Serdar AYDIN
Parçalı Üye
- 15 Ocak 2010
- 2.221
- 0
- 1.146
Cevap: Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haldun aldığını İstanbul' a gönderiyor, aldığını gönderiyor, herif hala orada.
Ulan daha kimi alacaksınız be...
Eğer futbol eğlenceyse ğs bunu iyi yapıyor, adamların maçlarında en az 4' den fazla gol oluyor.
Linderoth gidecek büyük ihtimal.
Milletin transfer haberlerini takip ediyoruz ya, olaya bak.
Tek Umut Aksu!
Not: Tabata' ya 8 milyon verdiğimize hala inanamıyorum.
Dos Santos gelirse kimse hayır demez ama yinede keşke yerine iyi bi ortasaha gelseydi diyenler olabilir mesela benim gibi![]()
Haldun Üstünel'in başarısı bir hafta içinde Premier Lig'den iki adamı çıkartıp İstanbul'a gönderebilmektir. Evet adam kargoluyor çünkü kendisi hala Londra ya da bir başka şehirde. Sanırım bir de orta saha peşinde. Bu da daha önce yazı konusu olan Rijkaard'ın omurga planına uyuyor. Stoper, orta saha ve santrfor. Kewell&Neill ve Elano&Jo tercihlerinin bir rastlantı olmadığı ortada. Jo, Rijkaard'ın hesap ettiği katkıyı yaparsa (Hollandalının bol paslı oyununda Jo yeteri ayak becerisine sahip adamdır) Galatasaray, 8 milyon Euro civarı ödeyip bonservisi alır. Aşı tutmazsa; Jo da, Galatasaray da başka denizlere yelken açarlar. Yolu Everton'dan geçmiş ve bir gün Galatasaray gelmiş adamlar listesi ayrı bir yazı konusu olsun... Abel Xavier, Linderoth, Lucas Neill ve Jo...
son konuşulanlar üstünden ihtimalleri değerlendirelim.
Barosun sözleşmesini dondurur ve Dos Santos'u kiralık alırsak. Önümüzdeki sezon Nonda'nun gidip, Baros'un geri dönmesi ile oluşacak yabancı oyuncu kadromuz: Leo, Neill, Elano , Keita , Baros , Jo , Dos Santos, Kewell.
Benim bu tablodan çıkardığım şu olur. Ya Kewell , Baros ikilisinden birisi ile sözleşme yenilenmeyecek ya da Dos Santos , Jo ikilisinden hangisi takıma daha çok uyum sağlarsa, onun satın alma opsiyonu kullanılacak.
Çünkü;
Hücum hattında bu kadar fazla yabancı lüks görünüyor. içlerinden 1 tanesinin gitmesi ve yabancı bir stoper ya da yabancı bir defansif ortasaha alınması daha gerçekçi bir seçenek olacaktır. Tabi eğer Hamit ile önümüzdeki sezon için çoktan anlaşılmamışsa...![]()
Satın alma opsiyonu bizdemi Jo'nun ?
son konuşulanlar üstünden ihtimalleri değerlendirelim.
Barosun sözleşmesini dondurur ve Dos Santos'u kiralık alırsak. Önümüzdeki sezon Nonda'nun gidip, Baros'un geri dönmesi ile oluşacak yabancı oyuncu kadromuz: Leo, Neill, Elano , Keita , Baros , Jo , Dos Santos, Kewell.
Benim bu tablodan çıkardığım şu olur. Ya Kewell , Baros ikilisinden birisi ile sözleşme yenilenmeyecek ya da Dos Santos , Jo ikilisinden hangisi takıma daha çok uyum sağlarsa, onun satın alma opsiyonu kullanılacak.
Çünkü;
Hücum hattında bu kadar fazla yabancı lüks görünüyor. içlerinden 1 tanesinin gitmesi ve yabancı bir stoper ya da yabancı bir defansif ortasaha alınması daha gerçekçi bir seçenek olacaktır. Tabi eğer Hamit ile önümüzdeki sezon için çoktan anlaşılmamışsa...![]()
Bende diyorumki renktaşlarım eğer bu ülkede yabancı sınırı varsa elinde Arda'yı tutamıyorsan Caner'i tutacaksın. Ve o yabancı hakkını elinde 4 tane süper alternatif olan hatta Sabri,Barış, hatta zorda kalırsan Elano gibi isimlerinde oynadığı kanatta kullanma. Bu ülkede sol bek ve defansif ortasaha sorunu var. Onları çöz önce.
Gelecek sene dahi olsa. Tercihim elimizdeki isimlerden yana kanat olarak. Hatta ben yetenek olarak olmasa bile komple futbolculuk adına elimizdeki 4 ismin hepsinin Dos Santos'tan daha iyi olduğunu düşünüyorum.