Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da

antu kafayı yedi adamlar Gökhan Ünal'ın Jo'dan daha iyi olduğunu şiddetle savunuyorlar.

Galatasaray transfer yaptıgında antunun klişe yorumlarından bir demet ;

-Biz alsak yönetimi istifaya çağırılar.

-İyi olsa XXXX niye bıraksın.

- O kimdir ya ?

- Kaç Alex ediyoymuş (sözde kafa buluyorlar)

- Galatasaray için iyi transfer bizde kadroya giremez :D

- İstatistikler (Kendi topçuları için mini etek benzetmesi Galatasarayımızın oyuncuları için 2 gol atmış vs...)

.

.

.

Not; Şu sıralar en büyük eğlencem antu her transfer sonrası adamlar şekil değiştiriyor. Bir futbolcu için ölüp bitiyorlar eğer olaki Galatasaraya transfer oldu o futbolcu dünyanın en yeteneksiz adamı oluveriyor :D neyse ben böyle seviyorum antuyu hayatmızın neşe kaynaklarından biri seviyorum lan hakkaten :D

ligtv futbol gundemi'nde gio ile anlasmaya varildigini soyledi, nonda'nin sozlesmesi halledildiginde kiralik sozlesme imzalanacakmis.

Aynen, bir taraftar olduğunu unutmuş bütçe-planlama-strateji'ye yoruyorsun kendini. Rahatla nefes al güzel bir transfer dönemi yaşıyoruz, hedefler büyük, rakiplerin "mööö" diyor. Daha olumlu şeyler düşünün, "sene sonu ne olcak abeeeyyy" diyorsunuz adam oynasın hele. Önce GALATASARAY !

Öyle valla keyfini çıkarmak lazım bir fincan kahveyle birlikte...

dun bitmisti sozum ona. az once dedi ki yanlis anlasilma olmus, basladigimiz yere geri donduk dedi

Bu hurma artık kapak tadı vermeye başladı ben sadece cavcavın uyuz olduğunu düşünürdüm ama hurma karaktersizi cacavıda geçti nalet olsun bu adama

Santos tam olarak ne oyuncusu?

Aslında varya Keita'yı çekerim sol tarafa,Santos'u sağ çizgiye ters ayak fena çalım atarlar çok verimli olur ortada Jo her maç üst :D

beyler içimden bir ses ters köşe olacak diyor almanyadan biri gelcekmiş gibi geliyor bana

Santos gelirse Madrid maçının forvet hattı bu olur bence ;

Kewell---------Keita----------Santos

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt