João Pedro Fenerbahçe’de

Normalde rakiplerin transferlerinde böyle bir sey yazmam, ama bunlar o kadar serefsiz o kadar alcak bir olusum ki ondan bir sorun görmüyorum simdi yazacagim sey icin.

Umarim hayrini göremezler.
Artık beddua mı dersiniz yoksa temenni mi bilemem.

Ama tutmuş gibi sanki.

Tam adana demirsporluk topçu aslında acayip iş yapardı orada.

Bu adam normalde kötü değil. Fenerbahçe kötü takım, düzgün bir sistemleri yok. İttire kaktıra zorla buralara getirildi. Bu elemanın da bu atmosferde katkı vermesi mümkün değil. Son olarak abartıldığı kadar süper bir oyuncu da değil. Normalin altında seyrine devam eder.

Mertens yerine bizim takımda görmek isterdim

Fb'den istediğim 2 topçu var biri Serdar Dursuuuğn 2.'si bu

Mertens yerine bizim takımda görmek isterdim

Fb'den istediğim 2 topçu var biri Serdar Dursuuuğn 2.'si bu
16126.jpg

Galatasaray aldı denildiğinde de inşallah yalandır demiştim. İstatistiğine bakıp da gelsin diyenler sonra pişman olacak, Pandev de Napoliden aynı yaşlarda benzer istatistikler ile gelmişti Pedronun da ondan farkı olmaz, 3 yıl babel kadar katkı verip her sene göndermeye çalışır gönderemeyiz sonunda 13 milyon bir tarafımızda patlar demiştim. O gün baya bir linç yemiştim tabi forumda kimi almamızı bekliyorsun diye. Herkes 7 milyon bonservis + 2 milyon maaşa dünden razıydı o gün. Allahtan yönetim taraftarın gazı ile menajer ve fbnin oyunlarına gelmedi de kurtulduk bize girmesinden.

j.pedro.jpg

Ben de gelmesini istemiştim ama o dönemler mertens'in adı geçmiyordu ayrıca ben hâlâ kötü oyuncu olduğunu düşünmüyorum ama adamı oynatmıyorlar ve santrafor gibi kullanıyorlar biz forvet arkası olarak düşünüyorduk

Ben de gelmesini istemiştim ama o dönemler mertens'in adı geçmiyordu ayrıca ben hâlâ kötü oyuncu olduğunu düşünmüyorum ama adamı oynatmıyorlar ve santrafor gibi kullanıyorlar biz forvet arkası olarak düşünüyorduk
Pedro sakatlık yaşadı şansımıza :asd: Yaşamasa, pişman olabilirdik şuan.

Geri
Üst Alt