Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da

Linde gitsin ona sözüm yok. Ama diğer isimler olmaz. En kötü olasılıkta Lincoln 'ün parasını biz verip, başka takıma kiralayalım.

Forvet yokken Nonda gönderilir mi yahu?

Kewell'ı forvet rotasyonunda görebiliriz bence. Kanatlarda Arda ve Keita. Alternatif olarak Caner ve Aydın. Hatta Elano. İleri uçta Baros'un dönmesiyle Jo, Baros, Kewell ve yeni transfer. Kewell ile Atletico maçlarını geçirebileceğimizi düşünüyorum.

gio gelirse barosun sözleşmesini askıya alcaklarmış umarım böyle bişey olmaz

Diğer transferde bu gece açıklanabilirmiş. Eğer havalimanına giden arkadaşlarınız varsa söyleyin gelmesinler. :D

Yapmayın beyler bu senenin en büyük transferi Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal ikilisidir...

zuahuhzauzahauz :D :D

Son Dakika : Gelen haber dos santos'la Dönecek Haldun Üstünel Baros Değil Nonda Büyük İhtimalle Almanyaya transfer oluyor haberler bu yönde bir kaç güne herşey belli olur linderoth gitti yarın bazı detaylar ortaya çıkacak herkese iyi geceler bana gelen haber dos santosla dönecek haldun üstünel 5.5 milyon euro görünüyor değeri fakat hemen hemen yarı parasına transfer olucak deniyor herkese iyi geceler. barış bey yazmış

O halde şunu sorayım. Caner Erkin geldiğinde opsiyonu hakkında şunu çatır çatır yazabilirken,

Caner Erkin Galatasaray’da - 31.08.2009 13:00 (FUTBOL AŞ) / Galatasaray.org

Jo konusunda bunu neden yazamıyoruz?

Bence şu opsiyon muhabbetinde bir sorun var. Resmi ve yetkili bir ağız şu opsiyon meselesini net bir şekilde belirtmediği sürece opsiyonlu alındığına inanmayacağım.

Ben Galatasaray Tv' muhabirinin bizzat ağzından duydum :) Tabi Tv'de .

Ntv Spor iddiali gibi sanki ;) Nöbet varmi bu Gece? :D

O halde şunu sorayım. Caner Erkin geldiğinde opsiyonu hakkında şunu çatır çatır yazabilirken,

Bence şu opsiyon muhabbetinde bir sorun var. Resmi ve yetkili bir ağız şu opsiyon meselesini net bir şekilde belirtmediği sürece opsiyonlu alındığına inanmayacağım.

atilla abi haldun üstünel kimi isterse getirir ben böyle düşünüyorum içim rahat ediyor yoksa bu konu bnmde canımı sıkıyor transferin tadını çıkaralım abicim

Leo Franco

Sabri-Servet-Neill-Hakan

Keita-Elano-Topal-Arda

Baros-Jo

Dakika 70 de oyuna girecek oyuncular: Kewell, Dos Santos :D huuuuuuuuuuuuu :D

Son Dakika : Gelen haber dos santos'la Dönecek Haldun Üstünel Baros Değil Nonda Büyük İhtimalle Almanyaya transfer oluyor haberler bu yönde bir kaç güne herşey belli olur linderoth gitti yarın bazı detaylar ortaya çıkacak herkese iyi geceler bana gelen haber dos santosla dönecek haldun üstünel 5.5 milyon euro görünüyor değeri fakat hemen hemen yarı parasına transfer olucak deniyor herkese iyi geceler.

baris abi yazmis :D:D

Premier Leaugue'den orta saha:omg:

Jo konusunu ilk ben acmisim farkinda degilim :D.

O zaman onlar ayrılınca yapsınlar diyorum işte ben. Yoksa "beni gözden çıkardılar" diye düşünen adam ne kadar performans sergileyebilir?

Nonda giderse Keita da dağılabilir.. Ki önceden dağılmışlığı vardır.

Kanat olmamalı yeni transfer.

Bende diyorumki renktaşlarım eğer bu ülkede yabancı sınırı varsa elinde Arda'yı tutamıyorsan Caner'i tutacaksın. Ve o yabancı hakkını elinde 4 tane süper alternatif olan hatta Sabri,Barış, hatta zorda kalırsan Elano gibi isimlerinde oynadığı kanatta kullanma. Bu ülkede sol bek ve defansif ortasaha sorunu var. Onları çöz önce.

Gelecek sene dahi olsa. Tercihim elimizdeki isimlerden yana kanat olarak. Hatta ben yetenek olarak olmasa bile komple futbolculuk adına elimizdeki 4 ismin hepsinin Dos Santos'tan daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Şu anda istediğim iki şey var.

1.Zenci bir ortasaha veya Hitzlsperger tarzında beyaz bir ortasaha dos santos olayına girmek büyük bir risk olur alalım box to box oyuncumuzu şampiyonluğun ve avrupada en kötü yarı finalin tadını çıkaralım.

2.Jo'nun satın alma opsiyonu

Opsiyon zaten bizde rahat ol.

RİCA EDİYORUM, BAROS'un sözleşmesinin feshedilmesi söz konusu olamaz. Sadece DONDURULABİLİR, öyle olunca da ha sakat ha dondurulmuş, bir farkı yok, tabi uzun süre sakat olacaksa bu geçerli. Yani zaten oynayamayacak oyuncunun sözleşmesini dondurmak kadar normal birşey olamaz. Sene sonunda sözleşmesi biten NONDA ile yeniden anlaşılmayacağı için Baros da otomatikman rahatlıkla dönecektir, Beşktaş'daki problemi yaşamayız. Seneye Baros yine kadromuzda olacaktır. Zaten oynamayacak adamın kadroda olmasının bir faydası olmaz, tabi oyuncu ile mantık çerçvesinde anlaştıktan ve kalbini kırmadıktan sonra. Baros da gerçekten oynayamayacaksa problem çıkartmayacaktır, ortalığı velveleye vermeyin, Baros'un da onayı ile DONDURULURSA problem olmaz.

Ancak feshedilirse ben sizden daha çok tepki gösteririm emin olun...

GS TV de opsiyonlu olduğu söylendi.

Yav opsiyon falan hikaye benim için.Haldun zaten kanka oldu biz beğenirsek istediğimiz zaman istediğimiz fiyata alırız.:D

PENNEARABIATA: JO GALATASARAY'DA

Aynen şöyle demiş en sonda:

Son gelişme: Galatasaray Dos Santos transferini de bitirdi. Ama Baros, Nonda ya da Linderoth üçlüsünden hangilerinin sözleşmesinin feshedileceğine karar vermeye çalışıyorlar. Bu konuda bir anlaşma sağlanırsa Meksikalı Dos Santos da Galatasaray'a katılacak.

ulen ne açgözlüyüz fenerliler ağlıyo biz bi dene daha bi dene daha huhuhu ALLAH razı olsun HALDUN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt