Joao Pedro Transferinde Masadan Kalkılmalı

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör
Menajerinin cesitli cesitli oyunlari , parayi devamli yukseltmesi , ortaligi kizistirmak icin ''fener'' yalanini ortaya atmasi , surecin uzakdikca uzamasi.

kisacasi yoran ve zaman kaybettirecek bir transfer oldugunu dusunuyorum.

o yuzden masadan kalkilmasinin gerektigini dusunuyorum.

siz ne dusunuyorsunuz ?

7M Gibi rakamlar varsa kalkilabilir masadan. Febe devreye girmisse de masadan kalkmakta yarar goruyorum. Bu tur sidik yarislarindan daima kulupler zararli cikmistir

Hayır. Masadan imzalanıp kalkilmali, pedroyuda tuttuğumuz gibi getirmeliyiz

Hayıra bastım net olarak alınmalı.

iyi topçuyu niye almaktan vazgeçiyoruz. şartlar sonuna kadar zorlanmalı. bu süreci buraya getiren ne kadar menajerinin tavrıysa da bizim de iş bitirmede yıllardır yaşadığımız problemlerin de payı var. oldu her sıkıntı çıkan transfer süreci için topçulardan vazgeçelim. e kimi alacaz o zaman? sıkıntı çıkmayan transfer mi var

Mesajda herkes kalkılmamalı diyor ama hayır 3 oy böyle yazıp evete mi bastınız yav.

Kalkalım tabi kardeşim. Orta saha kıtlığı mı var sanki? Nedir bu platonik aşk gibi tek bir futbolcuya bağlı kalma sevdası. Gidin Fransa'dan genç, tuttuğunu koparan bir dm getirin, yetti gari.

masadan kalkıp sandalyeye oturmalıyız. adamlar şaşırmıştır tabi. hayır sandalye varken masaya oturmak da ne bileyim?

Geri
Üst Alt