Johan Elmander Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Johan Elmander resmen Galatasaray'da !

Baros kendini toparlarsa Elmander-Baros hakkaten yardırır.

Elmander-Emenike,Elmander-Baros,Elmander-Etoo,Elmander-Drogba,Elmander-Podolski hepsi de iş yapar bizim ligde.Ama Barosun 1.5 senedir toparlayamaması düşündürüyo beni

bizim lig icin cok guzel bir transfer . ama futbolcunun icraatini gormeden alkislamayalim. daha once geldiginde ortaligi yiktigimiz ama fos cikan cok transferimiz var. fayda saglar umarim. bizde bol bol alkislariz.

2 sene evvel herkesin hayali olan adama bugün burun kiviriyoruz :D Ah Ünal Baskan ah :D

Hayirli olsun. Basarili olacagina inaniyorum. Ingiltere Liginde catir catir gol atan adam, Türkiye Liginde de catir catir gol atar

-x-

x-x-x-x

x

x-x

Elmander

Baros-Drogba​

4-1-2-1-2 :tiphat:

Uzun zamandir söylüyorum, Baros´un gönderilmesi gerektigini düsünüyorum. Hem 2 senedir devamliligi yok, hemde bu sari kart görme olayini baya abartti. Belki de dünya rekoru filan kirmistir. 2 senedir oynadigi maclarda sari kart görmedigini görmedim. Hepsi de itirazdan. Baros ve Stancu gönderilsin.

Elmander - Drogba - Pektemek iyidir :D

Uzun zamandir söylüyorum, Baros´un gönderilmesi gerektigini düsünüyorum. Hem 2 senedir devamliligi yok, hemde bu sari kart görme olayini baya abartti. Belki de dünya rekoru filan kirmistir. 2 senedir oynadigi maclarda sari kart görmedigini görmedim. Hepsi de itirazdan. Baros ve Stancu gönderilsin.

Elmander - Drogba - Pektemek iyidir :D

plus iminike

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt