Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Emeğe saygı artı tep beyler, bu adam tam anlamı ile emekçi, dünyanın en büyük topçularından biri gözümde ve 0 ego. İnanılmaz.

Müthiş adam ya

Sahadaki biz olanlardansın

Elmander'in daha iyisi Manchester, Real gibi takimlarda oynuyor, onlari da almamiz mümkün degil o yüzden fazla elestirmeyin bu adami.

B_17cd711882034dc53af7afa93e4fa629.jpg

Bunu mu ariyorsunuz siz ? :D

Adam hem sempatik, hem savasiyor, hem asist yapiyor, hem gol atiyor, derbileri bos gecmiyor, her mac takimin en cok kosan oyuncusu oluyor.

Ne denilebilirki?

Aslan parcasi, helal olsun.

Bu adam iki maç üstüste kötü oynasın saydırmaya başlarlar.

Benim için kredisi yüksek.

Şuana kadar izlediğim Elmander seneye ŞL'de oynamayı hakediyor.

4x4lük bir futbolcu

seneye kesinlikle as takımın forveti olmaya devam edecektir

inşallah futbolu bizde bırakır

Seneye bu ekipte kalması garanti 3-5 isimin başında geliyor. Yeri zor dolacak bir isim. Karakteri müthiş.

Bir arkadaşımız maç sırasında sallayanlara (Elmander'e) kızmış. Hemfikirim bu çok sık oluyor. Ancak Elmander'i geçtim daha dk8-10 1 gol yedik diye "bitti maç bizim için" diyen vardı. Israrla 3-4 kez yazdım görebilirsiniz "bu ne yahu hemen pes edilmiş inanın bu maçta yenilmeyeceğiz" diye belirttim. Bunu şimdi söyleme sebebim "ben dedim" değildir. Bu uzun zaman sonra Galatasaray'ın bize-bana verdiği o güçtür. O inançtır. Bunu en son 2002-2003 gibi hissetmiştim. Ama en son.

Kanayan yarasına aldırmadan maça devam etmek istemesi olaya ne kadar konsantre olduğunun göstergesiydi. Tebrikler.

Maçta izlerken aklıma büyük takımlardaki forvet oyuncuları geliyor.Yeri geliyor en kralları bile rezilleri oynuyor,sahada ruh gibi dolaşıyorlar.Sonuçta forvet oynamak(hele ki kanat gücü olmayan bir takımda) kolay değil bu yüzden Elmander'i izlerken bunu hesaba katmak gerek.Şu anda dünya üzerindeki büyük takımlarda oynayan bir tane santrafor söyleyin ki her maçta döktürsün,istatistik yapsın.Elmander'in değerini bilmemiz lazım.

Elmander' in bu iyi niyeti oldukça bu takımdaki yeri garantidir. Allah gücünü kuvvetini eksiltmesin inşAllah...

20 yıldır Galatasarayın hücum hattındaki futbolcuları izlerim, ben Elmander gibi takımına faydalı olan bir forvet görmedim (Hakan Şükür, Tanju Çolak, Jardel dahil). Hatta biraz daha abartacağım dünyada da görmedim.. Bir başka örneği olan varsa masaya yatırabiliriz.. Tamam bir adam gol atar, diğeri iyi hücum pres yapar, bir başkası pivot santrofordur, bir diğerinde hız vardır, Birine bakarsın teknik gol vuruşları vardır, bir diğeri çok çeviktir (Pırpır), biri sert şutlar çeker.. Ama bunların birçoğu aynı anda pek az forvette toplanmıştır.. Bu özelliklerin bir çoğu Elmanderde kombine olmuş, ona yüklenmiş gibi..

Şimdi soru şu, Allahını seven biri bana mantıklı bir açıklama yapsın.. Biz bu adamı nasıl oldu da bedavaya aldık?

20 yıldır Galatasarayın hücum hattındaki futbolcuları izlerim, ben Elmander gibi takımına faydalı olan bir forvet görmedim (Hakan Şükür, Tanju Çolak, Jardel dahil). Hatta biraz daha abartacağım dünyada da görmedim.. Bir başka örneği olan varsa masaya yatırabiliriz.. Tamam bir adam gol atar, diğeri iyi hücum pres yapar, bir başkası pivot santrofordur, bir diğerinde hız vardır, Birine bakarsın teknik gol vuruşları vardır, bir diğeri çok çeviktir (Pırpır), biri sert şutlar çeker.. Ama bunların birçoğu aynı anda pek az forvette toplanmıştır.. Bu özelliklerin bir çoğu Elmanderde kombine olmuş, ona yüklenmiş gibi..

Şimdi soru şu, Allahını seven biri bana mantıklı bir açıklama yapsın.. Biz bu adamı nasıl oldu da bedavaya aldık?

Hakkaten entresan gerçekten bedavaya gelmesi ama futbolumuz İngiltere'nin gerisinde olduğundan olabilir,orada normal olan biz de açık ara fark yaratabiliyor.Ancak gerçekten futbolculuğu kadar adamlığı ve saha içinde duruşu ile kesinlikle futbolu bıraktığında dahil teknik ekipte olmasını o kadar isterim ki.Kewell ve Elmander'i de aynı takımda görmek isterdim açıkçası.

Almamız da Adnan Polat'ın emeği var mıydı?

Çünkü İstanbul'a ilk geldiğinde, Polat Residence'a gelip önünde foto fln çektirmişti eşiyle.

Geri
Üst Alt