Johan Elmander

Baros gibi olma bu taraftarın gözünde, hala bir şeyler ifade edebiliyorken lütfen git

Allah aşkına elmanderi iyi topcu yaptınız. Bakın adamın kariyerine hiç üst seviye oynamış mı? En iyi oynadığı takım Bolton. Oda bize geldiği sene küme düştü.

adam ilk sezon 12 gol atmış ismini golmander yaptınız. Tabi yoklukta iyiydi. Sonuçta ondan bir önceki sene durumumuz vahim oldugu için elmanderi abartmanız normal. Bana göre elmander ingiltire 2.lig topcusu.

Yabancı sınırı serbest olsa bile gönderilmeli. 2011-2012 şampiyonluğumuzda büyük katkısı var eyvallah ama acayip hantallaşmış. Hiç umut vermiyor.

Her şey için teşekkür edilip yollar ayrılmalı, alabiliyorsak genç bir forvet oyuncusu almalıyız derinlik açısından.

Bu adamı seviyorum eyvallah ama takımda da kalmasını istemiyorum artık, yani adam artık her anlamda bitmiş daha ne diye adamı oradan oraya kamplara götürüp bide hazırlık maçlarında oynatıyoruz anlam veremiyorum.

elmander ayakta duramıyor içim acıdı yıkılmayan adam ne hallere düşmüş elmander fizik kondisyon olmadan hiç bir oyuncu bu haliyle bırak Galatasaray'ı hiçbir takımda oynayamaz..

Eğer kimse almıyorsa teşekkür edip sözleşmesinin sonuna kadar alacağı parayı ödeyip göndermekten başka çare yok. Adamdan parasını almadan gitmesini beklemek haksızlık olur.

Geri
Üst Alt