Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da

Keita'nın da kankasını getirsek süper olur :D

keita_drogba.jpg

Avrupa birliği heyetini mi karşılıyorsun? futbol coşku işidir. BU iş burda 10 yıl öncede böyle yapılıyorsu. 10 yıl sonrada böyle yapılacak. Kimse kimsenin sevincini küçük göremez.

Küçük görmüyorumki, yakışıksız diyorum sadece.Jo, Galatasaray için bulunmaz hint kumaşı mıdır?Galatasaray'a gelmesi inanılmayacak bir olay mıdır?Efendi gibi karşılansa üzülüp geri mi dönecek ülkesine veya iyi performans sergilemeyecek mi?Ne gerek var abartmaya.

Arkadaşların bu sevinci fazla bulduklarını ya da insanların sevinçlerini küçük gördüklerini düşünmüyorum.Biz coşkulu bir milletiz kabulümdür ama sanki biraz büyük sevinçleri unuttuğumuz için bu hale geldik gibi biraz kendimizi sorgulamalıyız. Çok daha büyük sevinçlere ortak olan çok büyük bir kulübün taraftarlarıyız bir oyuncu geldiği ilk dakika oyununu katkısını izlemeden henüz emek vermeden böyle şımartılmamalı bence emeğe saygılı olmalıyız.

Jo, Keita, Nonda. Fener zenci sever :D

Muhammet arada kaynadi pardon. Kalite olarak Elano, Baros, Keita hatta bir yere kadar Jo bu ligin kat be kat uzerinde adamlardir. Jo'nun CSKA'daki futbolunu kucumsemiyorum, ama daha iyi bir ligde niye basarisiz olmus bunun arastirilmasi gerekir. Neden her haberde flop diye bahsedilen bir adam en buyuk transferimiz oluyor? Jo'nun disiplinsiz oldugunu, Everton'da bile yedek kaldigini soylemek, bu transfere karsi cikmak suc mu? Avrupa'da oynayamayacak adami sirf lig icin getirmek ne kadar dogru? Isimli, Man City'li diye Jo'yu getirmek ama Avrupa'da bu sezonki hedefini kucultmek akillica bir is mi? Vizyon derken bundan bahsediyorum, ulkesine gidip donmek bilmeyen adami getiriyoruz onumuzde hazir Lincoln ornegi varken. Fark ettiysen futboluna laf etmedim Jo'nun, aksine Baros ve Nonda arasi bir adam oldugunu ve kankasi Elano'nun yardimiyla alisirsa takima faydali olacagini dusunuyorum, tabi Baros daha iyidir ama zaman zaman dusundugumuz hizli ve dagitici hedef santrfor ozellikli topcu stiline uygun bir adam olmasi bakimindan mantikli bir transfer.

Hayri yorumuna kesinlikle saygım var. Şöyle başlayayım, Adnan Polat açısından işler yolunda gitmedi. O aslında transferleri şampiyon olduktan sonra gelecek parayla örtüştürmek ya da Şampiyonlar liginden elde edilecek gelirlerde örtmeyi planlamıştı. Bu anlamda parasal bir sıkıntı söz konusu. Bu yüzden ligide sağlam tutmaya çalışıyor. Jo kiralık alındı zaten, sorun çıkarılırsa tekrar ait olduğu yere postalanır. Ayrıca şöyle bakalım, Baros sadece Atletico maçlarında oynayamayacak. 2 maçlık periyotta Kewell,(Transfer ihtimalini göz ardı ediyorum) bunun yükünü çekebilir diye düşünüyorum. Yani hücum anlamında bir sıkıntımız olmaz. Gerekirse Nonda'yı da son 30 dakika sahaya sürer bir şekilde tamamlarız. Zaten baktığında bitirici oyuncuların çokluğu göze batıyor bu kadroda. İşler annemizin ligine döndüğünde burada sıkıntı oluyor. Kewell'ı her zaman forvette kullanamayabilirsin. Nonda zaten üst üste kaldıramıyor maçları. Burada devreye Jo giriyor. O bizi şampiyonlar ligine taşıyabilecek kaliteye sahip. Zaten seninde dediğin gibi yeteneğine kimse laf etmiyor.

Arsene Wenger'in bir sözü vardı Brezilyalılar ile ilgili;

"bir Brezilyalı yarar, iki Brezilyalı karar, üç Brezilyalı zarar"

Ben takımdaki iki Brezilya'lının bize yarar sağlayacağını düşünüyorum. Ayrıca takımda ahenk söz konusu.

Keita-Nonda

Kewell-Neill

Elano-Jo

Bunları doğru yönetirsen, ki başımızda bunun uzmanı var, yeterince verimini alırsın. Lyon forumlarında da Keita'ya bardan çıkmaz derlerdi. Bence bu tip şeyleri fazla önemsememeliyiz. Lincoln'de yetenekliydi, onu yönetmeye çalıştılar olmadı. Mesela şuan Ronaldinho o çöküş dönemini anlatıyor Seria A'da. Yavaş yavaş kendini buluyor. Oda sorunlu bir oyuncu. Fakat takımdaki ahengini buldu ve yeteneklerini sergiliyor şimdi. İlk senesinde gösterdiği performans hiç işler acısı değildi ve taraftar baskısının ne denli olduğu ortadaydı.

Mesela Skibbe olsaydı bu takımda, Jo yanlış transfer derdim. Çünkü bu yeteneği kullanmazdı kendisi. Jo'da düşünürdü bu adam biraz hafif. Tufaya getiririm. Kamplara genç gelirim bahane uydurarak. Fakat gelirken eminim oda 'Rijkaard' ismini duymuştur.

Emir cok guzel ozetlemis. Forvet transferi gerekliydi, ben Everton'da yedek kalmis ve disiplinsiz diye kovulmus ayrica Avrupa'da oynayamayacak bir adam degil de bizim ayarimizda bir ligde iyi performans gostermis gelecek vadeden en onemlisi de Avrupa'da oynayacak bir adam almamizi tercih ederdim. Asil simdi Dos Santos transferi var, o olursa bakalim ne olacak. Orta saha bas bas bagirirken taraftarlar yine bir kanat alinmasina buyuk ihtimalle helal Haldun derler.

İyi de Hayri bu transferlerden Rijkaard 'ın haberi yok mu? Haldun kafasında 11 hayal etti onu mu kuruyor sence?:)

Emir cok guzel ozetlemis. Forvet transferi gerekliydi, ben Everton'da yedek kalmis ve disiplinsiz diye kovulmus ayrica Avrupa'da oynayamayacak bir adam degil de bizim ayarimizda bir ligde iyi performans gostermis gelecek vadeden en onemlisi de Avrupa'da oynayacak bir adam almamizi tercih ederdim. Asil simdi Dos Santos transferi var, o olursa bakalim ne olacak. Orta saha bas bas bagirirken taraftarlar yine bir kanat alinmasina buyuk ihtimalle helal Haldun derler.

Teknik ekip doğrultusunda yapılıyor bu transferler o yüzden içim rahat dos santosu da özellikle Rijkaard istemiştir sene sonu Arda ve Kewellın gitme durumu var

Canlanıyor hatıralar...Yine eski zamanlarda birisi çıkıp bu Baros'tan birşey olmaz adam kariyerinde gol atamamış,Baros ölü bir adamdır ve bu takıma onu getirenlerin futbol bilgisinden şüphe duyarım diyen saygıdeğer ve önemli bir zat aklıma geldi,pek sevişmezdik ama seviyesizde olmadık hiçbir zaman...İlk duyduğumda ümitliydim isimden ama bu çağrışım beni dahada umutlandırdı açıkcası...Ne diyelim Dejavu'mu,ta kendisi...

20 yaşında dos santos.yetenekli,süratli, oyun görüşü yüksek olan bir oyuncu. istediğin mevkide oynatırsın. orta sahada da oynar. ön liberoda. Reikard dan iyi mi bilecen.Futbolda "etiketçiliği" bırakın. dos santos paşa paşa orta sahada 2 yönlü oynar.

yaa arkadaşlar başka derdiniz yokmuda adamın nasıl karşılandığını tartışıyosunuz...hangi futbolcumuz bugüne kadar bu karşılama olayından memnunsuzluğunu dile getirdi...aksine çok mutlu olduklarını dile getirdiler ki Lincoln dışında bu ilginin karşılığını verdiler diye düşünüyorum...

Dos Santos'u fazla izleme şansı bulamadım ama bu adam için her mevkide oynar diyorlar.

Dos Santos'u falan boşverin, takım artık uçan dinazor kadar kanatlı oldu...

Bize gereken DEFANSİF, TOP YAPACAK orta saha. Yani, Thomas Hitzlsperger.

Dos Santos'u falan boşverin, takım artık uçan dinazor kadar kanatlı oldu...

Bize gereken DEFANSİF, TOP YAPACAK orta saha. Yani, Thomas Hitzlsperger.

Gelir mi peki Emir Hitzlsperger? :confused:

Sen Haldun ÜStünel'in Almanya'ya geçtiğini söyledin doğrumudur?

Leo

Sabri, Neill, Servet, Hakan

Elano, M.Sarp, ?

Keita, Jo, Arda

Peki beyler bir de soyle dusunun simdi:

Tarih 22 Ocak, saat 00:45 diyelim, hic bu Jo transferi yapilmamis olsun varsayalim. Adnan Polat ayni Aziz Yildivim gibi arabaya atlamis ya da birini gondermis Bursa'ya, Sercan'i almis gelmis, basinin onune cikiyolar aciklama icin. Sercanla 3 sene icin 7mil. Euro bonservis ile anlastik dese ne hissederdiniz soruyorum?? Simdikinden daha mi mutlu hissederdiniz cok merak ediyorum yaa???

Offf dusuncesi bile kusturuyo yaa, sacmasapan herifler icin havada ucusan 7-8mil eurolar, yok Sercanmis yok Gokhan Unalmis, kim bunlar yaaa bitaraflari kalkiyo hemen, Sercan Gokhan falan Avrupada hangi takimda oynayabilir yaa?? Hani Sercan Manchestera gidiyodu bir ara??? Birakin yaaa, Jo hepsinden mantikli transfer helal olsun yaaaa!!

Gelir mi peki Emir Hitzlsperger? :confused:

Sen Haldun ÜStünel'in Almanya'ya geçtiğini söyledin doğrumudur?

Paradan haber ver,şu anda oynadığı en büyük takım Stutgart olan 28 yaşında bir oyuncu bu adam,gelebilir yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt