Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da

mess2z.jpg

Haldun aldığını İstanbul' a gönderiyor, aldığını gönderiyor, herif hala orada.

Ulan daha kimi alacaksınız be... :D

Eğer futbol eğlenceyse ğs bunu iyi yapıyor, adamların maçlarında en az 4' den fazla gol oluyor.

Linderoth gidecek büyük ihtimal.

Milletin transfer haberlerini takip ediyoruz ya, olaya bak. :D

Tek Umut Aksu!

Not: Tabata' ya 8 milyon verdiğimize hala inanamıyorum.

:D

Emmanuel Adebayor (TGO) Craig Bellamy (WAL) Valeri Bojinov * (BUL) Felipe Caicedo * (ECU) Benjani Mwaruwari (ZIM) Robinho (BRA) Roque Santa Cruz (PRY) Carlos Tevez (ARG)

Bu kadar forvet varken,sene sonu alırız zaten.

Allah'ım ne güzel bir takım tutuyorum iyiki Galatasaraylıyım..

Büyüksün Haldun baba :2_thumbs_up_-_anima:007::ka05:

dos santos aşkı nerden geliyor anlamadım

ileride oynayacak 3 futbolcu için arda kewell keita baros nonda jo aydın caner gerektiğinde elano varken giovanni dos sntos ne işimize yarayacak??

Barça Bizim Haldunu transfer etmesin bu sene :D

City daha fazla kazıklanmamak için her ihtimale karşı Haldun abimizi almak icin 100 mil.euro önermişler.

Daha durun,bitmedi transfer :D

Franco gönderilip Vakabayaşi alınacak :D

Haldun Üstünel'in başarısı bir hafta içinde Premier Lig'den iki adamı çıkartıp İstanbul'a gönderebilmektir. Evet adam kargoluyor çünkü kendisi hala Londra ya da bir başka şehirde. Sanırım bir de orta saha peşinde. Bu da daha önce yazı konusu olan Rijkaard'ın omurga planına uyuyor. Stoper, orta saha ve santrfor. Kewell&Neill ve Elano&Jo tercihlerinin bir rastlantı olmadığı ortada. Jo, Rijkaard'ın hesap ettiği katkıyı yaparsa (Hollandalının bol paslı oyununda Jo yeteri ayak becerisine sahip adamdır) Galatasaray, 8 milyon Euro civarı ödeyip bonservisi alır. Aşı tutmazsa; Jo da, Galatasaray da başka denizlere yelken açarlar. Yolu Everton'dan geçmiş ve bir gün Galatasaray gelmiş adamlar listesi ayrı bir yazı konusu olsun... Abel Xavier, Linderoth, Lucas Neill ve Jo...

Aceto yazmış.

son konuşulanlar üstünden ihtimalleri değerlendirelim.

Barosun sözleşmesini dondurur ve Dos Santos'u kiralık alırsak. Önümüzdeki sezon Nonda'nun gidip, Baros'un geri dönmesi ile oluşacak yabancı oyuncu kadromuz: Leo, Neill, Elano , Keita , Baros , Jo , Dos Santos, Kewell.

Benim bu tablodan çıkardığım şu olur. Ya Kewell , Baros ikilisinden birisi ile sözleşme yenilenmeyecek ya da Dos Santos , Jo ikilisinden hangisi takıma daha çok uyum sağlarsa, onun satın alma opsiyonu kullanılacak.

Çünkü;

Hücum hattında bu kadar fazla yabancı lüks görünüyor. içlerinden 1 tanesinin gitmesi ve yabancı bir stoper ya da yabancı bir defansif ortasaha alınması daha gerçekçi bir seçenek olacaktır. Tabi eğer Hamit ile önümüzdeki sezon için çoktan anlaşılmamışsa... :)

Leo gider, savunmaya takviye yaparız. Çok lüks değil bence.

Satın alma opsiyonu bizdemi Jo'nun ?

tabataya 9 m avro verdiler biz 9 m avroya brezilya milli takımını komple transfer edebiliyoruz kuşlar bnm kelimelere alıntı yapmaya bayılıyor burdan selamlarımı iletiyorum saygılar çatlayın:D

son konuşulanlar üstünden ihtimalleri değerlendirelim.

Barosun sözleşmesini dondurur ve Dos Santos'u kiralık alırsak. Önümüzdeki sezon Nonda'nun gidip, Baros'un geri dönmesi ile oluşacak yabancı oyuncu kadromuz: Leo, Neill, Elano , Keita , Baros , Jo , Dos Santos, Kewell.

Benim bu tablodan çıkardığım şu olur. Ya Kewell , Baros ikilisinden birisi ile sözleşme yenilenmeyecek ya da Dos Santos , Jo ikilisinden hangisi takıma daha çok uyum sağlarsa, onun satın alma opsiyonu kullanılacak.

Çünkü;

Hücum hattında bu kadar fazla yabancı lüks görünüyor. içlerinden 1 tanesinin gitmesi ve yabancı bir stoper ya da yabancı bir defansif ortasaha alınması daha gerçekçi bir seçenek olacaktır. Tabi eğer Hamit ile önümüzdeki sezon için çoktan anlaşılmamışsa... :)

Doğru tespit, bravo.:2_thumbs_up_-_anima

Bende diyorumki renktaşlarım eğer bu ülkede yabancı sınırı varsa elinde Arda'yı tutamıyorsan Caner'i tutacaksın. Ve o yabancı hakkını elinde 4 tane süper alternatif olan hatta Sabri,Barış, hatta zorda kalırsan Elano gibi isimlerinde oynadığı kanatta kullanma. Bu ülkede sol bek ve defansif ortasaha sorunu var. Onları çöz önce.

Gelecek sene dahi olsa. Tercihim elimizdeki isimlerden yana kanat olarak. Hatta ben yetenek olarak olmasa bile komple futbolculuk adına elimizdeki 4 ismin hepsinin Dos Santos'tan daha iyi olduğunu düşünüyorum.

....

son olarak nonda sezon sonu kesin gidicek...

yeter be ntvspor anladık 50 kere aynı şey özgür özgür özgür kaç oldu özgür :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt