Johan Elmander Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Johan Elmander resmen Galatasaray'da !

Açıklama: Johan Elmander

B_10098_GSKLOGO_B.jpg

Galatasaray Sportif AŞ, bu sabah Kamu Aydıntlatma Platformu gönderdiği açıklamada, Profesyonel futbolcu Johan Elmander ile prensipte anlaşıldığını duyurdu. Açıklamada şu ifadelere yer verildi.

Profesyonel futbolcu Johan Elmander ile prensipte anlaşma sağlanmış olup nihai anlaşma imzalandığında kamuoyu bilgilendirilecektir.

Yanına Drogba lazım. :D

Baros gider büyük ihtimal.

Allahınızı severseniz bu takım UEFA'ya gidemiyor.Drogba veya Eto gelmesi için yıllık 50 milyon vermeniz lazım.Dokusu uyarsa oynar uymazsa oynamaz.Adam Milli Takımdada oynuyor.İsveç kötü takımmı.Süper Yıldızlarıda gördük.Elano elano diyordunuz gelince adamı zorla gonderdik.Oynarsa sinsi akıllı bir adama benziyor.Fizik gücüde iyi...

Elmander bu sene 36 lig maçının 11'inde orta sahada oynamış.

Hayırlı olsun.

Bence bize çok faydalı olacak bir taransfer.

Sakatlık sorunu olmazsa 15 golü rahat bulur.

Baroş'u yollayıp Bir forvet daha alacaz diye düşünüyorum,Elmanderin yanında iyi bir bitirci olursa dehşet bir forvet hattımız olur.

Drogba'nın geleceğini zannetmiyorum yerli bir forvet daha alırlar forvet transferi biter böylece Elmander'i de çok tanımıyorum.

Premier Ligi izleyen biri olarak Elmander i iyi tanıyorum bitirici vuruşları iyi etkili bi forvet

Galatasarayımıza Hayırlı Olsun

elmanderin alınması 4-4-2 ye bir dönüş sinyalidir.en çok da bu yüzden seviniyorum.

baros kalırsa ileride elmander baros stancu üçlüsünden ikisi bence acayip iş yapar. drogbayı bilmiyorum da eto'o bize gelmez.

En iyi yanı Quaremsa, Guti değil Simao karakterinde bir oyuncu olması.

Takım için oynayacak adamlar her zaman faydalı olur merak etmeyin. Kalitesi çok yüksek değil ama kendini kanıtlamış tecrübeli iyi bir takım oyuncusu. Baroş Elmander ve bitirici bir golcü gelirse forvetten yana sıkıntı kalmaz.

Galatasaray için hayırlı olsun, inşaallah başarılı olur.

Yengeyi bekleriz TT arenaya :)

465-elmander-le-bisou-du-guerrier.jpg

Şimdilerde pek takip etmediğim fakat Toulouse zamanlarında çok beğendiğim bir futbolcudur,çok sevindim.

Umarım fazlasıyla katkılarda bulunur.Tüm camiamıza hayırlı olsun :)

bu sezon premier lig'de oynadığı 36 maçın tamamında sahaya ilk 11'de çıkmış oyuncudur. bu bakımdan kendisiyle aynı mevkide oynayan daniel sturridge ve kevin davies'e formasını kaptırmadığı anlaşılıyor.

gol sayısını premier lig'deki mevkidaşlarıyla kıyasladığımız zaman ise şöyle düşündürücü bir durum ortaya çıkıyor;

didier drogba 11

wayne rooney 11

johan elmander 10

fernando torres 10

asamoah gyan 10

...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt