yakını bu...arda yı ben hep bu formatta görmek istemişimdir,yani iniesta gibi ki fizik olarak iyi olduğunda iniesta dan geri kalmaz..ama bu orta saha da fazlasıyla yumuşak kalıyor...bunun sebebinin topal değil elano olduğunu hatta daha ileri giderek bu 11 deki en zayıf halkanın elano olduğunu,onun yerinde mesela bir ernst olsa çok daha iyi olacağını da söylüyor ve kaçıyorum! çok kişiden sert muhalefet gelecek çünkü!...

1 saat sonra İstanbulda Jo...

Erken gelmesi süper oldu. 18 kişilik kadroda yer alır umarım.

Çünkü Lig için aldılk ve maç kaçırmazsa iyi olacak.

neden silincek kardesim paylasmak istedim koydum. adamın yazdıklarının hepsi istatistik olarrak dogru ama adamlar bizi asagilamak icin yazmıs o kadar.

Bence Santos ve Ali Turan la transfer sonlanacak belki de Mustafa Pektemek

Angut'dan alinti yapanlar angutun adamlari zaten

Son alinti yapana güzel bi ban çakin :D

antu da bi eleman yazmis dikkatimi cekti paylasmak istedim:

One Minute ya

Yahu koskoca Antu´ya Jo gibi siradan bir adam icin 50 sayfa yorum yapmak yakisiyormu? Ben Ingiltere´de yasiyorum ve Premier ligi yakindan takip ediyorum su adam icin 2 kelime edelimde tanimiyanlar bomba momba sanmasin.

Bakin arkadaslar bu adam 2008-2009 sezonunda Manchester City formasini sadece 9 mac giyebildi ve sadece 1 gol atip Everton´a postalandi. Everton´da 12 macta 5 mac gol atip sezoniu kapatti.

Esas bomba simdi geliyor hazirmisiniz.. Everton 21 lig maci oynadi 2009-2010 sezonunda ve Jo denen adam‚ Everton gibi siradan bir Premier lig takiminda‚ sadece sadece 6 tane lig macina cikti! Kac gol attiginida yaziyimda tam tirsin

21 macin 6 tanesinde forma giyebilien Jo muthis performansla 0 (sifir) gol atabildi

Durun daha bombalar bitmedi yilbasinda izinsiz Brezilya´ya kacti ve Everton hocasi hemen sildi onu. Kim olursan ol Ingiltere´de hocalar boyle disiplinsiz bir futbolcuya taviz vermez hele hele 21 macta sadece 6 kere forma bulup 0 gol atan bir adamin gozunun yasina kimse bakmaz.

Yani bu Jo denen adam bomba falan olsaydi ne Manchester City nede Everton gibi siradan bir takim onu birakirdi.

Yani bu istatistiklerden sonra bu adam Turk futboluna hala bomba diye lanse ediliyorsa Turk futbolu zaten bitmis demektir. Bu Jo´nun oldugu takimi zaten Sampiyonlar liginde parcaladik.

Bu Jo denen adam cakma bombadir ve disiplinsiz oldugu icinde ikinci Lincoln´dur olay bu kadar basittir bu tur siradan futbolcular icin 50 sayfa yorumada yaziktir

Zaten bu kadar boş bir adam olduğu için Man City henüz 20 yaşındayken bu adama 24 milyon Euro saydı. :rolleyes: Olay istatistikse bu da istatistik.

antu da bi eleman yazmis dikkatimi cekti paylasmak istedim:

One Minute ya

Yahu koskoca Antu´ya Jo gibi siradan bir adam icin 50 sayfa yorum yapmak yakisiyormu? Ben Ingiltere´de yasiyorum ve Premier ligi yakindan takip ediyorum su adam icin 2 kelime edelimde tanimiyanlar bomba momba sanmasin.

Bakin arkadaslar bu adam 2008-2009 sezonunda Manchester City formasini sadece 9 mac giyebildi ve sadece 1 gol atip Everton´a postalandi. Everton´da 12 macta 5 mac gol atip sezoniu kapatti.

Esas bomba simdi geliyor hazirmisiniz.. Everton 21 lig maci oynadi 2009-2010 sezonunda ve Jo denen adam‚ Everton gibi siradan bir Premier lig takiminda‚ sadece sadece 6 tane lig macina cikti! Kac gol attiginida yaziyimda tam tirsin

21 macin 6 tanesinde forma giyebilien Jo muthis performansla 0 (sifir) gol atabildi

Durun daha bombalar bitmedi yilbasinda izinsiz Brezilya´ya kacti ve Everton hocasi hemen sildi onu. Kim olursan ol Ingiltere´de hocalar boyle disiplinsiz bir futbolcuya taviz vermez hele hele 21 macta sadece 6 kere forma bulup 0 gol atan bir adamin gozunun yasina kimse bakmaz.

Yani bu Jo denen adam bomba falan olsaydi ne Manchester City nede Everton gibi siradan bir takim onu birakirdi.

Yani bu istatistiklerden sonra bu adam Turk futboluna hala bomba diye lanse ediliyorsa Turk futbolu zaten bitmis demektir. Bu Jo´nun oldugu takimi zaten Sampiyonlar liginde parcaladik.

Bu Jo denen adam cakma bombadir ve disiplinsiz oldugu icinde ikinci Lincoln´dur olay bu kadar basittir bu tur siradan futbolcular icin 50 sayfa yorumada yaziktir

Al bide burdan yak..CSKA yı bilmiyor galiba..

arkadaslar insallah joyu ileride bonservisiyle aliriz

Arkadaşlar şu meşur anketin linkini yollarmısınız pls:D

reyis rijkaard adam eder bu toromanı

Bu Jo, CSKA'ya Uefa kazandıran değil miydi :D

Ben Jo sadece Madrid maçında oynayamayacak diye biliyorum yaa yanlışmıyım :o

Keyfini çıkarın!!!

Sarııııııııııııııııııııııııı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt