Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173
maalesef
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayır ikisi aynı anda alınacaktı mertensi aldık diyebilirizBunu alamayınca mi seferi aldik biz
O zaman zirlanacak bir durum yok.hayır ikisi aynı anda alınacaktı mertensi aldık diyebiliriz
Farkettim knka o ara arazi idinBunun bizle ismi çıkınca okadar sevinmiştim ki fenere gidince 2-3 gün futbola küstüm. Heriflerin tek işe yarar adamını biz bulmuş olduk yine
Cagliari döneminde yüzü hep gülüyodu çoğunlukla keyifliydi orda izlediğim maçlarda.Burda yeni sakatlıktan mı çıktı nedir yüzünde bi mutsuzluk var ve iyi de oynamıyo oraya göre şu anlık.Bu ordaki maaşıyla burdaki maaş farkından da olabilir..
sen de kimsinCagliari döneminde yüzü hep gülüyodu çoğunlukla keyifliydi orda izlediğim maçlarda.Burda yeni sakatlıktan mı çıktı nedir yüzünde bi mutsuzluk var ve iyi de oynamıyo oraya göre şu anlık.Bu ordaki maaşıyla burdaki maaş farkından da olabilir..
Cagliari döneminde yüzü hep gülüyodu çoğunlukla keyifliydi orda izlediğim maçlarda.Burda yeni sakatlıktan mı çıktı nedir yüzünde bi mutsuzluk var ve iyi de oynamıyo oraya göre şu anlık.Bu ordaki maaşıyla burdaki maaş farkından da olabilir..