Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Ne kadar sahiplendi takımı yahu inanılmaz biz de onu sahiplendik tabii. Herkes yazmış ama başka yorum kalmadı harbi adam.

20120317.221702_IST644_1783472.jpg

bu resim bana 3D gibi geliyor ya sanki her an bir hareket olacak gibi ya Ujfadan yada Vikingden:)

Kafasındaki o yarıkla, Hakan Baltanın golünde o kafayı O'ndan başka kimse oraya ölümüne sokmazdı.. 4 dikiş atılmış küçük bir yara değil, başkası olsa çekinirdi.. Çekinmedi cengaver.. Kelimelerle anlatılmaz O'na olan sevgimiz.. Aslan Aslan..

Kafası golden sonra olan bir pozisyonda yarılmamış mıydı???

elmander3.jpg

yakışır reis sen bizi mutlu ettin Allah ta sizin mutlulugunuzu daim etsin reis

Elmander gelsin diye 5-6 sezon öncesinde külübe mail attigimi hatirliyorum,su cogugu alalim bir gün parcaliyla göreyim diyordumki alindi,alindiginda belkide en cok mutlu olan kisilerdendim,isvecli olsun camurdan olsun mantigi vardir bende,norvec ve isvicli oyunculara hep sicak baktim,linderothdada sakatlik olmasaydi cok sevecekti taraftar ama elmander onunda eksikligini kapattirdi,iyiki geldin elmander!!!

O zaman mesajı yazan ve beğenen arkadaşlarda kafalar bi milyon :asd:

Kafasının golden sonra olduğunu maçın tekrarını bugün izlediğimde gördüm.. Konuya girip editleyecektim zaten.. Zamanlama olarak birbirine yakın pozisyonlardı.. Karıştırmış olamaz mıyım? "Kafalar bi milyon falan" seni bilemem ama GSE rütbene yakışmamış..

İlk anda öyle geldi aklıma, herneyse bu O'nun maç içinde yaptığı fedakârlıklardan bişey eksiltmez.. Elmander gibi mangal yürekli bir adam o haldeyken koyar mıydı o kafayı, bence koyardı.. Problem?

Renkdaş kapağı sağlam yemişsin:):):):):):):):):)

Kafasının golden sonra olduğunu maçın tekrarını bugün izlediğimde gördüm.. Konuya girip editleyecektim zaten.. Zamanlama olarak birbirine yakın pozisyonlardı.. Karıştırmış olamaz mıyım? "Kafalar bi milyon falan" seni bilemem ama GSE rütbene yakışmamış..

İlk anda öyle geldi aklıma, herneyse bu O'nun maç içinde yaptığı fedakârlıklardan bişey eksiltmez.. Elmander gibi mangal yürekli bir adam o haldeyken koyar mıydı o kafayı, bence koyardı.. Problem?

Problem yok benim için, gördüğümü söyledim. "Maçta kafasının açılıp, kenarda hemen dört dikiş atılarak maça devam etmesinin sağlanması" ve bunun buradaki kimse tarafından nasıl olmuş bu diye sorgulanmaması bana epey bir acayip geldi.

Elmander'e ettiğim bir laf da yok zaten.

Problem yok benim için, gördüğümü söyledim. "Maçta kafasının açılıp, kenarda hemen dört dikiş atılarak maça devam etmesinin sağlanması" ve bunun buradaki kimse tarafından nasıl olmuş bu diye sorgulanmaması bana epey bir acayip geldi.

Elmander'e ettiğim bir laf da yok zaten.

Epey bir acayip geldiyse bunu daha düzeyli bir şekilde dile getirebilirsin.. :yenieek:

Birisi su videoda 10:25 da Elmanderin Golden sonra eliyle gösterdigi yeri durdurup caps alabilirmi. Ben nezaman durdursam görüntü bulanik oluyor.

[video=youtube;t8KjwDJc5tM]https://www.youtube.com/watch?v=t8KjwDJc5tM&feature=player_embedded[/video]

lan oğlum bana bakın.şimdi derbi maç takip topiğini okudum.

bu adam için 'bi git ya,elmander defol,oyunda çık,kazma' gibi tabirler kullananları gördüm.

açık söyleyeyim kan alırım sizden.ulan sizin hiç mi emeğe saygınız yok.

adam sahada herşeyini veriyor.

saygı gösterin ve bu adama laf etmeyin.

lan oğlum bana bakın.şimdi derbi maç takip topiğini okudum.

bu adam 'bi git ya,elmander defol,oyunda çık,kazma' gibi tabirler kullananları gördüm.

açık söyleyeyim kan alırım sizden.ulan sizen hiç mi emeğe saygınız yok.

adam sahada herşeyini veriyor.

saygı gösterin ve bu adama laf etmeyin.

İmzamı atarım bu yazıya usta.

Geri
Üst Alt