Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Benim takımda en beğendiğim oyuncu ama bu sene yokları oynuyor.Hiç kimse Galatasaraydan büyük değil.Ya düzel yada yolun açık olsun.

Necatiyi gondermek Fatih Hocanin en buyuk hatasi oldu .5 tane forvet var hicbiri Necatinin tarzinda top tutan,pas yapan ,akilla futbol oynayan tarzda degil..Valla bazen Fatih Hocanin futboldan anlamadigini dusunuyorum ,akilalmaz sacma isler yapiyor ozellikle transfer konusunda..

Gol atamayan forvetmi olur Galatasaray'da yahu. Yürüyün gidin bir zahmet. Bana da para verseler, bende ölene kadar mücadele etmeye hazirim. Iyi de bir Galatasaray'liyim.

Yabanci kontenjanini Elmander-Cris gibi adamlarla yiyoruz, herkes gülüyordur bize.

Forvet dediğin şut atacak,kaçıracak,gol koklayacak.Burak'ı beğenmesem de forvet abi adam.Şut atıyor,kaçırıyor,çabalıyor.Bu bir yerini kaldırmaktan aciz daha.Koşuyormuş,pres yapıyormuş.1.8 milyon euro alıyor senede.Fenerli birine versen o parayı,onun kadar koşar sahada.

Elmander gibi az gol atan forvetin kötü oynama lüksü yok. Geçen senede az gol atıyordu ama mücadelesiyle iyi futboluyla gol atamaması sorun olmuyordu.

Çok ciddi bir teorim var.Bu kök hücresi tedavisi işe yaramıyor.Elmander gibi bir futbolcunun haftalardır toparlanamaması sebebi bence budur.Kök hücre orayı iyileştirmesine rağmen muhtemelen güçsüzleştiriyor veya herhangi bir şey.Çok ciddiyim.Bu adamın böyle olması başka açıklanamaz

Berbattı. İkinci Baros vakası yaşıyoruz sanırım, Kadıköy'de sakatlandıktan sonra toparlayamadı ikisi de :(

çok yararlı işler yapıyor.Çok klas goller atıyor ah bir de istatistik bakımından daha iyi olsa

elmanderi eleştirenler cidden futbolun f sinden anlamıyor sırf koşuyor diye 1.8 milyon dolar verilirmiymiş! hakikatten futbol cahilisiniz burada saçma sapan yorumlar yapıcağınıza bir araştırın bakalım johan elmander kimdir saha içinde ne yapar! kariyeri nedir! herşeyin tek vuruş ve golden ibaret olduğunu sananlar burda bu oyuncuya sallıyorya cidden komik.

Derbide fb'ye banko golü var. Demedi demeyin. Ve umarım o maç çıkış maçı olur.

Çok ciddi bir teorim var.Bu kök hücresi tedavisi işe yaramıyor.Elmander gibi bir futbolcunun haftalardır toparlanamaması sebebi bence budur.Kök hücre orayı iyileştirmesine rağmen muhtemelen güçsüzleştiriyor veya herhangi bir şey.Çok ciddiyim.Bu adamın böyle olması başka açıklanamaz

aslında doğru ama neden sonuc ilişkisine bakınca yorgun,30 yaş civarı oyuncu transferinin sonucu bunlar, 1-2 yıl idare edip mecburen çöküyor adamlar ,giderken tonla parayı alıp gidiyorlar bizde yine yeniden tonla para ile aynı tip oyuncularla kendimizi tatmin etmeye calışıyoruz.. düzgün bir scouting sistemi olmayan ,sadece günü düşünüp bu tip oyunculara yatırım yapan takımlar iflas etmeye macburdur keza bu tip oyuncular esasında dünyanın en pahalı oyuncularıdır (satma imkanı yok ,kendine verilen tonla paranın üstüne yerine alıncak oyuncuya yapılan büyük yatırım) en basitinden yüklü bonservisle aldığımız muslera ,elmaderden cok ama cok daha ucuz transferdir, hem uzun dönem yararlanırım,satsam gibi para kazanıp yerine iyi transfer yapabilirim , ya elmander ya cris ,melo gibi oyuncularda varmı böyle şans??

Baros -> emre.Pelezoglu tekme koydu sakatladi birdaha tutmadi !

Elmander -> emre.Pelezoglu tekme koydu sakatladi birdaha tutmadi !

Bu macta Umut & Burak cok dikkatli olsun ..

Baros -> emre.Pelezoglu tekme koydu sakatladi birdaha tutmadi !

Elmander -> emre.Pelezoglu tekme koydu sakatladi birdaha tutmadi !

Bu macta Umut & Burak cok dikkatli olsun ..

elmanderi selçuk kazması sakatladı ne yazık ki, ama 2 şsiz de dizleriyle oyuncularımızın tarak kemiklerini kırdılar veya çatlattılar, antremanda mı çalışıyorlar ne yapıyorlar bu hareketi.

hepte gol yükünü çeken, parlayan oyuncularımıza yapıyorlar onu; Burak için endişeleniyorum. Öyle bi pislik yuvasından beklenir. Dediği gibi idmanlarda çalışıyolar galiba:lol:

tekrarlıyorum,geçiş dönemi forveti idi.

geçen sene adamı tükettik.

bu sene sonunda vedalaşılması gereken isimlerden

futbolcu-olmasaydim-kamyoncu-olurdum.jpg

tekrarlıyorum,geçiş dönemi forveti idi.

geçen sene adamı tükettik.

bu sene sonunda vedalaşılması gereken isimlerden
burak yılmaz da bu sene şampiyonlukta en buyuk katkı yapanlardan biri olur son maçtada sakatlanıp sezona çok kötü başlarsa senin mantığına göre busene vedalaşılması gereken isimlerden biri oluyor! böyle taraftarlık olmaz

Form tutar elbet, bi futbolcudan çok fazlası bu takım için. Nankörlük yapmamak lazım.

Formuna kavuşsun ilk 11 yazmalar başlar hep böyle oluyor zaten :asd:

-

Profesyoneldir kendileri.

Geri
Üst Alt