# Joel Campbell

Bence bugün sahaya sürmediyse bu rezil oyunda wenger gönderecektir bu adamı. Önünü kapamamak için oynatmamıştır.

Maçı izlemedim fakat oynatmamışsa eğer bir ihtimal var demektir. Hala soru işaretleri var Wengerin kafasında.

Oynamamsiyla önünün kapanmasinin alakasi yok. Ön elemelerde oynarsa gruplarda baska bir takimda oynayabiliyor. Yeni kuralmış. Burdan ogrenmistim ben de.

Tapatalk

Giroud ve Cazorla bugün döküldü resmen. Bu vatandaşın Arsene abinin aklında olduğuna ben de inanmıyorum. İnansaydı ikisinden birinin yerine alabilirdi.

a6a7asuv.jpg

Sadece Campbell gelse de olur . Hiç yoktan iyidir . Campbell gelsin 1 forma daha alacağım . Gel lan artııkkkk .

Dün de yazdım aynı şeyi ama beklentiye girmemek lazım bu adamla ilgili ilk 2 maçta oynatmadı ama kadroda tutacak bence eğer kiralayacaksa da Premier Lig'de bi takıma gönderecek

Beyler millet "oynatmadi demekki gönderecek" demiste, mesutla podolskide oynamamis yani diğer dk kupasında oyanayanlar.. Onlar farki ne onlar kadroda da mi yoktu maci izlemedim de

10 gün sonra kapanacak transfer dönemi ..buyrun campbell adına dua ve dileklerinizi edin,kabul olur belki

Beyler millet "oynatmadi demekki gönderecek" demiste, mesutla podolskide oynamamis yani diğer dk kupasında oyanayanlar.. Onlar farki ne onlar kadroda da mi yoktu maci izlemedim de

Mesut, mertesacker, Podolski kampa geç katılmışlar henüz hazır değillermiş sanırım

Arsene wenger'in beyni çok farklı çalışıyor kafasında neler dönüyor kestirmek imkansız.Kaç yılını heba etti Arsenal'in..

BJK bile arada şampiyon oluyor o derece vasat bence..

Arsene Wenger'in yuzunden curuyup gidecek, bu sezonu cope atmis oldu. Halbuki kiralik gelseydi hem onun icin hem bizim icin daha iyi olurdu.

Simdi yedekte oturup maclari oyle takip ediyor.

Bizde Bruma neyse Arsenal da Campbell o. Ikisi de süre alamadıkları için körelecekler.

I am the one who knocks!

Podoski+Campell icin 20 m euro'luk bir teklif yapılabilir.

...Olcan.....Sneijder...Campell....

................Podolski.....

3-4 sene üst üste şampiyon oluruz.

Podoski+Campell icin 20 m euro'luk bir teklif yapılabilir.

...Olcan.....Sneijder...Campell....

................Podolski.....

3-4 sene üst üste şampiyon oluruz.
Keşke sadece isimler yetse şampiyonluk için ama öyle olmuyor maalesef. En basitinden geçen sene Drogba-Sneijder-Melo-Muslera-Chedjou-Eboue-Riera-Burak-Selçuk-Hamit-Semih ve teknik direktör olarak Mancini gibi isimlere sahiptik. Kısada sürse Dünya Takımı olmuştuk ama başarılar isimlerle odaklı olmadı maalesef.

Keşke sadece isimler yetse şampiyonluk için ama öyle olmuyor maalesef. En basitinden geçen sene Drogba-Sneijder-Melo-Muslera-Chedjou-Eboue-Riera-Burak-Selçuk-Hamit-Semih ve teknik direktör olarak Mancini gibi isimlere sahiptik. Kısada sürse Dünya Takımı olmuştuk ama başarılar isimlerle odaklı olmadı maalesef.

Kalite kadro ile zaten 2 sene üst üste şampiyon olduk ama gecen sezon farklıydı, özellikle hücum hattımız bence cok zayıftı;

Mesela Drogba gecen sezon resmen sahada yattı. Burak düz santrafor, en dandik savunma karsısında bile yokoluyor. Bruma'da paso sakattı.

Podolski-Campell ile takım hücumda cağ atlar bence.

Geri
Üst Alt