Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

çok feyzli bir abimiz

Adam öyle böyle değil tam reis.:tiphat:

Adam 40 derece ateşle oynamıs..

Hedef golcü olarak harcanıyor. Bugün de gördük ki sırtı dönük top alıp topu kanatlara açma konusunda reis bir adam. Ama hedef olarak oynadığında bu özelliğini gösteremiyor. Yanında golcü bir adamla çok daha iyi oynar reis.

90. dakikada tek basina defansi yikmak.

bknz. Johan Elmander

Gol olsaydi Pato´nun Barcelona´ya taktigi golle benzerdi.

Attığı o gollerden çok mücadelesi beni benden alıyor hayran bırakıyor kendisine.Umarım aynı çizgide üstüne koyarak devam eder.

Elmander reis 41 derece atesle bacagi kirik ve gøzu kør oynamis.

Bøyle fedakarliga helal olsun :asd:

Saka bir yana, Elmander gercekten rahatsizmis, gecmis olsun reis.

Son dakkada 3 kişiyi dizmese çok ağır eleştirecektim kendisini:o Maç genelinde pek beğenmedim. Özellikle havadan atılan çok rahat alabileceği topları bile alamadı. Bu boyuna rağmen bu kadar kötü hava hakimiyeti olması ilginç. Saldırmayın pls. ben beğenmiyorum:ays: 1.sınıf bi santrafor şart bana göre devre arası. Yani Baros'un gideceğini hesaplayarak söylüyorum.

Helal olsun sana be.40 derece ateşle böyle performans.Süpersin.

Ne diyebilirim ki,adamsin.

Açıklıyorum: Elmander sol çapraz bağları yırtık oynadı...

__

40 derece ateş ne demek haberi var mıymış açıklamayı yapanın? 40 derece ateşle 15 dakika koşamaz be..

__

Reis iyiydi yine. :) 2. goldeki çabası ve 90. dakikadaki çalımları çok iyiydi. Keşke golle sonuçlansaydı 90. dakikadaki pozisyon.

Yine çok iyiydi adamım. Golünü de attı. Son dakikada, o kadar yorgunken bütün defansı geçip gole gidiyordu ki düşürüldü.

Geri
Üst Alt