Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Ulu johan için ayrılık vakti umarım diretmez herşey için teşekkürler adam gibi adam :ayatollah:

Elmander zorluk derecesi yüksek iki ayaklı deplasman maçlarında iş yapar top saklar,servis yapar,faul alır ama işte Burak Yılmaz kadar net bir golcü değil hızlı bir oyuncu değil tipik bir pivot santrafor yabancı sınırı olmasaydı her şekilde işimize yarabilecek bir oyuncu mücadeleyi seven çalışmayı seven bir oyuncu.Elmander'in klübede olması bile büyük güç olur ancak işte yabancı sınırı bileğimizi büküyor AB kararı çıkartılırsa takımda ilk kalacak oyuncu Elmander'dir.

Fatih Hoca'nın gitmesini istemediğinden eminim sadece mecburiyetten gönderilecek talibi çıkarsa çıkmazsa tribünde oturacak Demirören saolsun!!

Elmander in kalmasını isterdim, Hava toplarında üstünlük sağlıyor, hücum bölgesinde zaman zaman klas gollere imza atıyor, ya aslında bunların hiç biri değil bu sevginin nedeni, İngiltere de ki bir kupa maçında son anlarda gol atıp ya takıma tur atlattı yada kupa aldırtmıştı tam hatırlamıyorum, işte o zaman bu futbolu seven yürekli adam biz de olmalı dedim içimden, ve geldi, şu yabancı sınırını çıkartanlar sınır dışı olsun inşallah.

1000694_275661645904877_241789004_n.jpg

Karakter olarak Kewel ve Elmander adam gibi adamlar .Takimin herzaman anilan isimlerinden olacaklar .

Ben şu haliyle bile onlardan iyi diyorum. Sadece gol olarak bakmamak lazım olarak, Elmander gerek fizik gücü gerekse takım oyununa katkısı ve teknik kapasitesiyle ikisinden de çok önde. Kendisi çok fazla gol atmasa da etrafındaki oyuncuların atmasına katkı sağlıyor.

Futbol bildiğin yok.Burak'a kılsın ondan yapıyorsun bence.

Saçma sapan sınırlama yüzünden böyle karakterli takımına her an katkı sağlamak için elinden geleni yapan sporculara yer veremeyeceksin..

Ama malesef giderse şaşırmayacağım..

Hakan Balta ol etliye sütlüye karışma terlemeden maç bitir kadroda yıllarca kal..

Elmander ol kafan gözün patlasın ama yine de oyunda kalmak iste giremezsen ağla sızla ama gitmek zorundasın yabancısın..

Başlayayım böyle adalete ya!

Mehmet Batdal'dan daha kötü.

Ynt: #9 Johan Elmander

Güle güle elmander..

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yabancı kontenjanı olmasa kesinlikle kalmalı derdim.Ne yazık ki lanet kural yüzünden hemen yolları ayırmalıyız.

Valla sadece Napoli maçına göre konuşuyorum, Burak'tan daha iyi oynuyor.En azından koşuyor yine, Burak onu da yapmadı.

güzel hatıralarla anılmak istiyorsa bir an önce ayrılmalı

Kesinlikle takımdan gönderilmeli yerine kaliteli bir sol bek şart oğlu şart.

Hocamiz hala patlama bekliyor.

Bugün yine resital sunar.

Galatasaray'ımızda en sevdiğim yabancı oyunculardan biri. İnanılmaz karakterli ve bence son deree yetenekli bir adam. Talihsiz sakatlıklar yüzünden formdan biraz düştü ama kendini toparlarsa hala iş yapabilir...

Geri
Üst Alt