Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

istanbul mecidiyekoy ulku ocaklarina katilmasini bekliyoruz o halde.

Yoo bence hiç teknik değil.Gol attı diye de övmem zira böyle goller attığını biliyorum.Bence kısıtlı bir forvet.Ama yinede bu ligde faydalı olur.

cogu arkadasimiz begenmiyordu bu adami kadro kuraren kimse yazmyordu ismini ama bu adam cok isi yapar cogumuzun mahcup edecek..

hakan tan harbi elmanderi izledinmi hic epl sitesindeki ozetlerden bahsetmiyorum.

Az izledim çoğunlukla özet maçlar.Çok izlemekle ilgisi yok.

Az izledim çoğunlukla özet maçlar.Çok izlemekle ilgisi yok.

var nasil yok. ben sadece suna katilmiyorum. elmander cok tekniktir. o fizikte olmayacak sekilde tekniktir hemde. ama cok gol atan forvet degil katiliyorum. ama gecen sene bircok macini izledim dikkatimi cekmisti. gecen sene epl de 10 gol atti samursam. en fazla attigi golmus.

fizigi siradan, teknigi iyi

crouch hava toplarinda iyi sadece zha mantigiyla yorum yapmayalim

Herkesin kendi fikridir.Baros>Elmander.

:o

herkesin kendi fikri degildir. servet ve makukulayla ayni tutup sonra kendi fikridir diyemezsin kardes

uydurdun kabul et. adamin teknigi gayet iyi. fizigi idare eder, hazirlik maclarinda gucsuz gozukmustu

scout kardes

Tekniği iyi değil.Fiziken Servet'e benziyor o yüzden dedim.Ortalama bir adam.

Makakula ile bir tutmadım Makakula bu ligde gol kralı olmuşsa Elmander'de iş yapar dedim.Bana göre Baros kalitesinde değil daha fazla uzatmanın anlamı yok.

tekniginin iyi oldugunu kabul ettigin an konu cozulur seis

makukula bu ligde gol krali olmussa elmander de is yapar demek bir tutmaktir. iki oyuncunun stil olarak alakasi yok. kalite desen makukula boltonda bir halt edememisken elmander banko oynamis.

baska

Elmander Galatasarayimizda bulunan en iyi forvettir su an.

Elmander>Sercan>Baros

hatta

Servet forvette > Baros

Servet oynasa santraforda Baros'dan cabuk kaybetmez topu, hem de oyle b*k yemis gibi penaltı itirazı da yapmaz. Elmander tam bir reis, iyi ki geldin mübarek adam.

Bu adam mı teknik değil?

[video=youtube;FfJ3sIryDLw]https://www.youtube.com/watch?v=FfJ3sIryDLw[/video]

Baros > Elmander

Hiç kusura bakmayın. Elmander şindik göze hoş geliyor meliyor Baros'un yaptıklarını unutacak değilim Baros büyük golcüdür. (burdan Elmander'e salladığım düşünülmesin bende çok seviyorum Elmander'i çok baba forvet. Ancak Baros'tan bahsediyoruz. Orada bir fren.) Takım iyi oynadığı zaman Baros uçar gider.

Baros ayakta durabilse takım iyi oynayacak.

Geri
Üst Alt