Emre Karataş
Kırmızı Üye
- 22 Kasım 2008
- 2.041
- 0
- 1.306
Cevap: Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da
Keita'nın da kankasını getirsek süper olur![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keita'nın da kankasını getirsek süper olur![]()
GS Tv 7 Milyon Euro Demiş Sanırım Opsiyon İle Satın Alma Maddesi?
Avrupa birliği heyetini mi karşılıyorsun? futbol coşku işidir. BU iş burda 10 yıl öncede böyle yapılıyorsu. 10 yıl sonrada böyle yapılacak. Kimse kimsenin sevincini küçük göremez.
Muhammet arada kaynadi pardon. Kalite olarak Elano, Baros, Keita hatta bir yere kadar Jo bu ligin kat be kat uzerinde adamlardir. Jo'nun CSKA'daki futbolunu kucumsemiyorum, ama daha iyi bir ligde niye basarisiz olmus bunun arastirilmasi gerekir. Neden her haberde flop diye bahsedilen bir adam en buyuk transferimiz oluyor? Jo'nun disiplinsiz oldugunu, Everton'da bile yedek kaldigini soylemek, bu transfere karsi cikmak suc mu? Avrupa'da oynayamayacak adami sirf lig icin getirmek ne kadar dogru? Isimli, Man City'li diye Jo'yu getirmek ama Avrupa'da bu sezonki hedefini kucultmek akillica bir is mi? Vizyon derken bundan bahsediyorum, ulkesine gidip donmek bilmeyen adami getiriyoruz onumuzde hazir Lincoln ornegi varken. Fark ettiysen futboluna laf etmedim Jo'nun, aksine Baros ve Nonda arasi bir adam oldugunu ve kankasi Elano'nun yardimiyla alisirsa takima faydali olacagini dusunuyorum, tabi Baros daha iyidir ama zaman zaman dusundugumuz hizli ve dagitici hedef santrfor ozellikli topcu stiline uygun bir adam olmasi bakimindan mantikli bir transfer.
Arkadaşlar JO röpörtaj verdimi GSTV' ye?
Emir cok guzel ozetlemis. Forvet transferi gerekliydi, ben Everton'da yedek kalmis ve disiplinsiz diye kovulmus ayrica Avrupa'da oynayamayacak bir adam degil de bizim ayarimizda bir ligde iyi performans gostermis gelecek vadeden en onemlisi de Avrupa'da oynayacak bir adam almamizi tercih ederdim. Asil simdi Dos Santos transferi var, o olursa bakalim ne olacak. Orta saha bas bas bagirirken taraftarlar yine bir kanat alinmasina buyuk ihtimalle helal Haldun derler.
Emir cok guzel ozetlemis. Forvet transferi gerekliydi, ben Everton'da yedek kalmis ve disiplinsiz diye kovulmus ayrica Avrupa'da oynayamayacak bir adam degil de bizim ayarimizda bir ligde iyi performans gostermis gelecek vadeden en onemlisi de Avrupa'da oynayacak bir adam almamizi tercih ederdim. Asil simdi Dos Santos transferi var, o olursa bakalim ne olacak. Orta saha bas bas bagirirken taraftarlar yine bir kanat alinmasina buyuk ihtimalle helal Haldun derler.
Dos Santos'u falan boşverin, takım artık uçan dinazor kadar kanatlı oldu...
Bize gereken DEFANSİF, TOP YAPACAK orta saha. Yani, Thomas Hitzlsperger.
Asıl soru acaba Hitzlsperger'i alır mıyız olmalı. İki sezondur kimler gelmedi ki bu Galatasaray'a.Gelir mi peki Emir Hitzlsperger? :confused:
Gelir mi peki Emir Hitzlsperger? :confused:
Sen Haldun ÜStünel'in Almanya'ya geçtiğini söyledin doğrumudur?