# Johan Elmander

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Johan Elmander

Benim anlamadığım olay yayın başında hoca falan belli değil o yüzden hiç bir yöneticimiz futbolcularla temasta değil ön listemiz hazır sadece hocanın onayıyla başlayacağız çalışmalara dedi.Sonra bu iki oyuncunun ismi geçince çok istiyoruz,olumlu dönüşler var falan dedi.Serhat'a son giydirdiği lafa da bakarsak o kanala ve adama asla transfer konusunda tüyo vermemiştir.Kısaca yem diyebiliriz.

Golcü(!) kariyeri 236 maç ,56 gol ,24 asist.

İstemezyük...

Bu isimleri soyledi ama sonrasinda teknik adaminda dusunceleri onemli karar onlarin tarzi bisiler dedi

Elmander'in eli kulağında

Galatasaray'da Ünal Aysal başkanlığa seçilmesinin ardından transfer çalışmalarına hız verdi.

Galatasaray'da transferin startı verildi. Ünal Aysal yönetimi, Sarı-kırmızılı kulübe ilk olarak Bolton'un İsveçli golcüsü Johan Elmander'i kazandıracak. Başkan Ünal Aysal'ın "transferini istiyorum" dediği İsveçli golcünün Sarı-kırmızılı renklere kazandırılması için hiçbin engelin kalmadığı öğrenildi.

Bolton Kulübü ile sözleşmesi sona eren Elmander'in transferinin kesinlik kazandığı, ancak yeni yönetimin 23 Mayıs'ta mazbata aldıktan sonra bu transferi önce Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) bildirip, ardından transferi resmileştireceği bildirildi.

29 yaşındaki Elmander, bu sezon Bolton formasını toplam 44 kez giyerken, ligde de 10 gole imzasını attı.

DHA

Ben de aynisini sana soracaktim kardes. Klose - Elmander ikilisinin ne kadar kalas bir ikili olabileceginin farkinda misin ?

kalas mi klas mi karar ver sst kardes

klose muthis bir golcu elmander de fizikli teknik santrfor

ideal ikili olur

biraz futboldan anlamak sart

En fin de contrat avec Bolton au mois de juin, Elmander devrait avoir le choix. Arsenal, Newcastle,Juventus ou encore le FC Séville le suivraient de près depuis quelques temps.

Takip eden takimlara bakin adami :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt