Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

çok güzel bir yorum ekşi sözlukten bir renktaşdan paylaşmak istedim

fanatik adlı mümtaz spor basınımızın güzide temsilcisi tarafından yine galatasaray taraftarlarını strese sokmak, germek amacıyla meze niyetine adını kullandığı futbolcu.

bahsi geçen haberde 2. derece zorlanmadan mütevellit 3 hafta sahalardan uzak kalabileceği hatta play off maçlarını kaçırabileceği yazıyor ancak yinede yalan habere bir açık kapıda bırakmak uğruna gelişen tıbba göndermede bulunup belkide daha erken sahalara dönebilir deniliyor. arkadaş milletin 2. derece yırtığı 3 haftada tedavi ediliyor. kenan sofuoğlu'nun diz kapağı kırılıyor nisan'daki yarışa katılabileceği söyleniyor. gelgelelim bizim elmander zorlanmadan 5 hafta sahalardan uzak kalabilirmiş lan bi gidin! gidin o saçma sapan sütünlarınızı futbolcuların birbirlerine yaptığı saçma sapan esprilerle ve bunun yol açtığı gülüşmelerle; antrenmana getirilen köpeklerle, çocuklarla doldurun.

nazar değdi ya adama

531415_10150706212528846_349990833845_9555111_376858544_n.jpg

Bu ucluden biri eksik oldumu olmuyor.

_572_gs_ekim_01_w_1280x1024.jpg

Bizde öyle birşey var ki takımdan bir oyuncu bile çıksa kurgu anında bozuluyor eboue gitti sabri girdi takıma anında kurgu bozuldu sivas maçında elmander melo muslera(gerçi ufuk iyi oynadı ama) yoktu kurgu anında bozuldu. gençlerbirliği maçıydı sanırsam fatih hoca riera'yla başladı maça emreyi yedeğe çekip takımın kurgusu yine bozuldu onun için bizim mutlaka tam kadro olmamız lazım play off'larda kadroda oynamalara çok fazla girmememiz lazım..

Son yıllarda en iyi forvetimiz ya gelecek sezon 20 gol bekliyorum :)

Elmander hakkinda yapilan haber yalanmis,dedigim gibi. Ordu macina yetisecekmis. Trabzon macinada yetisebilirmis. Via FTW1905

Bizde öyle birşey var ki takımdan bir oyuncu bile çıksa kurgu anında bozuluyor eboue gitti sabri girdi takıma anında kurgu bozuldu sivas maçında elmander melo muslera(gerçi ufuk iyi oynadı ama) yoktu kurgu anında bozuldu. gençlerbirliği maçıydı sanırsam fatih hoca riera'yla başladı maça emreyi yedeğe çekip takımın kurgusu yine bozuldu onun için bizim mutlaka tam kadro olmamız lazım play off'larda kadroda oynamalara çok fazla girmememiz lazım..

alternatifimiz olmadıgı icin böyle oluyor. attan inip eşege biniyorsun mecazi olarak

yani bi mac kayip edince öyle mi oluyor?

biz genclerbirligine ilk yarida servet-zan ikiliyle cikip,gol yemeden kazandik mesela.

ilk yaridaki eskisehirspor macinda aykut vardi kalede,gol yemeden kazandik.

melo bi kac kez ligde oynamadi,onun yerine engin oynadi,hatta ayni sahada,ayni sivasspora karsi oynadik ve kazandik.

hadi eboue-sabri olayini anliyorum.ama diger mevkilerde bence gayet genis bi kadroya sahibiz.

yani bi mac kayip edince öyle mi oluyor?

biz genclerbirligine ilk yarida servet-zan ikiliyle cikip,gol yemeden kazandik mesela.

ilk yaridaki eskisehirspor macinda aykut vardi kalede,gol yemeden kazandik.

melo bi kac kez ligde oynamadi,onun yerine engin oynadi,hatta ayni sahada,ayni sivasspora karsi oynadik ve kazandik.

hadi eboue-sabri olayini anliyorum.ama diger mevkilerde bence gayet genis bi kadroya sahibiz.

ne diyon hemşerim sen ben orda kadro genişliğinden mi bahsediyorum? Fatih Terim 4-4-2'yi oturttuğundan beri dikkatli bakarsanız Galatasaray'da en ufak taş yerinden oynasa anında oyun kurgusu bozuluyor ben böyle gözlemledim bunu belirttim kadro derinliğiyle ne alakası var şimdi..

Tranzon ve Ordu maçında kesin yok heralde.

Manisada bilmem.Belki girer ilk 18'e .Oynar bir 30 dakika falan.

Sezon başında Beşiktaşlı arkadaş niye aldınız Elmander`i demişti

Beni şaşırtmadı

Bence Trabzon macından sonra sahada olur gorursunuz :ka19:

En geç 2 hafta içinde döner umarım.

Takım savunmamızın bir numaralı etkeni bu adam olduğu yokluğunda hemen belli oluyor.

seni klonlamak lazım, yokluğunda nelerin olduğu apaçık ortada

Geri
Üst Alt