Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Son dakkada 3 kişiyi dizmese çok ağır eleştirecektim kendisini:o Maç genelinde pek beğenmedim. Özellikle havadan atılan çok rahat alabileceği topları bile alamadı. Bu boyuna rağmen bu kadar kötü hava hakimiyeti olması ilginç. Saldırmayın pls. ben beğenmiyorum:ays: 1.sınıf bi santrafor şart bana göre devre arası. Yani Baros'un gideceğini hesaplayarak söylüyorum.

begenmiyorum diye bi mantik yok adam iyi oynuyor. mac izlerken barfix cekmeyi, amuda kalkip sinav cekmeyi birak

Gayet iyiydi. 40 derece ateş ve iğneyle oynamış.

Bende beğenmiyorum ama zaten bizim beğenmemiz pek önemli değil.Yinede çok iyi oynuyor.

Son dakkada 3 kişiyi dizmese çok ağır eleştirecektim kendisini:o Maç genelinde pek beğenmedim. Özellikle havadan atılan çok rahat alabileceği topları bile alamadı. Bu boyuna rağmen bu kadar kötü hava hakimiyeti olması ilginç. Saldırmayın pls. ben beğenmiyorum:ays: 1.sınıf bi santrafor şart bana göre devre arası. Yani Baros'un gideceğini hesaplayarak söylüyorum.

Beğenmeyebilirsin bu normal ama bu maçta adamı eleştirmen çok saçma. 40 derece hateşle oynamış, buna rağmen yine çok savaştı. Havadan atılan toplarda başarılıydı bence, 2-3 topu çok iyi indirdi 3-4 de faul kazandı, daha iyisini beklememiz doğru olmaz.

son dakikadaki çalımlarla gidip o golü atsa zaten yok artık diyecektik :tiphat:

çok iyi ya tek kelimeyle HELAL OLSUN

Elmander transfer edildiği dönem, maçlar başlamadan önce "iyi santrafor değil" diye yazıp çiziyordun. Bunun altında kalmamak için hala gözlüklerini çıkarmadın, çıkaramadın. Gerçek bu, sen de biliyorsun Yunus :) Ama yanıldığını kabul etsen, Elmander'e haksızlık etmişim desen herşey daha kolay olacak. Çünkü adam şuan Galatasaray'ın en iyisi. Bu çok net bir şekilde görünüyor :) Bugün yine sahanın en iyisiydi Elmander. Çabasıyla, mücadelesiyle, servisleriyle, kafasını kaldırarak akıllıca oynamasıyla, sırtı dönük top tutmasıyla, bu kadar yalnız kalmasına rağmen defansı zorlamasıyla ve tabiki attığı golle, aynı şekilde Selçuk'un golündeki presiyle :) İki-üç ay önceki düşüncelerini at bir kenara Yunus, Elmander şuan alkışı en çok hakeden adam.

Çok ağır eleştireceğin adam, son dakikada maç kopmuşken, 3 kişiyi çalımladı diye ağır eleştirmemen futbol bilgini gösteriyor.

Adam adam

Elmander zaten nokta santrafor değilki, Daha çok takım oyuncusudur.. Elmanderi 20,25 gol atacak diye beklemeyin.

elmandere laf edenlere ağzımla gülmüyorum cidden.

Şuan için takımın en iyisi, tartışmaya lüzum yok..

Biz en fazla Baros'u satıp Elmander'e genç bir yedek alalım forvet için. Asıl transferi ofansif orta sahaya ve kanata yapalım yeter. Şu anda Elmander varken 1. sınıf forvet almak gereksiz oğlu gereksiz.

Elmander transfer edildiği dönem, maçlar başlamadan önce "iyi santrafor değil" diye yazıp çiziyordun. Bunun altında kalmamak için hala gözlüklerini çıkarmadın, çıkaramadın. Gerçek bu, sen de biliyorsun Yunus :) Ama yanıldığını kabul etsen, Elmander'e haksızlık etmişim desen herşey daha kolay olacak. Çünkü adam şuan Galatasaray'ın en iyisi. Bu çok net bir şekilde görünüyor :) Bugün yine sahanın en iyisiydi Elmander. Çabasıyla, mücadelesiyle, servisleriyle, kafasını kaldırarak akıllıca oynamasıyla, sırtı dönük top tutmasıyla, bu kadar yalnız kalmasına rağmen defansı zorlamasıyla ve tabiki attığı golle, aynı şekilde Selçuk'un golündeki presiyle :) İki-üç ay önceki düşüncelerini at bir kenara Yunus, Elmander şuan alkışı en çok hakeden adam.

evet forumda boyle bir dert var, lafini yememek icin gercekleri ihmal boyz

çok yararlı oluyor bize.

iyiki transfer etmişiz :yenieek:

Şu anda çok iyi ama yetenekleri kısıtlı.Baros kadar yetenekli deği yani.

Beyler tek tek alıntılamayacağım:ays: Ciddi beğenmedim gelmeden önce söylediğim söylemediğim önemli değil. Çok koştuğu için taraftarlar çok sevecek demiştim milyon kez. Stancu geldinde yine beğenmedim demiştim, arşivden Stancu hakkında yazılan şeyleri çıkartmak mümkün:o Yerden ağır Elmander, boyuna rağmen havadan da çok çok zayıf. Bi tane top indiremedi bugün. Neyse zamanla ortaya çıkar herşey. Culio-Pino-Stancu ların da ilk zamanlarını, hakkında yazılan destanları biliyoruz.

Bence Baros satılıp Elmander'i yedek bırakacak bi santrfor alınmalı.

Geri
Üst Alt