Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

transfer yapcaksan Isvecli veya Avustralyali alican :D

Futbolcu alacaksan efendi, işini yapmayı seven, taraftarıyla bütünleşik, hırslı ( kırmızı kart alacak hırsa sahip olmayacak) ve en önemlisi aile hayatının iyi olması gereken futbolcu olmalı.Ki kendisi bu unsurları taşıyor.Cidden onu seviyoruz, umarım efsaneler arasında olacak, milana atacak olduğu gole şimdiden seviniyorum ; )

Transfer için en önemli kriterler; fizik güç, tecrübe, karakter, en sonunda da yetenek olmalı bence. Bir de EPL'de belli bir standart yakaladıysa direkt alacaksın. Hangi mevki olursa olsun bu böyle. Yaşa falan bakmayacaksın. Her türlü en az 2 sene muazzam katkı alırsın bu kriterleri sağlayan adamlardan.

Örn: Baros-Kewell-Neill-Eboue-Ujfalusi-Elmander...

elmander bu şampiyonluğumuzun en önemli ismi olarak hatırlanacak yıllarca

efsane olacak böyle devam ederse,son yıllarda fenere icerde dısarda koyan tek futbolcu,johan reis...:ka21:

Birde gol kaçırdıktan sonra elinin kenarını ağzına götürmesi var :D

Derbi maçlarının kralı! Bu sezon Gs'ın transfer ettiği yabancılar içerisinde bence en iyisi. Çok karakterli bir oyuncu ve tam bir profesyönel. Elmander gibi bir-iki oyuncumuz daha olsa tekrar 4 sene üst üste şampiyon oluruz...

İlk yarıda ilk tehlikeli atağımızda Enginin sağdan girip, çekip sol ayağıyla vurduğu ve Volkanın havadan gelen topu kornere gönderdiği pozisyonda boş olduğunu bir sitem halinde değil, arkasını dönüp ellerini açarak gösteriyor.. Saha içinde kimsenin moralini bozmuyor, hücum hattında ataklarda özellikle herkesi motive ediyor alkışla, konuşarak.. Kral adam vesselam.. Aynı olayı defansta da Muslera yapıyor, ne pozisyon olursa olsun moral bozulmasına izin vermiyor.. Takım olmanın en temel taşlarından biri bu hareketler..

varya, bjkye karsi, inönünde bastan beri 4-4-2 oynasaydik, orda da yazardi bir tane.

yanlis hatirlamiyorsam orda tek forvet baslamistik, baros sonra oyuna girmisti, ikinci yarida.

tam hatirlamiyorum ama öyle aklimda kalmis.

attigi en güzel goller ise

bjkye attigi gol, ebuenin pasinda.

birde trabzonda attigi gol.

özür dilerim senden,zamanında eleştirmiştim de

528267_331509140241121_146595108732526_815593_1579940837_n.jpg

reyis boyle daha bir yakısıklı olmus la Johan Wallace olmus

bugun arenada daha iyi anladımki elmanderin yokluğu hucum gucumuzu yuzde 50 yuzde 60 düşürdü bugun rakip defans çok rahatt topla çıktı elmander olsa sivas defansı bu kadar rahat çıkmıyacaktı pozisyon zenginliğimizde önemli ölçude düştü bu adamın değerini herkes taktiretmeli

4-4-2 oynuyacaksak elmander olmadan olmaz çünkü adam heryere koşuyor orta sahaya yardım ediyor. bugün necati baroş ikilisi olunca çok pozisyon verdik şunu anladım elmander bu takımın olmazsa olmazı ikincisi melo üçüncüsü selçuk.

Geri
Üst Alt