Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

fatih hoca şut atmayı,kaleciyle karşı karşıya kalındığında ne yapılması gerektiğini öğretmeli, bol pratik yaptırmalı :o her şey var ama gol yok..

bu presle birde son vuruşu çok iyi olsa sanırm şuan m.unitedın forvetiydi

Bitiriciliği zaten iyi değil ama önemli olan topsuz alandaki rolü. Bir şekilde gol atar veya attırır. Elmander oynamazsa takımın oyun felsefesi sekteye uğrayabilir. Dün atamadı yarın atar. Ben her türlü ilk 11'e koyarım Elmander'i.

Dün 4 tane net gol pozisyonunu kaçırsada takım için çok önemli oyuncu.

Bitiriciliği zaten iyi değil ama önemli olan topsuz alandaki rolü. Bir şekilde gol atar veya attırır. Elmander oynamazsa takımın oyun felsefesi sekteye uğrayabilir. Dün atamadı yarın atar. Ben her türlü ilk 11'e koyarım Elmander'i.
aynen dediğin gibi gerekirse gol atmasın sistemin işleyişi açısından elmander takımın şuan yuzde 50 si kesinliklşe rotasyon yada cezalı olmadığı surece ilk 11 in değişmez ismidir yanında buyuk ihtimal burak oynayacaktır kanımca

Arkadaşlar oyuncuları sadece çizgiyi geçen toplara bakarak değerlendirmeyin. Şampiyonlar liginde 4-4-2 oynamaya devam edersek ki öyle görünüyor, Elmander ile Umut ilk 11 çıkarlar. Elmander ile Umut'un paylaşmalı preslerini izleyin, birisi orta sahaya çekilip pas kanallarını kapatırken , diğeri kaleciye, stoperlere basıyor.

Birisi rakip defansı çarşıya götürürken diğer boş alanda tek topta kaleciyle karşı karşıya kalıyor.

Bir de ikisinin birden rakip defansı açıp ortadan Selçuk, Hamit, Melo'nun bomboş yardıracağını hayal edin. Böyle agresif bir hücum hattı Avrupa'da zor bulunur.

Son vuruşlarda Elmander de Umut da bizi çok sevindirmeyecek ama orta sahada sağlayacağımız üstünlüğün başlangıç noktası bu ikili olacak.

takımla bütünleşen inanılmaz bir karekteri var. bence onun sahada olması bizim oyuncularımızı olumlu olarak çok fazla etkiliyor. Elmander 11 oyuncusudur.

Hangi 4 pozisyon?

1- Maçın hemen başında müsait pozisyonda çok kötü kafa vurdu.

2-Karşı karşıya dışarı attı.

3- Bekir pas hatası yaptığında o topu kendi kullanacaktı Umut a atarak pozisyonu zora soktu.

4- İlk yarıda soldan bi orta geldi topa istediği gibi vuramadı dışarı gitti.

Bu pozisyonların hepsi 32. dk ya kadar gerçekleşti. Bitiriciliği iyi olan bi forvet olsa 32 dk da 3 tane golü rahat atardı. Bitiriciliği iyi olmasada Elmander bizim takımın en önemli oyuncularının başında geliyo.

Elmander Barosun eski hali, tabi azcik daha kötü son vurusu ama defansi cok yoruyor, üstüne bana göre cok ama cok güzel paslar veriyor. Yani tipik bi Arif erdem gibi suan, baskalarina cok yer aciyor.

Bilmiyorum Baros kalcak mi gitcek mi, ama yinede bu sezon Baros-Umut-Burak-Elmander-Necati cok can yakar. Herkes baska özellikleri var

Elmander Barosun eski hali, tabi azcik daha kötü son vurusu ama defansi cok yoruyor, üstüne bana göre cok ama cok güzel paslar veriyor. Yani tipik bi Arif erdem gibi suan, baskalarina cok yer aciyor.

Bilmiyorum Baros kalcak mi gitcek mi, ama yinede bu sezon Baros-Umut-Burak-Elmander-Necati cok can yakar. Herkes baska özellikleri var

baros a kor kutuk asıksın sen renkdas onu anladım su yazdıklarından :)

İnanılmaz goller kaçırıyor, böyle oynayamaz takımda 11. 3 net pozisyonun içine etti yine dün.

Diğer Fener maçlarındada hatırlarsanız böyleydi.

Johan keşke son vuruşların biraz daha gelişse. Dün gece Burak oynamış olsa maç erken kopabilirdi.

2 net olmak üzere 3 pozisyonu gole ceviremedi. gecen sezon da cok kaciriyordu. son vurus calismasi gerekiyor.

Eğer Avrupa'da hedeflerimiz varsa Elmander harika bi yedekten öteye geçemez. İyi basıyor, rakibi yoruyor falan tamam ama sonuç olarak herşeyden önce gol atması gereken oyuncu Elmander. Avrupa'da o golleri kaçırırsan arkasından çok ağlarsın. Takımda çok forvet var ama ben hala yetersiz olduğunu düşünüyorum. Top ayağına gelince gözümü kapatıp gol diyebileceğim adam yok.

O degilde reis sen o karşı karşıya pozisyonu nasıl kaçırdın ya. Zımbalamaya devam et lütfen yoksa sadece koşuyor denilecek :)

Eğer Avrupa'da hedeflerimiz varsa Elmander harika bi yedekten öteye geçemez. İyi basıyor, rakibi yoruyor falan tamam ama sonuç olarak herşeyden önce gol atması gereken oyuncu Elmander. Avrupa'da o golleri kaçırırsan arkasından çok ağlarsın. Takımda çok forvet var ama ben hala yetersiz olduğunu düşünüyorum. Top ayağına gelince gözümü kapatıp gol diyebileceğim adam yok.

burak cok önemli müdür, burakin tutmasi icin dua etmeliyiz.

burak tutarsa, en azindan karsikarsiya kaldigi cogu pozisyonu degerlendirir.

Geri
Üst Alt