Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
var nasil yok. ben sadece suna katilmiyorum. elmander cok tekniktir. o fizikte olmayacak sekilde tekniktir hemde. ama cok gol atan forvet degil katiliyorum. ama gecen sene bircok macini izledim dikkatimi cekmisti. gecen sene epl de 10 gol atti samursam. en fazla attigi golmus.
Tekniği iyi değil.Fiziken Servet'e benziyor o yüzden dedim.Ortalama bir adam.
Makakula ile bir tutmadım Makakula bu ligde gol kralı olmuşsa Elmander'de iş yapar dedim.Bana göre Baros kalitesinde değil daha fazla uzatmanın anlamı yok.
tekniginin iyi oldugunu kabul ettigin an konu cozulur seis
makukula bu ligde gol krali olmussa elmander de is yapar demek bir tutmaktir. iki oyuncunun stil olarak alakasi yok. kalite desen makukula boltonda bir halt edememisken elmander banko oynamis.
Servet oynasa santraforda Baros'dan cabuk kaybetmez topu, hem de oyle b*k yemis gibi penaltı itirazı da yapmaz. Elmander tam bir reis, iyi ki geldin mübarek adam.
Hiç kusura bakmayın. Elmander şindik göze hoş geliyor meliyor Baros'un yaptıklarını unutacak değilim Baros büyük golcüdür. (burdan Elmander'e salladığım düşünülmesin bende çok seviyorum Elmander'i çok baba forvet. Ancak Baros'tan bahsediyoruz. Orada bir fren.) Takım iyi oynadığı zaman Baros uçar gider.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.