Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Kac kere yazdim ve beni hic yaniltmadi sag olsun.

Elmander bildigimiz Sukur Hakan tipinde bir forvet.Fazla gol atmayan ama karsi defansi yoran bir futbolcu.

Aslanimsin

sadece topa bakan , faullerle - rakibiyle oynamayan , hakemle hiiç oynamayan , arkadaşlarını motive etmeye çalışan ve terini son damlasına kadar Galatasaray için akıtan adam...

Bence ADAM gibi ADAM

:tiphat:

melo'ya gosterilen sevgi ve iliginin yarisini bu adama gosterselerya

Takıma uyumunu sağladı attığı gollere bakarsak bitiriciliğini konuşturuyor bu adam.Ayrıca sahada hep koşuyor , mücadele ediyor elinden geleni yapıyor helal olsun iyi oynuyor.

Mücadelesini, çabasını, koşmasını, hırsını seviyorum ama.... Yetersiz.

2.devre Elmander'in yerine forvet aramayıp Elmander'in çevresine adam gecebilen herhangi 1-2 kanat oyuncusu getirmeliyiz. Adam gecsinler yeter, eldekileri görünce adam gecen oyuncuya hasret kaldık.

2.devre Elmander'in yerine forvet aramayıp Elmander'in çevresine adam gecebilen herhangi 1-2 kanat oyuncusu getirmeliyiz. Adam gecsinler yeter, eldekileri görünce adam gecen oyuncuya hasret kaldık.

Evet. Riera bir kez bile adam eksiltemedi mesela.

hala su cift forvet geyigi dönüyor. kanatlarimiz calismiyor, pozisyon hazirlayan orta saha yok. hala cift forvet diyor millet.

Elmander bence tek forvet olarak da gayet iyi. Bu kadar az pozisyona giren takımda çok gol atmasını beklemek de saçma. Bir maçta çizgiye inip yapdığımız orta 3 bile değil.

4-4-2 den daha iyi taktik yok, bulunamadı. Klasik 4-4-2. :)

Geri
Üst Alt