Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da

avrupa liginde oynayamayacak olması kötü hani a.madrid maçlarında baros da olmayacak kaldık nonda ya.

Satin alma opsiyonu bizdeyse Jo güzel performans gösteririzse kesin aliriz aslantepede ne cosariz yaw :D

Satin alma opsiyonun miktari ne kadarmis aciklandimi?

herhangi bir açıklama yok şuanda.Net olmayan ağızlarda dolaşan 9 milyon yuro gibi bir rakam..

Yanlız rekabet açısındanda güzel oldu Nonda varken Baros´un banko olması kesndi ama Jo Baros´u kesebilecek seviyede Kesersede hiç şaşırmam

Bence Adnan POLAT yönetiminin tek başına aday girmesi lazım kongreye. Sadece bu transfer oldu diye söylemiyorum, yaptıkları diğer işlerlede de bunu sonuna kadar hak ettiler.

Bu Yönetim Giderse Oturur Hüngür Hüngür Ağlarım.

Yarın İstanbul'a gidiyorum. Alibeyköy' e en yakın GS Store nerede var ? Bilen arkadaşlar bilgi verebilir mi ?

Arkadaşlar Dos Santos gelir mi gelmez mi gerçekten bilmiyorum. Keşke orta saha gelseydi, forvet hattı çok alternatifli oldu, Dos Santos gelirse iyice kabarır forvet hattı diyenlerimiz de var. Kendi bakış açımıza göre bir haklılık payı var. Ama Dos Santos'un alınıp alınmayacağı da muamma. Bir şey bilmiyoruz.

Eğer Haldun Üstünel Jo ile beraber gelmezse, Türkiye'ye giriş yapmazsa o halde bir transfer daha beklemekte fayda var deriz. Öte yandan eğer bu takıma orta saha alınmazsa umudunuzu kırmayın. Bu yönetim adım gibi eminim ki kendi kafasına göre iş yapmıyor. Teknik heyetimizin isteği doğrultusunda gereğini yerine getiriyor. O yüzden kafanızı bozmayın ve tadını çıkarın. Bu takımı oynatacak olan, bir sistem aşılayan ve bu sistem ışığında nasıl futbolculara ihtiyacı olduğunu bilen teknik ekip. Bu seçimlere her daim saygılı olalım.

Yoksa ben de istiyorum gözüm kapalı Hamit'i. Hamit mi Santos mu deseler bir saniye düşünmeden Hamit derim misal. Hamit gibi bir adam bu takıma inanılmaz bir ivme kazandırır. Ama orta sahaya bir takviye olmazsa kafanızı da bozmayın.

Bence önümüzdeki yaz hem defansa hem de orta sahaya üst düzey adamlar alınacak. Bu kesin. Şu an için sezon arasında onca oyuncuyu almak kolay değil. Siz keyfini çıkarın. Hemen akabinde de bu takımın oyuncularının bir an önce birbirine ısınması, sistemi oturtması ve makine düzenine geçebilmesi için dua etsin.

Yok, Jo'nun üstüne bilindik bir adam daha alırsa bu yönetim sadece şunu çok net bir şekilde söyleyebilirim: Sezon sonuna kadar Ali Sami Yen full çeker, bir çok seyirci dışarıda kalır. Seneye dediğim üst düzey bir kaç transfer daha yapılır ve bu sefer 52 bin kişilik Aslantepe'nin kapılarında dışarıda kalan yüzlerce taraftar olur. :)

Kesinlikle katılıyorum.Bende hamit diyenlerdenim ama jo ara transferde alaınabilcek bir oyuncuydu onu getirdik.Benim bu oyuncunun kalitesine diyecek bir lafım yokitek çekincem gece hayatına düşkün olması ve bazı sorumsuz tavırlar sergilemesi.Zaten m.city'den everton'a kiralanmasının en büyük nedenide bu sıkıntıları oldu.Temelinde bize faydalı olacak bir oyuncu ve dünya kupası arifesinde jo sürekli oynayabilcek bir takımda arıyordu.

Bu transfer daha çok elano'yu mutlu etmişdir zira elano geldiğinden bu yana tutuk oynayan bir oyuncu oldu.Kewell için neill,elano için jo'nun gelişi bu yabancı oyuncuları dahada motive edecekdir.Ben asıl kewell'ın sözleşmesinin uzatılmasını bekliyorum.Biz kendimizi yeni olarka kim gelecek derken elimizden kewell gibi bir değer kaçıp gidebilir.Kewell bizde asgari 2 yıl daha oynayabilcek bir oyuncudur dolayısı ile yönetimin kewell ile bir an evvel anlaşması gerekiyor.

Gelecek sezon içinse ben daha büyük isimlerin kadroya dahil edileceğini düşünüyorum.Yıl başında bir başlıkdada dile getirmişdim,sezon sonu linderoth,nonda ve baros'un takımdan ayrılabilceğini düşünüyorum demişdim nitekim bugün linderoth ve nondanın sözleşmeleri fesih olmak üzere.Sezon sonunda zaten birçok şeyi göreceğiz ama asıl transferlerin gelecek sezon için olacağını ve bu gelen yeni isimlerinde reijkaard izni ile alındığına bende artık çok eminim.

Resmi sitede görmedim opsiyon hakkında birşey.

Ayrıca ben size demiştim Arzu Hanım rüyamda gördüm kara kuru biri gelecek diye. :D

Evet Haklısınız Emrah Bey bende Babel ya da Dos Santos'a yormustum ama kara kuru Jo'ymus meğer:)

Yazın rüyaların devamını bekliyoruz:)

Adnan Polat bu kongreyi kazanmasa ben bisey bilmiyorum arkadas sadece jo degil simdiye kadar yönetimiyle birlikte süper isler cikardilar.

CANI GÖNÜLDEN HELAL OLSUN TARAFTARLARIN YÜZÜNÜ BIR KEZ DAHA GÜLDÜRDÜLER HER SEY GALATASARAY ICIN

Şimdi sıra geldiii:D
dossantos.png

Leo

sabri neill servet balta

topal

elano arda

keita santos

kewell

atletico madrid maçı kadromuz​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt