- 4 Ağustos 2009
- 83.612
- 62.262
- 5.093
Cevap: # Johan Elmander
Baros gidecek gibi geliyor bana.
Baros gidecek gibi geliyor bana.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
baros 2 yılda ligde 27 maçta oynamış elmander geçen yıl premier ligde 36 maça çıkmış,hala barosdan umudu oan varsa bişeydemem
Ve 11 gol atmis... hala elmanderdan umudu oan varsa bişeydemem
Elmander egosu yuksek kendini begenmis bir oyuncu. Senede 2.5 milyon EN AZ ister. Bolton da oynadigi gibi oynarsa tamam, iki senede 19 gol atar. 5 milyon vercen bunun icin...
Fm de oldugu gibi olmuyor. 500 milyon a yakin borcumuz var... Senelerdir transferlerden kazik yiyoruz, bir kez olsun genc basarili bir oyuncu alip, sonrada buyuk bir fiyata satamadik.
Nasrettin hoca hesabi, ya tutarsa!
Ve 11 gol atmis... hala elmanderdan umudu oan varsa bişeydemem
Elmander egosu yuksek kendini begenmis bir oyuncu. Senede 2.5 milyon EN AZ ister. Bolton da oynadigi gibi oynarsa tamam, iki senede 19 gol atar. 5 milyon vercen bunun icin...
Fm de oldugu gibi olmuyor. 500 milyon a yakin borcumuz var... Senelerdir transferlerden kazik yiyoruz, bir kez olsun genc basarili bir oyuncu alip, sonrada buyuk bir fiyata satamadik.
Nasrettin hoca hesabi, ya tutarsa!
Beyler Elmander rotasyona düşünülüyo rahat olun
Elmander rotasyona düşünülüyorsa as oyuncu kim olacak bir bilgin var mı?
Baros gönderileceği için minimum 2 tane santrafor alınacaktır.Büyük bombaların biri forvete olur diye düşünüyorum
Mevlüt=Türk Tankı
Pavlycenko=Rus Tankı
Elmander= İsveç tankı
Evet beyler tankları çoğaltıyoruz. fizik gücü yüksek bi forvete ihtiyacımız var
Bence Fatih Terim Baros'u bırakmaz.Tam O'nun aradığı tipte oyuncu.Eğer Elmander geliyorsa o zaman Drogba haberleri tamamen uydurma demektir ve başka forvet almayız.
Baros toparlayamaz bu saatten sonra.4-5 ne veriyolarsa satılmalı
Bu kadar kesin konuşmamak gerek.Şu anda Baros'la ilgili çıkan sakatlık haberlerinin 90%'ına inanmıyorum ben.Kulüpte hiçbir düzen kalmadığından,hedefimiz de olmadığından Neill,Baros ve hatta Arda kendilerini zorlamıyorlar,pek de suçlayamıyorum kendilerini.Bence Baros takım iyi bir hava yakalarsa eski günlerine döner.