Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

burak cok önemli müdür, burakin tutmasi icin dua etmeliyiz.

burak tutarsa, en azindan karsikarsiya kaldigi cogu pozisyonu degerlendirir.

Burak'ta öyle Salman, çok kaçırıyor o da 30+ gol attığında bile çok kaçırdı. Umarım tutar benim de tek temennim bu bakalım..

Elmander, umut, burak tam olarak sistemimize uygun ileride basan adamlar. karşıkarşıya pozisyonlarda çok iyi değiller deniyor ancak zaten o kadar pres yapıp ve o staminaya sahip olup birde bitiricikleri mükemmel olunca zaten ibrahimovic oluyorlar ki ondanda zaten bir tane var dünya futbolunda:b5:

@veliyigit

Elmander'in esiyle birlikte bogaz keyfi... Muhtesem görüntülerle bu aksam 21.30 'da @tvgalatasaray 'da... Kacıran cok üzülür...

Elmander-Umut,Elmander-Burak,Burak-Umut...Gerçekten yeterli bir forvet hattımız olduğunu düşünüyorum,çilek milek istemez,illa transfer olacaksa Alper Potuk ve iyi bir sol bek alınsın yeter

Ulu Johan

A0NAMC9CEAAoqRB.jpg

Güzel program oldu. TV'de gelişmeler var.. :)

[video=dailymotion;xssp6l]https://www.dailymotion.com/video/xssp6l_elmander-ailesi-gstv-ye-konuk-oldu_sport[/video]

:ayatollah:

Bu arada yukarıdaki video silinmiş. İzleyememiş olanlar için;

[video=youtube;6G5b6jK9U2w]https://www.youtube.com/watch?v=6G5b6jK9U2w[/video]

bu adami yollarken, binlerce taraftar havaalaninda olsun, gidisi süper olsun istiyorum, cok mu sey istiyorum.

baros gibi, nonda gibi olmasin ne olur.

ama bir macta kötü oynadi diye sallayanlar var, 2 sene sonra 33 yasindai elmanderi kovmak icin can atariz biz ...

bu adami yollarken, binlerce taraftar havaalaninda olsun, gidisi süper olsun istiyorum, cok mu sey istiyorum.

ama bir macta kötü oynadi diye sallayanlar var, 2 sene sonra 33 yasindai elmanderi kovmak icin can atariz biz ...

Aynen, çok çabuk siliyoruz. Daha yapacak çok şeyi var ama, bıraktıktan sonra keşke kulüpte falan görev verilebilse.. :)

Eşi Amanda dünyanın en şanslı insanlarından biridir bence.

Cogulari ettiklerini buluyorlar, ama Elmander'deki hirs asla izin vermez , adam kontrati bittiginde Isvec'e gider, orada da 3-4 sene oynar bence, klas adam.

Isvec futbolunun yetistirdigi önemli karekterlerden biri.

Henrik Larsson, Johan Elmander :tiphat:

Gol vuruşları en kötü olan forvetimiz,ha diğer özellikleri iyi ona laf yok..

Geri
Üst Alt