Doğan Erginakın
Cezalı
- 16 Şubat 2009
- 22.923
- 0
- 1.396
Cevap: #9 Johan Elmander
adamin
adamin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elmander , Baros'tan en az 2 kat daha yeteneklidir.
Anlamıyorsun bu işten.
Değildir. Ama Elmander'in Baros'tan en az 5 kat daha güçlü 15 kat daha istikrarlı olması bu yönde bir düşünceye itiyor seni haklı olarak.
Beyler tek tek alıntılamayacağım:ays: Ciddi beğenmedim gelmeden önce söylediğim söylemediğim önemli değil. Çok koştuğu için taraftarlar çok sevecek demiştim milyon kez. Stancu geldinde yine beğenmedim demiştim, arşivden Stancu hakkında yazılan şeyleri çıkartmak mümkünYerden ağır Elmander, boyuna rağmen havadan da çok çok zayıf. Bi tane top indiremedi bugün. Neyse zamanla ortaya çıkar herşey. Culio-Pino-Stancu ların da ilk zamanlarını, hakkında yazılan destanları biliyoruz.

Elmander'i hala begenmeyenlermi var, yapmayin arkadaslar
Hani adam ilk geldiginde begenmemis olanlar olabilir, sonucta herkez EPL maci izlemiyor ve Bolton'da oynayan bir oyuncuydu.
Ama bu adami simdi izleyip, hala ve hala israrla bu adami elestiren oluyorsa o kisiyi ciddiye almamak gerekir. Elmander bundan cok, cok daha iyisini gosterebilir.
Ama bunu yapabilmesi icin etrafindaki oyuncularinda daha iyi olmasi gerek. Riera ve Yekta ile ver kac yapacak hali yok.
selcugun attigi gol o vurus o kadar güzel olmasa 65% elmanderin ama vurus yüzünden fiftiy-fiftiy diyorum.
Riera ve Yekta bugün iyiydi Mehmet. Neden verkac yapmasın onlarla![]()
Elmander'i hala begenmeyenlermi var, yapmayin arkadaslar
Hani adam ilk geldiginde begenmemis olanlar olabilir, sonucta herkez EPL maci izlemiyor ve Bolton'da oynayan bir oyuncuydu.
Ama bu adami simdi izleyip, hala ve hala israrla bu adami elestiren oluyorsa o kisiyi ciddiye almamak gerekir. Elmander bundan cok, cok daha iyisini gosterebilir.
Ama bunu yapabilmesi icin etrafindaki oyuncularinda daha iyi olmasi gerek. Riera ve Yekta ile ver kac yapacak hali yok.
Fernandes de eşek yüküyle alınmıştı,bedavaya verdiler beşiktaşa.Şuan ligdeki en iyi 5 ortasahadan biridir fernandes.Aynı şekilde yüzlerce örnek verebiliriz.Bi tek EPL'yi izliyorum zaten nadiren Serie A bideBolton'un eşek yüküyle para ödedikleri adamı bedavaya bıraktığından haberin vardır heralde.