Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Maçın açık ara yıldızıydı olumsuz tek hareketi görmedim tek forvet olmasına rağmen. :005:

Değildir. Ama Elmander'in Baros'tan en az 5 kat daha güçlü 15 kat daha istikrarlı olması bu yönde bir düşünceye itiyor seni haklı olarak.

teknik olarak baros ve elmander arasında pekte fark olduğu söylenemez. 3 aşağı 5 yukarı aynı gibidirler. ama diğer özellikler olarak bence Elmander barostan daha iyi bi oyuncu

Attığı kafa golünde kral gözümün önüne geldi ..Koşuyor ,adam geçiyor ,sut çekiyor..Bu adama hala kulp takan adam futbol yerine rugby izlesin bir zahmet..Boşa enerji harcamasına gerek yok.

Beyler tek tek alıntılamayacağım:ays: Ciddi beğenmedim gelmeden önce söylediğim söylemediğim önemli değil. Çok koştuğu için taraftarlar çok sevecek demiştim milyon kez. Stancu geldinde yine beğenmedim demiştim, arşivden Stancu hakkında yazılan şeyleri çıkartmak mümkün:o Yerden ağır Elmander, boyuna rağmen havadan da çok çok zayıf. Bi tane top indiremedi bugün. Neyse zamanla ortaya çıkar herşey. Culio-Pino-Stancu ların da ilk zamanlarını, hakkında yazılan destanları biliyoruz.

Çık git bu konudan:mad:

Top indiremedi demeyeydin,yerden ağır,havadan etkisiz demeyeydin iyiydi.Onun dışındaki eleştirilerine katılıyorum:animation:

Elmander'i hala begenmeyenlermi var, yapmayin arkadaslar :asd:

Hani adam ilk geldiginde begenmemis olanlar olabilir, sonucta herkez EPL maci izlemiyor ve Bolton'da oynayan bir oyuncuydu.

Ama bu adami simdi izleyip, hala ve hala israrla bu adami elestiren oluyorsa o kisiyi ciddiye almamak gerekir. Elmander bundan cok, cok daha iyisini gosterebilir.

Ama bunu yapabilmesi icin etrafindaki oyuncularinda daha iyi olmasi gerek. Riera ve Yekta ile ver kac yapacak hali yok.

Elmander'in cok iyi bireysel yetenekleri olmasına gerek yok zaten özellikleri daha farklı. Zaten o boyla İbo'dan başka bireysel yeteneği fırlamış adam yoktur heralde.

Forvet transferine gerek yok eğer elmander bu formunu sürdürürse.

Golcü kanat oyuncusu(Podolski) ve sağlam bir ofansif ortasaha alırsak tamamdır.

selcugun attigi gol o vurus o kadar güzel olmasa 65% elmanderin ama vurus yüzünden fiftiy-fiftiy diyorum.

Elmander niye tek basina oynayamazmis önde?

Fatih Terim simdik Elmander´e gidip "Johan,kardesim,artik öyle fazla kosma,cabalama.Sen önde top bekle felan" dese,o da Burak Yilmaz yada Alex gibi her macda gol atar,ki son 3-4 macda kosmasina ve cabalamasina ragmen her macda gol atiyor.

Burda herkez modern Futbol felan diyorda,ama modern futbolda sirf önde bekleyen ve gol atan futbolcu yoktur,yani varda ama ondar Katarda yada bizim ligde oyniyorlar.

Kanatlarda "kanat forvet" oyuncularimiz olsayi,gol atmak ondara düserdi.

Hani adam ilk geldiginde begenmemis olanlar olabilir, sonucta herkez EPL maci izlemiyor ve Bolton'da oynayan bir oyuncuydu.

Ama bu adami simdi izleyip, hala ve hala israrla bu adami elestiren oluyorsa o kisiyi ciddiye almamak gerekir. Elmander bundan cok, cok daha iyisini gosterebilir.

Ama bunu yapabilmesi icin etrafindaki oyuncularinda daha iyi olmasi gerek. Riera ve Yekta ile ver kac yapacak hali yok.

Riera ve Yekta bugün iyiydi Mehmet. Neden verkac yapmasın onlarla :)

Bi tek EPL'yi izliyorum zaten nadiren Serie A bide:o Bolton'un eşek yüküyle para ödedikleri adamı bedavaya bıraktığından haberin vardır heralde.

Bi tek EPL'yi izliyorum zaten nadiren Serie A bide:o Bolton'un eşek yüküyle para ödedikleri adamı bedavaya bıraktığından haberin vardır heralde.
Fernandes de eşek yüküyle alınmıştı,bedavaya verdiler beşiktaşa.Şuan ligdeki en iyi 5 ortasahadan biridir fernandes.Aynı şekilde yüzlerce örnek verebiliriz.

Geri
Üst Alt