Jody Lukoki Hayatını Kaybetti

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör
2020 - 2021 Süper Lig sezonunda Yeni Malatyaspor forması giyen 29 yaşındaki Jody Lukoki hayatını kaybetti.

1652095204088.png

Başka yerde de şu diyor.

The 29-year-old who was making progress from a cruciate ligament injury died on Monday, May 9, 2022.

Bu ne lan.

The cause of his death is unknown.

Herkes götünden element uydurmuş.

1. İntihar
2. Kalp krizi
3. Bıçaklanma
4. Çapraz bağ yaralanması
5. Bilinmiyor

Acaba hangisinden ölmüş?

Rip btw

1. İntihar
2. Kalp krizi
3. Bıçaklanma
4. Çapraz bağ yaralanması
5. Bilinmiyor

Acaba hangisinden ölmüş?

Rip btw
Çapraz bağ yaralannasından bir insan nasıl ölür yav. Takıntı yaptım 1 saattir onu araştırıyorum. Bu nasil olabilir diye.
Çapraz bağ yaralanması sebebiyle 1 seneye yakın iyileşememiş ona bağlı psikolijik etkenden intihar, iyileşsin diye ağır ilaç kullanımından dolayı da kalp arsında gidip geliyorum.
Açıklama nasıl eksik bırakılır hayret verici. Güzelim türk karakterini seveyim yav, dibine kadar ayrıntıya girdiğimizden olaylarda gizem kalmıyor.:asd:

Çapraz bağ yaralannasından bir insan nasıl ölür yav. Takıntı yaptım 1 saattir onu araştırıyorum. Bu nasil olabilir diye.
Çapraz bağ yaralanması sebebiyle 1 seneye yakın iyileşememiş ona bağlı psikolijik etkenden intihar, iyileşsin diye ağır ilaç kullanımından dolayı da kalp arsında gidip geliyorum.
Açıklama nasıl eksik bırakılır hayret verici. Güzelim türk karakterini seveyim yav, dibine kadar ayrıntıya girdiğimizden olaylarda gizem kalmıyor.:asd:
Aslında o cümlede çapraz bağ sakatlığı sürecinde olan oyuncu olarak tanımlama yapmış. Ondan ölmüş dememiş😀

Jody Lukoki, former player of Ajax, PEC and Cambuur, tragically passed away this morning. The speedy striker signed with FC Twente a year ago. What followed was a serious knee injury, dismissal due to domestic violence and a fight that he eventually had to pay for with death.

Little was initially revealed about the cause of death, but it is now clear that Lukoki recently got into a fight with family members. The winger received some heavy blows during the argument at a party. Once at home Lukoki decided to visit the hospital because of extreme head and knee pain.

In the hospital, his health quickly deteriorated when doctors discovered that his leg had to be amputated due to a persistent infection and lack of oxygen. Lukoki was temporarily kept in a coma after the heavy surgery and succumbed to a cardiac arrest at around 06:00 in the morning on Monday. This is assured by sources surrounding the deceased footballer.

hakkaten de dizinden dolayı ölmüş olabilir 😵‍💫🥴😦

Geri
Üst Alt