Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Çabuk git yıkan abicim çabuk çabuk

Bu maçı izleyemedim ama yorumlardan çıkardığım kadarıyla pek de iyi oynamamış.

Şimdi burda gelip "Elmander yetersiz yuaaaa, devre arasında Elmanderin yerine adam almak lazımm" diyenler çıkacak, bu tip kişiler en yakın camdan kendilerini atsın.

merdiven boslugu da olur cam bulamayanlar için :ka21:

Pozisyon-sonuc olarak degerlendirirsek macin en kotusuydu malesef. Sasirdim dogrusu.

Her maç oldugu gibi cok cabaladı, presleri falan cok iyiydi cok etkiliydi ama son vuruslarında sanssızdı.

Bu maçı izleyemedim ama yorumlardan çıkardığım kadarıyla pek de iyi oynamamış.

Şimdi burda gelip "Elmander yetersiz yuaaaa, devre arasında Elmanderin yerine adam almak lazımm" diyenler çıkacak, bu tip kişiler en yakın camdan kendilerini atsın.

Asıl sen atla. Ligin ilk haftasından beri Elmander'in yetersiz olduğunu anlayamadınız mı?

İyiydi, son vuruşları da zaten süper olacak diye bir kural yok. Sonuçta Higuain tarzı bir santrafor değil veya tam anlamıyla bir santrafor değil. Elmander'in yanına veya önüne Higuain gibi adam almayanlara kızın. Elmander elinden geleni yaptı.

Elmander'e kızılmaz. Sonuçta biliyoruz ki o elinden gelenin en iyisi için çalışıyor.

Çok kaçırdı,yapıcak birşey yok.Normalde yapabildiği o temiz vuruşları göremedik bugün.Yine de iyiydi.

Yunus Can pusuda bekliyorsun ama nafile:coffee:

ah be reis bugün bi türlü topu iceri yuvarlayamadin neyse saglik olsun mücadelen yeter

Geri
Üst Alt