Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Tank gibi yavaş. Ne işe yarar çözemedim. Sadece defanstan top çıkarır galiba.

Sakatlık bu adamı da bitirdi, artık sahada hayalet gibi dolaşıyor.

Baros nasıl FB maçındaki sakatlıktan sonra bittiyse aynı durum ELmander için de geçerli yazık eski Elmander'den eser yok ...

Bu da umutsuz vaka. Bunun da pili bitti. Zaten playofflarda da yoktu piyasada. 1 senelik oyuncu oldugunu kanitladi. Devre arasinda mutlaka gönderilmesi gerekir bukadar agir hantal, beceriksiz olamaz bir forvet.

Elmander'e dokunan yanar aman ha.Pres yapıyor,deli gibi defanstan çıkmıyor,orta sahadan çıkmıyor hocam.

bana görede seneye gitsinde. tek forvet olmazdı bu adamdan. sagından soluna dönene kadar 1 gün geçiyor. hoca yedekte umutla buragı tutacaktı. herifler ptt liginde 2. sırada yahu. asıl sinir oldugum nokta bu.

Elmander'e dokunan yanar aman ha.Pres yapıyor,deli gibi defanstan çıkmıyor,orta sahadan çıkmıyor hocam.

Anlamsiz pres bu sene bir ise yaramayinca kendisi de etkisiz eleman oldu 2 golü ya var ya yoktur herhalde.. O bizim Ulubatli Johanimiz, mücadele eder, savunmaya yardima gelir, top tutar (!) ve goller atar.

Takımdaki en sevdiğim adamlardan birisi ama sene sonu gitmesi gerek. Kıçını kaldıramıyor. Nerde geçen seneki Elmander?

Elmander severim seni ama git.. Bu kadar hantal olamaz bi forvet ya. Adam ayağını kaldırana kadar rakip defans çoktan uzaklaştırıyor topu. Eskisi gibi koşmuyor koştuğundada saçma yerlere koşuyor. Olmaz artık

Senin pres yapışın yeter.Gol atmasan da olur.

Gol atamayan forvetmi olur Galatasaray'da yahu. Yürüyün gidin bir zahmet. Bana da para verseler, bende ölene kadar mücadele etmeye hazirim. Iyi de bir Galatasaray'liyim.

Yabanci kontenjanini Elmander-Cris gibi adamlarla yiyoruz, herkes gülüyordur bize.

Takımdaki en sevdiğim adamlardan birisi ama sene sonu gitmesi gerek. Kıçını kaldıramıyor. Nerde geçen seneki Elmander?

haa gidecek ,neden gidecekki başka kerizmi var alemde bizim elmandere verdiğimiz cuvvala parayı ona verecek, yok öyle kolay ,bu sene,seneye alacak parayı ,sonra ohhh emeklilik,keriz parası...

Gol atamayan forvetmi olur Galatasaray'da yahu. Yürüyün gidin bir zahmet. Bana da para verseler, bende ölene kadar mücadele etmeye hazirim. Iyi de bir Galatasaray'liyim.

Yabanci kontenjanini Elmander-Cris gibi adamlarla yiyoruz, herkes gülüyordur bize.

kim atacak golu o zaman su macta , eger forvetimizden gol beklemeyeceksek

Öyle diyorlardı ya. Ondan yazdım öyle :)

gecen sezonki elmander araniyor bu sezonki resmen hayalkirikligi

Bu sezon formsuz. Sakatlıklardan sonra bir türlü toparlayamadı, maç ritmi yakalayamadı. Ama geçen sezonki performansına neden laf ediliyor ? Geçen sezon gol yükünü şimdiki gibi iki futbolcu çekmiyordu hatırlarsanız. Kaleci bile gol atıyordu hani..

Geri
Üst Alt