İsmail Adıyaman
Tecrübeli Üye
- 4 Aralık 2008
- 6.520
- 182
- 1.358
Cevap: Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da
hava alanı inler inş
))
hava alanı inler inş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alıntı yaparken Takımımızın adını bari düzeltin kaç kere uyarmam gerekiyor bu konuda?
Ben Jo sadece Madrid maçında oynayamayacak diye biliyorum yaa yanlışmıyım![]()
Şampiyonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Adı üstünde alıntı yapıyorum.
GS'nin JO (Co) su var.
FB'li Averali(Guiza) var

Co öyle bi gelmişki.. habu antu gençleri delirmiş Premier lige balon diyolar![]()
antu da bi eleman yazmis dikkatimi cekti paylasmak istedim:
One Minute ya
Yahu koskoca Antu´ya Jo gibi siradan bir adam icin 50 sayfa yorum yapmak yakisiyormu? Ben Ingiltere´de yasiyorum ve Premier ligi yakindan takip ediyorum su adam icin 2 kelime edelimde tanimiyanlar bomba momba sanmasin.
Bakin arkadaslar bu adam 2008-2009 sezonunda Manchester City formasini sadece 9 mac giyebildi ve sadece 1 gol atip Everton´a postalandi. Everton´da 12 macta 5 mac gol atip sezoniu kapatti.
Esas bomba simdi geliyor hazirmisiniz.. Everton 21 lig maci oynadi 2009-2010 sezonunda ve Jo denen adam‚ Everton gibi siradan bir Premier lig takiminda‚ sadece sadece 6 tane lig macina cikti! Kac gol attiginida yaziyimda tam tirsin
21 macin 6 tanesinde forma giyebilien Jo muthis performansla 0 (sifir) gol atabildi
Durun daha bombalar bitmedi yilbasinda izinsiz Brezilya´ya kacti ve Everton hocasi hemen sildi onu. Kim olursan ol Ingiltere´de hocalar boyle disiplinsiz bir futbolcuya taviz vermez hele hele 21 macta sadece 6 kere forma bulup 0 gol atan bir adamin gozunun yasina kimse bakmaz.
Yani bu Jo denen adam bomba falan olsaydi ne Manchester City nede Everton gibi siradan bir takim onu birakirdi.
Yani bu istatistiklerden sonra bu adam Turk futboluna hala bomba diye lanse ediliyorsa Turk futbolu zaten bitmis demektir. Bu Jo´nun oldugu takimi zaten Sampiyonlar liginde parcaladik.
Bu Jo denen adam cakma bombadir ve disiplinsiz oldugu icinde ikinci Lincoln´dur olay bu kadar basittir bu tur siradan futbolcular icin 50 sayfa yorumada yaziktir
Mesele istatik ise,Adebayor'un Arsenal'e gelmeden ki haline bakmakta fayda var diye düşünüyorum.Bu istatistik olayı kıstas değildir bence.
hava alanı inler inş))