# Johan Elmander

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Johan Elmander

Baros gidecek gibi geliyor bana.

baros 2 yılda ligde 27 maçta oynamış elmander geçen yıl premier ligde 36 maça çıkmış,hala barosdan umudu oan varsa bişeydemem

Ve 11 gol atmis... hala elmanderdan umudu oan varsa bişeydemem

Elmander egosu yuksek kendini begenmis bir oyuncu. Senede 2.5 milyon EN AZ ister. Bolton da oynadigi gibi oynarsa tamam, iki senede 19 gol atar. 5 milyon vercen bunun icin...

Fm de oldugu gibi olmuyor. 500 milyon a yakin borcumuz var... Senelerdir transferlerden kazik yiyoruz, bir kez olsun genc basarili bir oyuncu alip, sonrada buyuk bir fiyata satamadik.

Nasrettin hoca hesabi, ya tutarsa!

Elmander egosu yuksek kendini begenmis bir oyuncu. Senede 2.5 milyon EN AZ ister. Bolton da oynadigi gibi oynarsa tamam, iki senede 19 gol atar. 5 milyon vercen bunun icin...

Fm de oldugu gibi olmuyor. 500 milyon a yakin borcumuz var... Senelerdir transferlerden kazik yiyoruz, bir kez olsun genc basarili bir oyuncu alip, sonrada buyuk bir fiyata satamadik.

adam o golleri premier ligde atmış,sen barosa veriyorsan parayı ki bonservisine de para verildi,bence en az baros kadar yararlı olur hatta daha fazla...genç kaliteli adama kimse hayır demez zaten o ayrı ama bonservissiz elmander iyidir

BAros Premier lig de kaç gol atmıştı bize gelmeden önce?

Medya da cıkan Etoo,Drogba isimlerinden sonra Elmandere herkes burun kıvırı olmuş anlam vermek güç..

Elmander bu ligin tozunu atar..Fizik gücü iyi,teknik de sayılır (barostan cok daha teknik),süratli de sayılabilir şuan ki mevcut forvetlerimize kıyasla.. yani tabi ki daha genç(lukaku),daha iyi (etto,drogba) adamlar gelse fena mı olur hayır olmaz ama Elmander iyidir.

Beyler Elmander rotasyona düşünülüyo rahat olun

Johan_Elmander_sad_2.jpg

14 Mayıs’taki olağanüstü genel kurulda rekor oyla G.Saray’ın yeni başkanı seçilen ve dün Adnan Polat’tan görevi devralan Ünal Aysal, hızlı başladı. Aysal ve ekibi dış transferdeki ilk bombasını, İsveçli golcü Johan Elmander’le patlattı. İngiltere Premier Lig takımlarından Bolton’da forma giyen, sözleşmesi bittiği için bonservisi elinde olan 29 yaşında ve 1.88 metre boyundaki Elmander önümüzdeki sezondan itibaren sarı kırmızılı takımın formasını giyecek.

Ünal Aysal ve ekibi Elmander’in ardından bir başka İsveçli futbolcuyla daha anlaşmaya vardı. Sarı kırmızılılar, Fransa’nın O.Lyon takımında forma giyen ve orta sahada forma giyen Kim Kallström’le de her konuda anlaşmaya vardı. Fransız takımıyla 1 yıl daha sözleşmesi olan bu futbolcu için kulübüyle pazarlıkların son aşamaya geldiği belirtildi.

EMENİKE VE SELÇUK

Sık sık sakatlandığı için yeterince verim alınamayan Milan Baros’a gelecek teklifleri değerlendirecek olan G.Saray yönetimi, bu oyuncunun yerine F.Bahçe’nin de ilgilendiği K.Karabüksporlu Emenike’yi transfer etmek istiyor. Sarı kırmızılıların yakından ilgilendiği bir diğer oyuncu Trabzonsporlu Selçuk İnan. Bu iki futbolcu için lig bitimini, yani 22 Mayıs’ı bekleyen G.Saraylılar, 23 Mayıs’ta transfer için harekete geçecek. Sarı kırmızılı yöneticiler, 2’si yabancı, 1’i de genç olmak üzere 3 forvet takviyesiyle kadroyu güçlendirecek.

HAMİT’TE ISRAR

Galatasaray’ın kadroya katmayı düşündüğü Hamit Altıntop’la ilgili görüşmeler de sıklaştırıldı. Milli futbolcu için Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy’un da devreye girmiş ve G.Saray’a transfer olması için telkinde bulunmuştu. Bayern Münih’le olan sözleşmesi bittiği için serbest kalan Hamit’le İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool’un da devrede olduğu belirtildi.

ELMANDER’İN YERİNE ROUX

Elmander’i G.Saray’a kaptıran Bolton, Fransa’da golcü buldu. Menajer Owen Coyle’un da ısrarlı şekilde forvet transferi istemesinin ardından Bolton, Brest’in forveti Roux ile prensip anlaşmasına vardı.

Baros gönderileceği için minimum 2 tane santrafor alınacaktır.Büyük bombaların biri forvete olur diye düşünüyorum

İnşallah. Umarım Galatasaray' ımıza maksimum fayda sağlayacak isimler alınır. Benim için yıldız olup olmaması hiç önemli değil yeterki takım oyununu benimsemiş, bizi yarıyolda bırakmayacak sağlam ve topu bilen oyuncular alınır.

simdiki barostan kat kat iyi kiyaslanmaz bile severim elmanderi bize cok faydali olacak goreceksiniz uzun boylu ama bilekleri mukemmel ve fizigini super kullaniyor

Ben hala talip olduğumuzu,yada şöyle diyeyim çok istekli olduğumuzu düşünmüyorum bu transferde.Altarnatifler arasındadır bence,1. seçenek olduğunu hiç sanmıyorum.

iki forvet alacagiz bence,Baros gidecek Elmander gelecek bir forvet daha gelir olur biter.

Bence Fatih Terim Baros'u bırakmaz.Tam O'nun aradığı tipte oyuncu.Eğer Elmander geliyorsa o zaman Drogba haberleri tamamen uydurma demektir ve başka forvet almayız.

Mevlüt=Türk Tankı

Pavlycenko=Rus Tankı

Elmander= İsveç tankı

Evet beyler tankları çoğaltıyoruz. fizik gücü yüksek bi forvete ihtiyacımız var

Belki oynadığı maçlarda Baros kadar katkı vermez ama 10 maçla sezonu kapatmaz.Bu sene 50 maç oynamış.Devamlılığı çok üst düzey.Bize devamlı oynayacak adam lazım.Rüzgar esince sakatlanan oyuncularda derhal gönderilmeli

Mevlüt=Türk Tankı

Pavlycenko=Rus Tankı

Elmander= İsveç tankı

Evet beyler tankları çoğaltıyoruz. fizik gücü yüksek bi forvete ihtiyacımız var

mevlut golcu degil bos psg taraftarlari sac bas yoluyor resmen kacirdigi golleri gorunce zaten bu sezon lorient a gidecek deniyor gameironun yerine.pektemek 10 gomlek ustun mevlutten

eğer bu adamı gol yükümüzü çekecek forvet olarak almayı düşünüyorsak maç başına gol istatistiklerine bakarak ne kadar feci bir transfer yaptığımızı görebiliriz. yine bonservisi olmayan boş adamları getiriyoruz, hiç akıllanmayacağız hiç. bu transfer benim için tam bir hayal kırıklığı

Baros toparlayamaz bu saatten sonra.4-5 ne veriyolarsa satılmalı

Bu kadar kesin konuşmamak gerek.Şu anda Baros'la ilgili çıkan sakatlık haberlerinin 90%'ına inanmıyorum ben.Kulüpte hiçbir düzen kalmadığından,hedefimiz de olmadığından Neill,Baros ve hatta Arda kendilerini zorlamıyorlar,pek de suçlayamıyorum kendilerini.Bence Baros takım iyi bir hava yakalarsa eski günlerine döner.

Bu kadar kesin konuşmamak gerek.Şu anda Baros'la ilgili çıkan sakatlık haberlerinin 90%'ına inanmıyorum ben.Kulüpte hiçbir düzen kalmadığından,hedefimiz de olmadığından Neill,Baros ve hatta Arda kendilerini zorlamıyorlar,pek de suçlayamıyorum kendilerini.Bence Baros takım iyi bir hava yakalarsa eski günlerine döner.

Bence kewell gibi olacak kalırsa.Adamın ayağı kırıldıktan sonra 3-4 maç üst üste oynayamadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt