Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Yanlışın var, Baros o pozisyonlara girdi mi kolay kolay affetmezdi. Sorun o pozisyonlara girememesindeydi. Veya o tip pozisyonlara girebilecekken düşüp kalmasıydı.

Talha yapma yahu,Baros gol kralı olduğu sezon bile attığından fazla kaçırdı.Baros hızı,çevikliği ve zekası sayesinde ün yaptı,son vuruşları en eksik noktalarından biri.

maç anında yapılan bir yorum gördüm :D

maç sonunda sözleşmesi fesh edilsin allahımm allahım

Farkında mısın bilmiyorum ama bu adam gelen maçın 90. dakikasında, bilmemkaç derece ateşle ortasahadan yardırıyodu. Ha, Baros gibi koşular yapmadı, eyvallah ama gel gör ki Baros gibi koşular yapan dünya üzerinde 3-5 futbolcu var, o da Baros'un yeteneği, gol sezisi çok üstün.

Varsın beleşler böyle olsun, ben razıyım.

Ayrıca Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Kupası için Ayhan bile çat pat yeterli olurken Elmander'e yetersiz demek SAÇ-MA-LIK!

Ayhan ve Elmander mevki itibariyle farklı oyuncular, kıyaslanması gayet saçma. Ayhan da yeterli değil, sadece sırıtmıyor. Elmander de öyle. O da yeterli değil, ama bu Elmander'in kötü olduğu veya takımı 10 kişi oynattığı manasına gelmez.

Benim demeye çalıştığım, Elmander bitiricilikte, kendine pozisyon üretecek yerlerde bulunmakta ve bireysel becerilerde eksik birisi.

90. dakkada 40 derece ateşle yardırıyordu biliyoruz. Bunu her zaman yapacak bi oyuncu değil ama, şansı yaver gitti, rakip defans saçma hamlelerde bulundu. Veya gerçekten çok iyiydi, farketmez. Ama bunu her zaman yapmıyor.

Elmander yetersizdir. Bu açık ve net. Elmander'in yerinde daha üst düzey bi santrfor olsa bu sene çok daha fazla gol atardık.

Talha yapma yahu,Baros gol kralı olduğu sezon bile attığından fazla kaçırdı.Baros hızı,çevikliği ve zekası sayesinde ün yaptı,son vuruşları en eksik noktalarından biri.

Evet o sayede ün yaptı ama bugün Elmander'in kaçırdığı pozisyonları gole çevirebilecek kapasitede bitiriciliği bence. Kaçırdığı çok pozisyon oldu tabi, gol kralı olduğu sene de dahil dediğin gibi. Ama bugün Elmander'in girdiği pozisyonları kaçırmazdı gibi geliyor.. Yanılıyorumdur belki...

Elmander yetersiz de değil kazma da değil ağır da değil. Önünde ekstra bir CF'ye de ihtiyac yok, sağında solunda düzgün kanat adamları, arkasında düzgün bir adam olsun rahatca yardırır. Tek başına tüm hücum organizasyonlarını yapmaya calışıyor. Bir sonraki mac atar burayı yine güzel mesajlarla doldururuz.

Her zamanda söylüyorum, bize öncelikle forvette lazım değil, umarım devre arası forvet almak yerine 2 kanat getirirler çalım atmasını bilen.

Elmander yetersiz de değil kazma da değil ağır da değil. Önünde ekstra bir CF'ye de ihtiyac yok, sağında solunda düzgün kanat adamları, arkasında düzgün bir adam olsun rahatca yardırır. Tek başına tüm hücum organizasyonlarını yapmaya calışıyor. Bir sonraki mac atar burayı yine güzel mesajlarla doldururuz.

Her zamanda söylüyorum, bize öncelikle forvette lazım değil, umarım devre arası forvet almak yerine 2 kanat getirirler çalım atmasını bilen.

Elmander'in arkasına, sağına ve soluna adam koysan senede 5-8 gol daha atar o kadar. Toplamda 20'ye falan ulaşır yani. 3-5 de asist yapar. Elmander yerine daha kaliteli bi santrfor olsa 25'ten aşağı atmaz sağı solu ve arkası dolu olsa, 8den fazla da asist yapar. Neden Elmander ki?

Kötü oyuncu değil, hırslı ve çalışkan. Ama yetersiz, bu görülmeli.

Bir sonraki maç atarsa tabi ki güzel mesajlar dolar. Ama benim görüşüm Elmander geldiğinden beri değişmedi. 10 gol atsa da değişmez bi maçta. Elmander yetersizdir.

:bid:

Adam haklı beyler

Mümkünse en az birinin skorerlik özelliğide olsun Mert.

gol vuruşları konusunda çok beceriksizdi ayrıca sürekli kendi vurması olumsuz bir hareket sağında solunda boş kale bekleyen oyuncular vardı posizyonlar sırasında ama kafasını yerden kaldırmadı elmander

Saç baş yoldurttun kanka ama hatalarının farkındasın. böylesi de iyi.

Sanssizdi bu mac. saglik olsun.

Johan Elmander, maçın ardından -değerlendiremediği gol pozisyonları için- tribünlerin önüne gelerek taraftardan af diledi

Senin ben Allahına kurban, canın sagolsun :tiphat:

bu taraftar çaprazdan o net vuruşlara alıştı.bazen olur öyle.hırsı müthiş .

çok şanssızdı normalde o kaçırdığı golleri çok rahat atabilecek yetenekte nedense bugün bir demoralize olmuş kafa olarak

Geri
Üst Alt