# Johan Elmander

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Johan Elmander

Elmander geliyorsa, sag kanata Volkan Sen gibi bir dinamo gerek. Kenar toplarından beslenemezse hayal kırıklıgına devam eder. Bonservisi elinde olmasa suratına bakılmaz aslında ama kumar oynanabilir.

Kazim var iste. Volkan Sen kanattan ne top getirmis ki? Zaten sag kanatta oynayan bir solak.

Volkan Şen'de dinamo oldu ya helal :) Elmander gelirse kafa toplarında biraz daha etkili oluruz, teknik olarakta gayet iyidir kendisi

Stancu'dan bin kat daha iyi. En azından 5 milyon euro gibi bir bonservis bedeli yok.

Kazım'ın dogru dürüst havadan falsolu bir ortasını görmedim senelerdir, sen gördün mü?

Servet'e gol attirdi kardes haftasonu neyin kafasini yasiyosun

Volkan'in ortasi var mi adam gibi? End productu en dusuk kanat oyuncularindan biri. Yine tuttugun adami korumak icin gercekleri ihmal etmissin mete reyiz.

Keşke Drogba gerçek olsa keşke.

Servet'e gol attirdi kardes haftasonu neyin kafasini yasiyosun

Volkan'in ortasi var mi adam gibi? End productu en dusuk kanat oyuncularindan biri. Yine tuttugun adami korumak icin gercekleri ihmal etmissin mete reyiz.

Attırabilir, hic yok demedim. Kazımın cogu ortası diz boyunu gecmiyor. Kac senedir izledigim adamı bana mı anlatıcaksın Hayri :) Gecen sezon Volkan'ın bitmek bilmeyen bindirmelerini kim inkar edebilir ki? Bursa özellikle iceride deli gibi hücum oynuyordu ve bas rolde Volkan Sen vardı. Yerli kalitesi diyorsunuz sürekli, al sana yeni Hasan Sas.

Volkan Şen çok iyi transfer olur bence

Volkan Şen gözden düşmüşken, alınması gerek.

Attırabilir, hic yok demedim. Kazımın cogu ortası diz boyunu gecmiyor. Kac senedir izledigim adamı bana mı anlatıcaksın Hayri :) Gecen sezon Volkan'ın bitmek bilmeyen bindirmelerini kim inkar edebilir ki? Bursa özellikle iceride deli gibi hücum oynuyordu ve bas rolde Volkan Sen vardı. Yerli kalitesi diyorsunuz sürekli, al sana yeni Hasan Sas.

Kazim'in ortalari iyidir. Ingiltere'de yetismis adam diz boyunu gecmeyen ortadan ibaret degildir. Havadan orta yapsa bizde kim vuracak? Baros mu? Fenerde zaten oyle bir adam yok. Uzun forvet vardi da kafasina orta mi yapmadi?

Kazim'in ortalari iyidir. Ingiltere'de yetismis adam diz boyunu gecmeyen ortadan ibaret degildir. Havadan orta yapsa bizde kim vuracak? Baros mu? Fenerde zaten oyle bir adam yok. Uzun forvet vardi da kafasina orta mi yapmadi?

Jaba uzun muydu? Adam bilmem kac kafa golü attı Ankara'da. Bizde ise sag kanadımızda oynayan bekimiz orta acıcam diye topu tribunlere yollar, sag kanattaki hucumcularımızın ortaları diz boyunu gecmez, Baltanın ceza sahasını bile bulmayan ortalarını saymama gerek yok. Bir Arda var topu gevelemedigi zaman adam gibi orta acabilen, onun ortalarının bir coguda zaten gol oluyor. Volkan Sen'in piyasası inmisken kacmaz. Kazım'da olsun, o'da olsun. Fazla yerli malından zarar gelmez.

bakalim Fotomac bu kez bunu getirebilecekmi ?

bu adam bize yaramaz.

Süleyman Rodop: Bolton'lu Elmander ile anlaşıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt