Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen dediğin gibi gerekirse gol atmasın sistemin işleyişi açısından elmander takımın şuan yuzde 50 si kesinliklşe rotasyon yada cezalı olmadığı surece ilk 11 in değişmez ismidir yanında buyuk ihtimal burak oynayacaktır kanımcaBitiriciliği zaten iyi değil ama önemli olan topsuz alandaki rolü. Bir şekilde gol atar veya attırır. Elmander oynamazsa takımın oyun felsefesi sekteye uğrayabilir. Dün atamadı yarın atar. Ben her türlü ilk 11'e koyarım Elmander'i.
Dün 4 tane net gol pozisyonunu kaçırsada takım için çok önemli oyuncu.
Hangi 4 pozisyon?
Elmander Barosun eski hali, tabi azcik daha kötü son vurusu ama defansi cok yoruyor, üstüne bana göre cok ama cok güzel paslar veriyor. Yani tipik bi Arif erdem gibi suan, baskalarina cok yer aciyor.
Bilmiyorum Baros kalcak mi gitcek mi, ama yinede bu sezon Baros-Umut-Burak-Elmander-Necati cok can yakar. Herkes baska özellikleri var
2 net olmak üzere 3 pozisyonu gole ceviremedi. gecen sezon da cok kaciriyordu. son vurus calismasi gerekiyor.
Eğer Avrupa'da hedeflerimiz varsa Elmander harika bi yedekten öteye geçemez. İyi basıyor, rakibi yoruyor falan tamam ama sonuç olarak herşeyden önce gol atması gereken oyuncu Elmander. Avrupa'da o golleri kaçırırsan arkasından çok ağlarsın. Takımda çok forvet var ama ben hala yetersiz olduğunu düşünüyorum. Top ayağına gelince gözümü kapatıp gol diyebileceğim adam yok.